• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

29 yaşındayım, ben nasibimi nereden bulacağım? (Sayfa 2)

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1352
Yapay Zekaya Sor
29 yaşındayım, ben nasibimi nereden bulacağım?
İş Soruları Ayrılık Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
66 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

84

Cevap

267

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • Inspired006
    Inspired006 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Nasibin her yerde olabilir illa kasada değil günlük ise gidiyorsun geliyorsun biraz ortamini degismelisin farklı arkadaş ortamları farklı aktiviteler

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ama hıc arkadaşım yok ki

Yorumla
    • Inspired006
      Inspired006
      1 yıl

Neden yok iş te evde her gün aynı insanların içindesin biraz açılmalısın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Nerde bulcam arkadaş bılmıyorumkı

Yorumla
    • Inspired006
      Inspired006
      1 yıl

Is arkadaşlarından ortam olabilir

Yorumla
  • Öğretmeninizgeldi
    Öğretmeninizgeldi Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 96%
    1 yıl

Çok cirkin değilim demişsin de cirkin olsan zaten havada kaparlar 😂

3
    0 Yorumla
  • Tükendimçok2
    Tükendimçok2 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Abla millet 29 da ilk evliliğini ancak yapıyor sen ikinciyi arıyorsun hiç mi akillanmadin

3
    0 Yorumla
  • defii
    defii Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 41%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.

30 yaşındayım hiç evlenmedim bnde kimseyi bulamıyorum

3
    0 Yorumla
  • Vivtora
    Vivtora Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 62%
    1 yıl

Bende bulamadim evde otuyorum cikarsa evdede cikar

3
    58 Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      1 yıl

Hangi evde acaba 🤔

Yorumla
    • Vivtora
      Vivtora
      1 yıl

@bjkandahmet kendi evimde

Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      1 yıl

Orası neresi? (Sanki adresi biliyormuşum gibi kendi evimde diyo yaa :😀)

Yorumla
    • Vivtora
      Vivtora
      1 yıl

@bjkandahmet yahu markete işe girdim ywzmisa koca bulayim diye bende evde otyorum nasipimse burdada bulur beni dedim hepsi bu

Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      1 yıl

Senin evin nerede bilsek te bulsak neresi orası diyorum 😂

Yorumla
    • Vivtora
      Vivtora
      1 yıl

@bjkandahmet cehenemin dibi gelicenmi

Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      1 yıl

🤔 (kızdı bu hatun en iyisi ben kaçayım yoksa daya yicem 😞 )
      Şey tamam iyi geceler (:

Yorumla
    • Conclusion
      Conclusion
      1 yıl

Yorumları okuyorum ve gerçekten sinir oluyorum. Abi hayırdır sen adres sorup onun üzerinden şirinlik yapmaya çalışıyorsun? Nedir bu yüzsüzlük yani? Gerçekten şiddeti hiç sevmediğim halde böyle tiplerden birkaçını haşat edip göstereceksin millete, o zaman duracaklar. Gerçekten nasıl bir terbiyesizlik bu anlayabilmiş değilim…

Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      1 yıl

Yoluna baksana sen burada makara yapıyoruz dün gelmişsin bize yargı dağıtmaya çalışıyorsun hadi işine aslan parçası

Yorumla
    • Conclusion
      Conclusion
      1 yıl

Tek taraflı olunca taciz oluyor işte o. Arkadaşın hiç de eğlenmediğini anlayabilecek kadar analiz edebiliyorum. Hayırdır Aslan parçası filan? Bi’ kendine gel istersen…

Yorumla
    • Vivtora
      Vivtora
      1 yıl

@Conclusion aynn oyle gelmis makara yapoyor benimle agzina saglik

Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      1 yıl

Taciz mi ettim? Vay arkadaş yahu... Neyse @Vivtora rahatsızlık verdiysem kusura bakma özür dilerim ne zaman kizdin gittim devam etseydim taciz dediğiniz kısma katılırım ve bu rahatsızlığı bende sezdim ve iyi akşamlar deyip gittim arkadaş size yaranmak için 3. Kişi olarak benim üzerimden prim yapıyor... Devamını getirmemişim rahatsız olduğunu hissedince iyi akşamlar deyip susmuşum 3. Kişiye gerek var mı?

Yorumla
    • Vivtora
      Vivtora
      1 yıl

@bjkandahmet taciz deyil aklinca dalga geciyorsun benimle hic hos deyil

Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      1 yıl

Hoş olduğunu söylemedim ama arkadaş taciz demiş beni aşağılamaya calisiyor bunları şöyle yapacaksın bilmem ne diye

Yorumla
    • Conclusion
      Conclusion
      1 yıl

Demin makarnaydı şimdi rahatsızlığı sezdim oldu. Rahatsız ettiysen bu blr taciz oluyor doğal olarak. Taviz deyince aklında be uyanıyor bilmiyorum ama taciz sadece cinsellik içeren bir eylem değildir. Sen hangi hakla, nasıl bir cesaretle birisinden ısrarla adres isteyebiliyorsun? Bu ülkede yaşananları bilmeden nasıl bir psikolojik şiddet uygulayabiliyorsun? Bunun üzerine çalışmalar yapan birisi olarak da bunları söyleme ve müdahale etme hakkını kendimde buluyorum ki bu tarz olaylara müdahale bir vatandaşlık görevi. Şimdi cevabı aldığına göre “taciz” ettiğin kişiden, bundan sonra dikkat edersin umarım yaklaşımlarına…

Yorumla
    • Conclusion
      Conclusion
      1 yıl

Daha anlaşılır olması adına, Bilal’e anlatır gibi;

taciz
      /– –/
      ad
      canını sıkma, tedirgin etme, rahatsızlık verme

Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      1 yıl

Evet makarna yapıyordum ama @Vivtora cehennemin dibine sözünden sonra rahatsızlığı sezip sizin deyisinizle şebeklik yapıp iyi akşamlar diledim gittim siz bu araştırmaları cımbızla lafı çekip incelediginiz olayları tek taraflı yükleyip ipe götürürsünüz insanları... Esas siz dikkat edin kelimelerinize araştırmacı ne demek istendiğini kendisi yorum katarak yargilamamali...
      Neyse iyi akşamlar yazmayacağım daha araştırma işi için baya ekmek yemeniz gerek sanki (kesin yargılı konuşmuyorum bence)

Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      1 yıl

Arkadasim rahatsızlık verme eylemi cehennemin dibine lafından anlaşılıyor diyorum ve orada senin deyişiyle şebeklik yapıp gidiyorum daha da rahatsızlık vermiş miyim? Bende apti ye anlatır gibi anlatıyorum bu sendeki aşağılama kompleksi ne böyle yahu?

