berbat bir espri anlayışı
takıntılı bir ideoloji / dünya görüşü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
DeaconnFrost sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Konuşmasını bilmeyen, iletişim becerisi olmayan, ince düşünemeyen , en güçlüsü benim kafasında ama bir kurşun yese yerle bir olacak haberi olmayan erkektir.
bu, ikinci şıkka yakın sanırım
Hayır en azından orada bir görüş, fikir var burada ise eğitimsizlik ve güç yetisi söz konusu.
Kadınlarda da var bu. Türkiye de çok yaygın, canımı çok sıkıyor
ben şunu farkettim, kızlar olarak bazı konularda işiniz zor. bizim, erkek erkeğe bile adam sayamadığımız bir yığın mahlukla, siz yaşamk zorunda kalıyosunuz, en azından, muhatap oluyosunuz belki.
millet olarak, herkes herşeyin kolayına kaçtığı için böyle. türkiye'de insanlar balon gibi, öz değeri çok az, * hava basılıp şişirilince büyük görünüyolar
Bu da anne babaların suçu. Kızları kısıtlar erkeği serbest bırakırlar, hâlbuki ikisinde kısıtlasalar ortada sorun olmayacaktı.
evet, bu dediğini ben kendi ailemde de deneyimledim. maalesef öyle. ama insan istese bi noktada kendini kurtarabilyo o girdaptan, bahane değil.
ama en garibi şu, insan yanlıştayken yanlışta olduğunu bilmiyor.
Evet o yüzden hep nahif; ince düşünebilen, zarar vermekten korkan , ufak dokunuşlar ile her şeyi değiştirebilen insanlar benim yaşama isteğimi 20 kat arttırır. Bu insanlara borçluyum diyebilirim hatta. Aradığım içinde hep karşılasirim en ufak bir şeyde hep yakalarım onu gözümden kaçmaz insanlar
bulabildiysen şansllıın walla. ben hemen hemen hiç denk gelmedim. hiç ilham verici insanlar olmadı o kadar hayatımda
Etrafa dikkatlice bakmıyorsun demek ki ya da boş ortamlarda bulunuyorsun. Çiçekleri izleyen, taşıtlarda telefon yerine kafasını bir yere dayayıp boş duvarı izleyen ve ara sıra göz göze geldiğimiz, sokak hayvanını kucaklamış götüren, sigara izmaritini dâhi yere değil çöpe atan insanlar...
Belki de ilham vericilikten kasıt sende başka bende başkadır
Bence berbat bir espri anlayışı erkekte daha itici olabilir 🤷♀️. Enerjik ve eğlenceli bir ruh hali ilişkiyi canlandırırken, sürekli kötü espriler duyunca biraz sıkıcı hale gelebiliyor. Tam bir aşk kadını olarak, esprilerde uyum önemli bence! Takıntılı bir ideolojide ise genelde derin düşünceler ve tartışmalar vardır. Belki bir noktada ortak bir payda bulunabilir. Ama espri anlayışı, günü neşelendiren bir unsur ve bunun eksik ya da olumsuz olması yıpratıcı olabilir, değil mi? 😄✨
Ikinci secenegi akepeli olarak yorumladim
ben üstü kapalı, objektif sordum :) bişey demeyeyim , bilim yapıyoruz ;)
Takıntılı bir ideoloji
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?