Kişilik & Karakter Kızlar, Hangisi daha komık gelir size? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızlar görünüşde hangisi daha komik gelir size. Daha sohbet konusu olur aranızda. A) çocuk pipsi B) ergen ve üstü erkeğin kücük organı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl yok mu yorum Kızlar, Hangisi daha komık gelir size? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nisatakana Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Komik felan gelmiyor çok çirkin duruyo tatillerde çocukların altı açık gezmesi beni sinir ediyor. 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Kücük oldukları için salıyodur ailesi, kalabalıkda hoş değil aslındaGörünce çok sinir oluyon? Yorumla nisatakana +1 yıl Çirkin mantar gibi normalmiş gibi salıyorlar çocukları etrafa. Çocuk nereye işeyeceğini şaşırıyor her yere işiyo. Yorumla Soran +1 yıl Snn için görüntüsü kötüymüş.. Bi mantar benzerliği var evet 🤪. öyle gezince şaşırabilrBi de aniden geldi mi salar çocuk yapa yapa gider Yorumla nisatakana +1 yıl Güzelim otelde yemek yerken etrafta koşuşturan bir mantarın sağa sola işemesini görmek hiç hoş değil Yorumla Soran +1 yıl Mantar dediğin cocuğun pipisi :)). Biraz abartıyon bnce. Çocuk o sağa sola hoş değil tabi de coğu bilerek yapmıyordur. Aile etkisi bunlar Yorumla nisatakana +1 yıl Çocuğun şortunu giydirip salmak çok zor değil. Yorumla Soran +1 yıl Değil de, işte Yorumla
cevaplayınmayın Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl ne değişik bir soru 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel işte :)). Birden esti sordum. Art niyet de yok. ÖylesineÇocuk şeysi bazınıza komik gelebilir büyükken de aynısı olur mu diye Yorumla cevaplayınmayın +1 yıl yok komik falan değil kim dediyse yalan etmiş ayrıca biz kızlar kendi aramızda o tür şeyler konuşmuyoruz Yorumla Soran +1 yıl Gülenler var. Dediğin ve dediğim naibi her kız olmasa da yapıyorsnz Yorumla cevaplayınmayın +1 yıl o gülenlerin bence hayatlarının merkezi odur gülecek o kadr şey varken oturup erkek organına gülmekte ayrı bi komiklik kızları öyle bilmeniz üzücü Yorumla Soran +1 yıl Diyenler olduğu için öyle dedım genellemek deildi amac Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Komik felan gelmiyor çok çirkin duruyo tatillerde çocukların altı açık gezmesi beni sinir ediyor.
Kücük oldukları için salıyodur ailesi, kalabalıkda hoş değil aslında
Görünce çok sinir oluyon?
Çirkin mantar gibi normalmiş gibi salıyorlar çocukları etrafa. Çocuk nereye işeyeceğini şaşırıyor her yere işiyo.
Snn için görüntüsü kötüymüş.. Bi mantar benzerliği var evet 🤪. öyle gezince şaşırabilr
Bi de aniden geldi mi salar çocuk yapa yapa gider
Güzelim otelde yemek yerken etrafta koşuşturan bir mantarın sağa sola işemesini görmek hiç hoş değil
Mantar dediğin cocuğun pipisi :)).
Biraz abartıyon bnce. Çocuk o sağa sola hoş değil tabi de coğu bilerek yapmıyordur. Aile etkisi bunlar
Çocuğun şortunu giydirip salmak çok zor değil.
Değil de, işte
ne değişik bir soru
Ne güzel işte :)).
Birden esti sordum. Art niyet de yok. Öylesine
Çocuk şeysi bazınıza komik gelebilir büyükken de aynısı olur mu diye
yok komik falan değil kim dediyse yalan etmiş ayrıca biz kızlar kendi aramızda o tür şeyler konuşmuyoruz
Gülenler var. Dediğin ve dediğim naibi her kız olmasa da yapıyorsnz
o gülenlerin bence hayatlarının merkezi odur gülecek o kadr şey varken oturup erkek organına gülmekte ayrı bi komiklik kızları öyle bilmeniz üzücü
Diyenler olduğu için öyle dedım genellemek deildi amac