Yorumla
    • Conclusion
      Conclusion
      1 yıl

Öncelikle araştırma değil çalışma. Bununla ilgili psikologlardan oluşan bi’ ekibim var ki hepsi de birbirinden değerli insanlar. Ben psikologlara da güvenmem ancak çalıştığım arkadaşlar bu alanda eşitliği savunan, erkeği yönelik şiddetin de incelenmesi gerektiğine inanan kişiler. Muhtemelen senin algılarının dışında kalacak ki yorum yapan sensin.

İkinci olarak “kendi evimde” dediğinde zaten açık bir şekilde yaklaşımını belirtmiş çünkü senin ilk yorumun bile şaibeli. Onun üzerine çok fazla inceleme yapılabilir. Sonraki market yorumunda da zaten kişi kendisi goygoy yaptığını, senin ise fazla uzattığını anlatmaya çalışıyor ama yeter mi? Yetmez tabii… İlla aşağılanman gerekiyor ki bunu anlayasın. Çünkü ciddi tepkiler vermeden bunun bir rahatsızlık unsuru olduğunu anlaman mümkün değil.

Geçtiğimiz günlerde kadın cinayetleri ile ilgili yaşanan olaylar sonrası bizim ekipteki kadınlar bile yorum yapamadı. Nasıl bir korku unsuru olduğunu tahmin bile edebilmen mümkün değil. Bunun üzerine kişinin travmatik geçmişini bilmeden sana göre “masum goygoy” olan bir şeyin ne kadar sakıncalı olabileceğini tahmin dahi edebilmenin mümkün olabileceğini düşünmüyorum bu yaklaşımla. Sırf bu konu üzerine konuştuğum ve goygoy yapmadığım birisinin travmasının nasıl tetiklendiğini birebir yaşadım. O yüzden de çalışmayı çok daha hassas ele alıp detaylandırmaya karar verdik.

“Sana göre” masum olan bir şey Türkiye’nin bu ortamında psikolojik baskı oluyor. Kadınlar bunu her gün yaşıyorlar. Dolayısıyla masum gibi görünen bir şey esasında çok büyük bir olay halini alıyor. Yani ilk cevaptan sonra bunu yapman, seni o diğer insanlarla aynı sınıfa sokuyor. Tacizin küçüğü büyüğü olmaz, taciz tacizdir.

Aşağılık kompleksi yaklaşımına cevap vermeyeceğim çünkü zaten kimse nasıl bir kompleks var belli oluyor. Yaklaşımlarını tekrar gözden geçirmeni, görünen köyün yargılama ile alakası olmadığını anlamanı ve en önemlisi neyin yanlış, neyin doğru olduğunu çözümlemek için çalışmalısın.

Yorumla
    • Conclusion
      Conclusion
      1 yıl

Yaptığın yanlış ve bunun herhangi bir savunması yok, olmamalı, olamaz.

Yorumla
    • Conclusion
      Conclusion
      1 yıl

Kaldı ki özür dilemek yerine hâlâ şebeklik yapmaya çalışıyor, hâlâ şansını zorluyorsun. Yani o diyaloğun tamamı fiyasko. Üstüne üstlük bunu hâlâ savunmaya çalışıyorsun. Şurada kurduğun diyaloğun tamamı fiyasko. Bana “yürü aslanım” demen ise erkek hegemonyasının pik noktası zaten. O mesajın anlamı “kız benim, burası benim bölgem, Çek git” Daha çok fırın ekmek yemen gerekiyor. Şurada analizlerle senin karakter profilini %70 oranında çıkartabilirim, emin ol.

Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      1 yıl

Yürü aslanım dedim senin gibi şiddetten bahsetmedim bu 1
      2. Si %70 profilimi çıkarabilen siz ve sizin gibi kişiler ise ayvayı yedik... 3. Sü siz araştırıyorsunuz Hatun kişisi kendi evim deyince rahatsızlık olduğunu sezebilirken ben cehennemin dibine kelimesinde anlamış olmam kadar normal bir şey yok sanırım demi? Sen bu işin doktorusun ben normal biri... Ben boyaciyim bana boya neyden yapılır Hammaddeleri nedir nereye ne boyasi kullanmalı sana söyleyeyim sende bana bunları kelimelere bakarak söylüyorsun kelimeleri inceleyerek... Ben her kelimeyi o kadar inceleyerek senin gibi detayları görememem kadar normal olduğunu düşünüyorum sizin nasıl boya hakkında benim kadar bilgili olmadığınız normalse... Ben @Vivtora Hanfendi nin cehennemin dibine sözünden sonra susmuşum..
      Şimdi siz beyefendi benim rahatsızlık verdiğimi ve o şekilde travma verebilecegimi bilmediğim bitseydi ipe götürüyorsunuz beni o zaman bende sizi konumunda uzman olmadığın boya yi bilmiyorsunuz diye ipe götüreyim... Olur mu?
      Yani demem o ki ben sizin kadar erken rahatsızlık verdiğimi sezememişim cehennemin dibine sözünden sonra susmuşum bundan yargılama oluyorsa sizde benim gibi boya bilmediğiniz için suçlusunuz demek gibi bir şey bu bilmiyorum anlatabildim mi?

Yorumla
    • Conclusion
      Conclusion
      1 yıl

İşte sorun da burada. @Vivtora yazıncaya kadar hâlâ hata yaptığını farketmediğin gibi şu an bile uzatıyorsun. Ben gayet normal bir noktadan bu nasıl bir yüzsüzlük derken tam olarak bunu kastetmiştim. Aynen öyle dediği halde, bundan rahatsız olduğu halde, bunu 2 kere dile getirdiği halde “rahatsızlık verdiysem” demek de olayı anlamadığını gösteriyor. Muhtemelen umrunda bile değil bu durum. İstemeden rahatsızlık verdim demiş olsaydın daha kabul edilir olurdu. Elle tutulur bir tarafı yok yani. Neyi anlatmaya çalışıyorsun onu da anlamıyorum. Köprüden önceki son çıkışı kaçırdın. Bundan sonra söyleyebileceğin tek şey “hata yapmışım, özür dilerim” Bunu da bana değil hatayı yaptığın kişiye söyleyeceksin doğal olarak. Bunun bir taciz olduğuna itiraz ediyorsun, hata olduğuna itiraz ediyorsun ve bunu ben geç anlamışım altında yedirmeye çalışıyorsun. Bilal’e anlatır gibi anlatınca da güceniyorsun. Anlama kapasitenin kısıtlı olduğunu sen itiraf ettin zaten.

Ayrıca profili ben çıkartmıyorum, gayet açık bir şekilde sen sunuyorsun. Buraya analitik düşünme yeteneği olan kişiler toplasak hepsi aynı şeyi söyleyecek. İtiraz etme işte, hata yaptın. Özürünü dile insan gibi ve bundan sonra yaklaşımlarına dikkat et. Tam olarak aşağılık kompleksi bu senin yaptığın işte. Özür dilediğinde tam olarak hatanı kabul eden birisi olarak bunu irdelemiş ve kendi içinde yükselmiş olacaksın da bunu bile anlama konusunda sıkıntı yaşıyorsun. Dünyanın en güzel şeyidir “şartsız” özür dilemek. Hata yaptıysam değil, hata yaptığını bilerek özür dilemek…

Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      1 yıl

Ve bana hala bel altı vuruyorsun asagilanman gerek diye... Ne agzim kaldi ne burnum hasatim çıktı ve ne de asagilanmadik yanım... Burada sizin beni gömdüğünüzün %10 unu ben yapmadım... Siz kelimeleri analizini iyi biliyorsunuz analiz etmeden bana giydiriyorsunuz olacak iş mi? Yakışıyor mu?

Yorumla
    • Conclusion
      Conclusion
      1 yıl

Tutarsızlıklarından yanlışlarını ve yalanlarını söylüyorum. Belki sen bunların yanlış ve yalan olduğunun farkında bile değilsin. Kaldı ki gerçekten hiçbir şey yapmadım. Söylediğin ne varsa bunu söylüyorsun ama bunu söylemiştin dedim. Yani bir şey yapıldıysa bunu kendi kendine yaptın, ben sana yapmadım. İşin garip tarafı da şu an mağdur rolü yapıyorsun. Bu da çok acı. Yapma işte, hata olur. İnsanız, hata yaparız ama yapmamalıyız. Sen de dön işte hatadan. Bundan sonra yaklaşımlarını “ben nasıl böyle bir hata yapmıştım” öğretisi üzerinden ilerlet. Gerçek kazanım budur. Yoksa mağduru oynayıp sabaha kadar anlayabilirsin ve ben bunca şeyi boşuna yazmış olabilirim. Benim için önemli değil. En azından 1 kişi bile okuyup buradan bir şey anlasa o bile kazanımdır.

Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      1 yıl

Laf ebesiniz resmen madem öyle hasatimi çıkarmadan düzgün dille anlatsan? Gelisiniz hoş mu? Kompleks falan hepsi sizde var neyse iyi geceler size de ben sizi kendi halinize bırakmak istiyorum inşallah böyle analiz çalışma ne işle meşgulseniz yapılmadan yapma temenniyle iyi geceler

Yorumla
    • Conclusion
      Conclusion
      1 yıl

Tabii, yoluna çiçekler sererek anlatayım. Zaten düzgün anlattım. Hakaret dahi etmedim ki ilk hakareti sen ettin. Hâlâ mağduru oynuyorsun ki analizini yapmayacağım. Yaptığın mağdur rolüne daha fazla yağ sürmeyeceğim. Bence otur düşün neden yaptığın hatayı kabullenmekte zorlandığını ve hâlâ daha ısrar ettiğini.

Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      1 yıl

Yahu sen kendi yaptığını görmüyorsun ve ben hakaret etmişim... Ayakta alkışlıyorum seni... Ben yaptığım hatayı görünce sustum diyorum sen hâlâ incigini cinciğini çıkartıp harf harf analiz edip saldırıyorsun farkında değilsin ya da işine gelmiyor neyse benim sana dediğim aslan parçası hakaret ya ben hakaret etmişim sana eyvallah şimdi de BAK İŞİNE bu da 2. Hakaret olsun madem

Yorumla
    • Conclusion
      Conclusion
      1 yıl

Yazık gerçekten. Bilal’e anlatır gibi anlatınca da anlamıyorsun ve hâlâ yapmadığın bir şeyi yapmışsın gibi lanse ediyorsun. Hata yaptıysam özür dilerim demek hata yaptım demek değil. Önce bunu anla ki sonra söylediklerinin bi’ anlamı olsun. “Şey tamam iyi geceler” demen bile ne kadar samimiyetsiz ve yaptığın şeyi ne kadar anlamadığının belirtisi. Tekrar söylüyorum, buraya yüz kişi toplasak en az 90’ı aynı şeyi söyleyecek ama inatla mağduru oynayıp kendini haklı çıkartmaya çalışıyorsun. Taciz ettiğini bile kabul etmedin ki sana kelime anlamını gönderdim. Bu yüzsüzlük neden hâlâ anlayabilmiş değilim. Hâlâ olumlu düşünmeye çalışıyorum ama ısrarla bu yaklaşımı sergiliyorsan tekrar söylüyorum aşağılık kompleksi kimde sence? Şurada kaç hata yaptın, yorumu yazan kişi bile ağzına sağlık dedi ki bu ne kadar rahatsız olduğunu gösteriyor, sen hâlâ zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun. Şu noktada savunabileceğin hiçbir şey yok işte. Hata yaptım demek senin için bu kadar zorken hata üstüne hata yaptım demek imkansız olacaktır senin için. Nasıl incilerin varsa dökülmesin diye uğraşıyorsun. Bence daha fazla cevap verip kendini daha da küçültme

Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      1 yıl

Çok iyi laf ebeliği yapıp benim yazdıklarımı eleştirip kendi yazdıklarını göremiyorsun BİLAL efendi... Cevap yazmıyorum sende yazma hadi güle güle...

Yorumla
    • Conclusion
      Conclusion
      1 yıl

Kendi yazdıklarını göremiyorsun deyip örnek verememen düşündürücü tabii. Sana yaz diyen yoktu zaten. Tam tersi ne kadar anlamsız uzatmışsın ve karşı tarafı rahatsız etmişsin demeye çalıştık. Nasıl bir kuyruk acısıysa da Bilal muhabbeti ile vurmaya çalışıyorsun. Ben Bilal olurum, hiç sorun değil. Anlattığım şeylerin içeride dolanıp tek bir nörona denk gelmiyor olması bence daha tuhaf çünkü.

Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      1 yıl

SENSIN KRAL...

Yorumla
    • Conclusion
      Conclusion
      1 yıl

Jdjdjdkfk trajikomik

Yorumla
    • Vivtora
      Vivtora
      1 yıl

@Conclusion tsk edyorum beni savundugun icin

Yorumla
    • Conclusion
      Conclusion
      1 yıl

Rica ederim. Israrla söylüyorum erkek şiddeti, erkeklerin çözmesi gereken bir şey ister istemez bi’ noktada. Dünyadaki cinayetlerin %90’ı erkekler tarafından işleniyor ve ölenlerin %81’i erkek. Bunu biz yapıyoruz. Tam olarak böyle olaylara sessiz kalarak yapıyoruz üstelik çünkü erkeklerin şiddet uygulamasını normalleştiriyoruz. Şimdi şahıs hemen gelip “ben şiddet uygulamadım” diyecektir bunun psikolojik şiddet olduğunu söylediğim halde anlamama konusunda ısrar ederek…

Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      1 yıl

Arkadaş o vivtora adlı bir takma isimli Arkadaş ben bjk olarak takma isimli biriyim sende farklı bir nickte birisin o Arkadaş ayse ben mehmet olarak fiili bisey yapmadım ki... Hoş şuanda da öyle taciz tecavüz durumu yok burası makara alemi resmi daire değil neyin kafasını yaşıyorsunuz ki siz? NATO ya üye olmuş bi kafa yapınız var kendi pencerenden bakıp yüklenmeye devam ediyorsun yazık ise bana 1 sana 10 kere yazık...

Yorumla
    • Conclusion
      Conclusion
      1 yıl

Anlayışı kıt insan; senin rahatsızlık verdiğini söylüyor ki bu tacizdir. Sana tanımını da yazdık gönderdik, inanmıyorsan sen de araştır.

Her ülkede aynı da olsa özellikle Türkiye’de bu durum çok daha kritik olduğu için ısrarla aynı şeyi sorman psikolojik baskı, aynı zamanda da psikolojik şiddettir. Empati nedir bilir misin acaba? Direkt olarak sözlü taciz ve psikolojik şiddet uygulamış oldun. Bunları bi’ araştır da bu kavramların ne anlama geldiğini öğren. Hâlâ tacizi cinsellikle alakalı filan sanıyor. Öyle olsaydı cinsel şiddet uyguladın derdim. Ortada cinsellik yok, hormonlarınla düşünme. Bu kavramları öğren öyle gel.

Çattık resmen ya. Daha kavramları bilmiyor bi’ de taciz değil diyor. Resmen taciz işte. Yine yurt dışında medeni ülkelerden birisi olsak ve senden şikayetçi olsa hemen site üzerinden IP adresini öğrenir, kimlik bilgilerin bulunur, ülkenin Adalet Bakanlığı, hakkında dava açılır. Bu kadar net söylüyorum. Kavramları araştır öyle konuş.

Yorumla
    • Vivtora
      Vivtora
      1 yıl

@bjkandahmet ya bir defolya bide utanmadan hala konusyorsun

Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      1 yıl

Anlayışı çok iyi insan şimdi ikiniz arkadaş olup bir kahve içebilirsiniz iyi günler... Amacına ulaştın şimdi çok akıllı arkadaş milleti aşağılamada üzerine olmayan insan...
      Ben biseyleri söyleyememe rağmen rahatsız olduğu anı gördüğüm an cehennemin dibine dediğinde sustum diyorum hâlâ 3. Kişi olarak aşağılama derdindesin IP adresinin senin alinman lazım bu kadar Bi insan asagilanmaya çalışılmaz senin durumuna dusmeyecegim senin gibi ben seni aşağılayıcı konuşmayacağım size iyi kahve içmeler iyi günler...

Yorumla
    • Vivtora
      Vivtora
      1 yıl

@bjkandahmet ya bir bos bos konusma yazma birdaha

Yorumla
    • Conclusion
      Conclusion
      1 yıl

İşte kafa ancak bu kadar çalışıyor. Yanlışa yanlış deyince bunu bile kirli amaca alet ediyor ve hâlâ inatla kendini ispatlama derdindesin. Anladığını söylediğin yorumda bile ne kadar anlamadığın belli. Yaptığı şeyin ciddiyetini kavrayamamış, şirinlik yapıp kurtarabileceğini sanıyor. Kelimeleri kullanma şeklimiz bile ne düşündüğümüzü anlatır. Sen bi’ önce yazdıklarına bak.

Yorumla
    • Vivtora
      Vivtora
      1 yıl

@Conclusion boş ver onu bu sitede cok var onun gibiler bu ilk deyil

Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      1 yıl

Kafası çok çalışan ben yaptığım şeyin doğruluğunu savunmuyorum ama abartı yapıp tecavüzcü Coşkun moduna sokmaya calisman beni güldürüyor... Bu Hatun kişisi zaten v ile başlayan bir nick ben b ile sen C ile burada ad soyad belli olan bisey yok burada resmi olarak bir taciz olayı yok tamam cinsel manada anlamayayim eyvallah ama kişinin sivilde olduğu adı ile burada olsa rahatsızlık verircesine çok kötü biseyler yazsam ve bu devamlılık olarak olsa eyvallah diyeceğim dediklerinizi yatacağım burada sizin abarttiginiz derecede bir konu yok çok boş konuyu boş boş doldurmaya çalışıyorsun işte kafası çok çalışan boş bey

Yorumla
    • Conclusion
      Conclusion
      1 yıl

Algılama sıkıntısı olan insan, yaptığın şeylerin psikolojik etkileri olabileceğini söylüyorum sana ki bunu çok ciddi şekilde örnekleyebilirim. İşte kafan cinselliğe çalıştığı için algılayamıyorsun. Birisini ısrarla telefonla ararsan bu da bir tacizdir. Yolda birisine “çekil yolumdan” deyip ters ters baksan bu da tacizdir. Dünyadaki tüm Bilaller anladı da bi’ sen anlayamadın. İsmin belli olmasına gerek yok. Bu bir psikolojik şiddettir isim belli olmasa dahi. Bunları düşün diyeceğim de gidip düşünmeden geliyorsun. Yaptığın yanlış, bu bir taciz ve psikolojik şiddettir. Bu kadar basit. Nokta…

Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      1 yıl

Yahu sen ne demek istediğimi anlamayan bir araştırmacısın ya da okuduğunu anlamayacak kadar zavallı bir araştırmacı... iyi okur musun algini açıp...

Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      1 yıl

Cinsellik olarak mı algılama yapmışım zavallı bey

Yorumla
    • Conclusion
      Conclusion
      1 yıl

Tecavüzcü Coşkun tanımlamasını ben mi yaptım? Tecavüz bir cinsel suç değil mi? O oksijen içeride nasıl bir evrim geçiriyor da sen kendi söylediklerini bile anlamıyorsun?

Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      1 yıl

Sadece bir kelimeye bakarak konuşma orada neler yazmışım bir bak tek kelimeyi alıp yargılama bütüne bakmak diye birsey var sen parçaya bakıyorsun bu işleri benden iyi bilmen lazım her konuşmada her yazismada karşındakini rencide ederek susturmaya çalışan birisin tümden baksana yazdıklarıma bütün olarak... Yok laf ebesi sen dediğini diyorsun hep oksijen beynine çok kaçmış senin hersey senin dediğin gibi olacak hiç karşı tarafın ne demek istediğini anlamayacaksın ha bire kızı da yanına aldın yürü şimdi her türlü saldır durmadan arkanda hatun arkadaşımız benim hatun arkadaşa dediğimin bin mislisini sen anlamıyorsun ben hatamı anladım ama cehennemin dibine dediğinde anladım diyorum ve konuyu kapattım arkadaş diyorum üstüme üstüme geliyorsun sen daha fazla taciz ettin beni farkında bile değilsin

Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      1 yıl

Sen diyorsun ki bana lafı anlamıyorsun hâlâ konuşuyorsun diyorsun ben anladım ama geç anladım cehennemin dibine dediğinde diyorum sen şuradan şunu anlaşılıyor nasıl anlamazsın buradan bu anlaşılıyor nasıl anlamazsın anlasam bende senin gibi araştırmacı olurum boya imal etmezdim derdimi anlatıyorum gömmek için elinde laf ebeliği kimliginle ezmeye devam ediyorsun nasıl birisin anlamadım yeminle

Yorumla
    • Conclusion
      Conclusion
      1 yıl

Çok düzgün davranmışsın, hiç hata yapmamışsın dememi mi bekliyorsun? Tanımları kabul etmiyorsun. Etsen daha dikkatli davranmanın yolu açılacak. Yaptığın tacizdir, bu kadar basit. Senin bunu geç fark etmiş olman senin hatandır, taciz durumunu ortadan kaldırmaz. Ayrıca ısrarla adres istiyor olman psikolojik baskıdır, psikolojik şiddettir. Ne zaman fark ettiğinin önemi yoktur, anlamamış olmanın da önemi yoktur. Senin anlamadığın kısım bu. Niyetin bu olmasa dahi yaptığın bu. Bunu ısrarla savunuyor olman da sadece niyetinin bu olduğu savını güçlendirir. Bence hatanı kabul et ve bunun üzerine düşün. Seni kötülediğim filan yok. Sadece bir yanlışı anlatmaya çalışıyorum. Senin niyetin kötü olmasa dahi yanlış yanlıştır. Gerçekten düşünmeni rica ediyorum. Otur en azından 10-15 dakika düşün bunun üzerine. Savunmacı tarafını da bir kenara bırak. Bu yaklaşım gerçekten yanlış bi’ yaklaşım. Bunu kavradığın zaman niyeti iyi olsa dahi bazı hareketlerin kötü sonuçlar doğurabileceğini anlamış olacaksın.

Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      1 yıl

Bak ilk defa böylelerini haşat edeceksin beynine oksijen gitmiyor Bilal e anlatır gibi anlatıyorum vb. cümleler kullanmadan yorum yaptın bunun için çok teşekkür ediyorum... Doğrudur diyorum eyvallah diyorum ama ben cehennemin dibine lafından sonra anladım diyorum ama siz düzgün konuşup konuşup hakarete yakın kelimeler konuşunca savunduğunuz şeyi bir kilo inciri kurtaracağım derken 10 kilo bal kavanozunu kırıyorsunuz lütfen Allah aşkına her cumlende aşağı yukarı bir aşağılama kelimelerin var mı yok mu?
      Senin bana öğretmen gereken bisey varsa arkadaşım sen şurada şunu demişsin bende he pardon ben cehennemin dibine lafında anladım haklısın dediğimde sen nasıl anlamazsın kafan çalışmıyor mu vs. Vs
      Dediğinde iş üzüyor bilmiyorum anlatabildim mi?

Yorumla
    • Conclusion
      Conclusion
      1 yıl

İşte tam da bunu görmek istiyordum. Senin yürü aslanım yorumundan önce bi’ bak bakalım ben ne hakaret etmişim?

Yemiyorum diyorum bunları. Şebeklik altında gerçek yüzünü saklamaya çalışma. Gard indirince hemen kendini asılsız savunmaya geçiyorsun. 10-15 dakika daha düşün, öyle gel. Benim ilk yazdığımı da oku. Sadece terbiyesizlik dedim ki eğer yaptığın şeyin farkında olsan tepkin daha farklı olurdu zaten. Burada satırlarca tacizde bulunmadığını savundun bunun direkt bir taciz olduğunu anlattığım, hukuken de bunun bu şekilde kabul gördüğünü söylediğim halde. Olabilir mi sorusunu bile sormadın. Hâlâ da sormayıp olayları çarpıtıyorsun. Söylediğim şeyler gerçek olduğu halde bir direnç oluşturdun. Nasıl anlamazsın, oksijen israfısın derim çünkü tek bir sorgulama unsuru göstermediğin gibi sürekli savunma halindesin ve hâlâ mağduru oynuyorsun. Sen önce yarattığın psikolojik şiddeti irdele de ondan sonra kırıldım dersin. Çattık ya gerçekten. Abi terapi alın terapi. Bu iş böyle gitmez. Hem terapi alın hem de okuyun,

Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      1 yıl

Yine başladın hakarete... Seninle normal konuşulmaz kardeş biseyleri kabullendikçe tepelere devam ediyorsun... Yapma mağduru falan oynadığım yok kafanda kurup kurup gelme psikolojik sorunun mu var bir boşalma mi patlama mi yapmak istiyorsun çok stresli dönemden mi geçiyorsun yltwrapiyi önce sen al... He tamam sensin haklısın dedikçe rencide etmeye devam ediyorsun sus artık SENSIN ciddi ciddi söylüyorum haklısın dedik sensin dedik gec anladık dedik ne yapayım söyler misin? Psikolojin mi bozuk bana mı sarmaya devam edeceksin? Hay gardına da şebekliğe de yahu burada herkes sanal şahsi busey dendiği yok sen diyorsun ki olsun yinede taciz ediyorsun tamam diyorum kabul ediyorum ama ben cehennemin dibine den sonra anladım diyorum sende algılama problemi var gard mard saçmalıyorsun ne istiyorsun ben hâlâ şaşırıyorum sana

Yorumla
    • Vivtora
      Vivtora
      1 yıl

@bjkandahmet ama uzatinizya boş ver o yaptigindan utansin

Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      1 yıl

Tamam sustum ben herkese iyi geceler...

Yorumla
    • Conclusion
      Conclusion
      1 yıl

Benim amacım haklı olmak filan değildi, yaptığın hataları görüp taciz ettiğin ve psikolojik baskı uyguladığın insana samimi bir özür dilemendi. Hata yaptıysam filan dediğinde samimi olmuyor. Bu mu anlamış halin? Gerçekten uğraşamayacağım ama bu tarz olaylara her zaman tepki göstereceğim.

Yorumla
    • bjkandahmet
      bjkandahmet
      1 yıl

Aynen devam et dostum güzel bir tartışma konusu oldu ama benim üzüldüğüm senin bana hakarete varan konuşmaların oldu tartışma olabilir herkes senin dogrunda olmak zorunda değil kendini ifade ederken lütfen rica ediyorum saygılı bir şekilde anlarsan daha iyi olur... Bende yürü işine bak dedim ama hakaret değil bu ki hakaret diyelim senin laflarına kızmamak dolayı bilmiyorum anlatabildim mi? Ben hatun kimisine ve sana yine hakkım varsa helal olsun sizde edin etmezseniz de canınız sagola iyi geceler sizlere...

Yorumla
    • Vivtora
      Vivtora
      1 yıl

@Conclusion 🙏

Yorumla
  • _Queenn_
    _Queenn_ Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Nerden bulunduğunu bende bilmiyorum… şans lazım sanırım güzel bir çevre… 🙄

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Belki bulamayacaksın... o açıdan da bakmak lazım herkes evlenmiyor sonuçta. Ki evlenenler ne kadar mutlu ki allah aşkına ahahahah boş ver gez toz hayatını yaşa. Ha çocuk sevmek istiyorsan da arkadaşlarınınkini seversin 🙃

1
    0 Yorumla
  • sar567
    sar567 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    1 yıl

Böylesi daha iyi en azından kafan rahat mis bende 28 yaşindayim bekarım ama böyle güzel bence ama suda bir gerçek oturmasını kalkmasını bilen sadakat dürüstlük yalanı olmayan biri ama bu devirde zor tabii

1
    0 Yorumla
  • beyt_16
    beyt_16 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 82%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Zor bir durum hele bir de çocuk varsa daha zor kardeşim

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çocuk yok

Yorumla
    • beyt_16
      beyt_16
      1 yıl

Kısmen daha iyi hakkında hayırlısı olsun İnşallah

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Bende evlendim ayrıldım çok isteyen var ama istemiyorum yaşım için erken bide kafam yatmıyor hiç birine niye bilmiyorum belki seninde öyle bldir seni isteyini sen istemiyorulsun senin istediğin sana gelmiyor mu yoksa?

1
    1 Yorumla
    • avukatıyımm0640
      avukatıyımm0640
      1 yıl

Çocuk var mı

Yorumla
  • Ork0045
    Ork0045 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Nerdesin aşkım
    Burdayım aşkım
    Nerdesin aşkım
    Kör müsün aşkım

Kendini anla ifade et o gelir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Evlenecek adam bulmak için kasiyer olmanı normal bir düşünce olarak bulmuyorum. Bu benim düşüncem. Bence sen adam bulmadan çalışmayı dusunebilirsin.

2
    0 Yorumla
  • MUZAFFER_BEYİN
    MUZAFFER_BEYİN Takip Et
    Xper 1 Yaş: 60
    1 yıl

Aşkı bulmak bazen sabır gerektiren bir süreç ve her şeyin bir zamanı var, ama unutma ki seninle uyumlu, seni hak eden biri mutlaka var. Saygılarımla.
    M. B

2
    1 Yorumla
    • Serbanu
      Serbanu
      1 yıl

Bazı insanlar nasik 24 25 yaşında evlenir yuva kuruyor coj mutlu oluyorlar
      Onlara bu kadar basit ve kolayken hayat garip değil mi

Yorumla
  • Martinn-ist
    Martinn-ist Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 100%
    1 yıl

Bazı insanlarda benim gibi kadınlara güvenemediğinden evlilikten korkuyor. Kiymet bilecek biri olsa kim istemez hayatini paylaşacak bir eş..

0
    0 Yorumla
  • simalimsi
    simalimsi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

güzelim bu işler nasip işi. yani ararsan bulamazsın bulduğundan da hayır gelmez. akışına bırakmalısın

0
    0 Yorumla
  • Yabangülü21
    Yabangülü21 Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Sitemizden istifade edebilirsiniz.

Siz kriterlerini zi yazın yeter.

5 dakida işlem tamamdır.

0
    0 Yorumla
  • KaptanMagaralı
    KaptanMagaralı Takip Et
    Master Yaş: 41
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.

Bu kadar koca meraklısı olmayın.

Bi kere evlenmişsin işte niye bi daha istiyosun Bir de cirkin degilim yazmış

Sanki Adriana Lima kasiyerlik yapıyor🤣

0
    0 Yorumla
  • RichieRich34
    RichieRich34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 98%
    1 yıl

Modelini bozmak gibi olmasın ama evde kalmışsın, gün gectikte bulma olasılığın daha da çok düşüyor. :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bosanmasaydin evlenip boşanmışsin zaten ilişki yurutemeyen biriymissin akilanmadin mi? Zamanında doğru erkeği bekleseydin ne yapalım yani dul kadinida kimse kolay kolay istemez geçmiş olsun

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Boş boş konuşma gerızekalı. sen benım ne yaşadığımı bılıyormusumda ılıskı yürütememıssın dıyosun. karsındakı ınsan sıkıntılıysa sorumsuzsa? Bunuda düşündün mü? Ayrıca kocası ölene dul denir cahil. kaybol

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hhahahahahhahahhahaha beceriksizim demiyorda neyse sustum 😀😀😀devam burdan koca aramaya

Yorumla
  • kırmızırujlukızzzz
    kırmızırujlukızzzz Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl

Sırf insanlar görsün diye markettemi calisiyon valla brawoo beyin bedava

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Beyin bedava gel sana da dagıtalım ıhtıyacın var gıbı görünüyor burdan

Yorumla
  • FüZe_123
    FüZe_123 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 35%
    1 yıl

Resmini at ben sana söylerim nedir ne değildir bana kendini gösteren en geç 15 gün sora tirink evleniyor:D

0
    0 Yorumla
  • bildiginbekarim
    bildiginbekarim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 99%
    1 yıl

Merak etme aynı şeyleri ben de hissediyorum ama inanıyorum olacak bir gün 😁 ben de evlendim ayrıldım boşandım da

0
    0 Yorumla
  • chef16
    chef16 Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Aynı dert bende de var Hollandaya geldim ama yine yok

1
    0 Yorumla
  • poyraz__38
    poyraz__38 Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Sosyalleşebilirsin arkadaş ortamın olur etkinliklere falan katıl ve kendine inan özgüvenli ol eminim karşına biri çıkacaktır

0
    0 Yorumla
  • Red_Black71
    Red_Black71 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Boşanmış olduğun icin benim gibi bekarlar direk eliyor tabi bunu soru. n yapmayan olur

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kabul eden oluyor bekarlardan , sonuçta çocuğum yok, ama kabul edenıde ben beğenmiyorum

Yorumla
    • Red_Black71
      Red_Black71
      1 yıl

Seçicisin işte

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aşırı tıpsuz bırıyle evlenemem bıraz yanıma yakıssn

Yorumla
    • Red_Black71
      Red_Black71
      1 yıl

Ohooo

Yorumla
  • ErdalK
    ErdalK Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı.

Sosyal medyada yalnızlıktan dem vur. Beğenenler çıkar.

1
    0 Yorumla
  • Mutlulugadogru27
    Mutlulugadogru27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Ben de aynı soruyu soruyorum kendime umarım cikacak

1
    0 Yorumla
  • melankolikMelaike
    melankolikMelaike Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    1 yıl

Aman boş ver be aynı yaştayız. Evlenmedim, pişman da değilim. 🤣

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

43 yaşındayım o xiktigimin nasibi bana daha gelmedi. Nerede olduğunu bilsem gidip xikecegim o nasibi.

2
    0 Yorumla
  • edaizmirlim
    edaizmirlim Takip Et
    Xper 1 Yaş: 35
    1 yıl

Ben 33 yalındayım kader kısmet güvenilir birini bulmak zor bazen sen beğenirsin o beğenmez bazen başkası beğenir sen beğenmezsin evlenenler de en ufak şeyde boşanıyr tabi insan yinede sevmek sevilmek istiyo hayırlısı

2
    0 Yorumla
  • rruuyas
    rruuyas Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20 , eic 92%
    1 yıl

Allah akıl fikir versin aq keşke tek derdim bu olsa

0
    0 Yorumla
  • balselen
    balselen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Şurada burada demek isterdim fakat evlenmeyen biri olarak ben bunu bilemiyorum😁😁

0
    0 Yorumla
  • Olgarss
    Olgarss Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 61%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.

Çevre şart canim para da önemli. En onemlisi de nasip inşallah cikar gönlümüze göre bir eş

0
    0 Yorumla
  • Feyzairmakgul20
    Feyzairmakgul20 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 87%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Zaten evlenip boşanmışsın daha kocayı napcan artık tövbe etmen gerekiyordu

0
    0 Yorumla
  • üyekunes
    üyekunes Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Evde kalmadın da bu işler kısmet güzellik çirkinlikle alakası yok kısmetten öteye yol yok

0
    0 Yorumla
  • Bay_Nutella
    Bay_Nutella Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Neden bu kadar evlenme merakın var. Bırak hayatı akışına. Belki böylesi daha iyi

0
    0 Yorumla
  • Atarax17
    Atarax17 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45 , eic 63%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.

Evlilik yapmışsın daha önce, evde kalmış diye hiç evlenmeyene denmezmi🙂

0
    0 Yorumla
  • e061071e
    e061071e Takip Et
    Xper 5 Yaş: 55 , eic 100%
    1 yıl

Acele etme günü ve zamanı gelince aşk seni bulur

0
    0 Yorumla
  • zeynep3000
    zeynep3000 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.

Bende evlendim ayrildim, zor oluyor karar vermek

0
    1 Yorumla
    • zeynep3000
      zeynep3000
      1 yıl

Kısmetim cikar diye markette ise baslamak biraz degisik bir fikir

Yorumla
  • Mericeyn10
    Mericeyn10 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl

boş ver hayatına bak çıkarsa çıkar zaten 1 kere evlenmişsin kasma bu kadar hayatıma bak

0
    0 Yorumla
  • hepaynıhikayee
    hepaynıhikayee Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Aaaah ah işte bir şey geldimi başa geliyor olur bakalım bizde buluruz

0
    0 Yorumla
  • Theguardy
    Theguardy Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Bende evlenip boşandım ondan sonra işler daha zor oluyor maalesef 🥺

0
    0 Yorumla
  • Dreamseller
    Dreamseller Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

En büyük hatan bir şeyler aramakla başlıyor zaten, neden başkalarına bir yolcusun

0
    0 Yorumla
  • byrtar
    byrtar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 70 , eic 97%
    1 yıl

Sana dua edeceğim iyisallah seni seven biri çıkacak

0
    0 Yorumla
  • neptun_q
    neptun_q Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 96%
    1 yıl

sennn çokk güzelsin umudunu kaybetme gençsin daha zaman var.. hiç ummadığın anda gelir güzellikler

0
    0 Yorumla
  • avukatıyımm0640
    avukatıyımm0640 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 61%
    1 yıl

Ben 31 olduk ve hiç evlenmedşm sen yine iyi evlenmişin

0
    0 Yorumla
  • kalp-komutanı
    kalp-komutanı Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Bulamazsin sen birini. Yapcak bisey yok evde kalicaksin

0
    2 Yorumla
    • defnehanimmP
      defnehanimmP
      1 yıl

Poyrazı mı tanıyorsun?

Yorumla
    • kalp-komutanı
      kalp-komutanı
      1 yıl

@defnehanimmP ne poyrazi?

Yorumla
  • GirişimBilişim
    GirişimBilişim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Evlenen iyi b yedi şimdi sıra sizde yav uzak durun baz geçin yazık günahsınız 😀

0
    0 Yorumla
  • _Rob_
    _Rob_ Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 96%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Herkes evlenmekten kaçıyor olabilir bende 44 yaşında aile evindeyim kaldım öyle

0
    0 Yorumla
  • dyrroth25
    dyrroth25 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Burdan bulan çok geçen arkadaşın düğününe gittik burdan tanışmışlar

0
    0 Yorumla
  • bayrakmerve27
    bayrakmerve27 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 92%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.

Nasipte varsa olur beklenmedik anda olur birşeyler çok gariptir

0
    0 Yorumla
  • OCanoglu
    OCanoglu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Sen
    böyle diyorsan ben ne yapacağım Allah bilir:)

0
    0 Yorumla
  • Sinister_D
    Sinister_D Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.

36 yaşındayım. Hiç evlenmedim. Artık o konuda pek umudum da yok

0
    0 Yorumla
  • proofstriker39
    proofstriker39 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Bulursun bebiş takma şimdi bide evli ve ayrıldığın için biraz zor olabilir seçicilik olabilir

0
    0 Yorumla
  • MESSİİUU
    MESSİİUU Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 98%
    1 yıl

Nerdesin Allah uzun ömür versin nerdesin
    Nerdesin bacısını...

0
    0 Yorumla
  • cakir2607
    cakir2607 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Umutsuz olma pozitif ol nasibin illa ki seni bulur. Hayırlısını iste

0
    2 Yorumla
    • Serbanu
      Serbanu
      1 yıl

Bemde 29um herseye geç kaldığımı dusunuyirum

Yorumla
    • cakir2607
      cakir2607
      1 yıl

Hiç bir şeye geç kalmış değilsin

Yorumla
  • 1DiyarbakirEfendisi
    1DiyarbakirEfendisi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.

Evlenmişsin ve ayrilmissin hiç evlenmeyip bulmayan var beee

0
    0 Yorumla
  • Alikonakaıp
    Alikonakaıp Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 97%
    1 yıl

çoook geç kalmışsın artık istesen de evlenemezsin çünkü bu yaştan sonra evlensende çoçukların olmaz

0
    0 Yorumla
  • Hasan-ARSLAN
    Hasan-ARSLAN Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

Bulursun birini zamanla sabırlı olmalısın
    neden boşandığını (özel değilse) anlatmak ister misin❓

0
    0 Yorumla
  • 4fakir
    4fakir Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.

Bu birazda nasip kısmet dediğin gibi ben evlenemedim 😅 evde kalacam bu gidişle

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (231)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 29 yaşındayım, ben nasibimi nereden bulacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ben nasibimi nereden bulacağım? 5 cevap verildi
29 yaşındayım hayatım tepetaklak olmuş nereyi toplayacagimi bilmiyorum? 12 cevap verildi
23 yaşındayım, kendimi ve ne yapmak istediğimi hala bulamadım, kariyer yolumu nasıl çizebilirim? 4 cevap verildi
Nasibimi nasıl bulabilirim? 10 cevap verildi
28 yaşındayım ama hâlâ nasibim beni bulmadı sizce nedeni nedir? 37 cevap verildi
29 yaşında hayatının aşkını bulmak? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kadınların emekle yaptığı tabloları sever misiniz?
  • Dış görünüş mü? zekâ mı?
  • Size hangi meyve ya da içecek söylerdim diyim mi?
  • Ruh eşiniz nerede sizce, yarım kalmışlık hissediyor musunuz yahu var mı böyle tamamlanma olayı falan🤷‍♀️?
  • Kırıldığınız hâlde güçlü görünmek sizi de yoruyor mu?
  • Siteden tanıştığın kişi ile evlenir misin?
  • Senden zor ayrılan bir sevgilin oldu mu?
  • Çaresizlik içinde karşıdan bir hamle beklediniz mi?
  • O kişi şimdi sana "barışalım" dese cevabın ne olurdu?
  • Sorunlarından kaçıyor musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