İnternette falan sorunca çoğu kişi serseri sevmem diyor ama hep beyefendiler yalnız. Ne dersiniz, tespitleriniz, görüşleriniz neler? Sizde durumlar nasıl?
Kızlar daha çok serseri erkeklerden mi hoşlanır, beyefendi erkeklerden mi?
Serserilikten ziyade doğal içinden geldiği gibi aklına ben eserse direkt söyle söyleyen net kişilerdir bu kişiler o yüzden gerçekçi ve samimi gelir kadınlara. Beyefendi kişilikler de tabi bu beyefendiliğin bi tanımı var her eli yüzü düzgün derli toplu kişi beyefendi değildir. Çok düşünen konuşurken böyle akılda soru işareti bırakan tipler kendini açamamış gereksiz bir resmiyete sahip kişilerdir kızların sevmediği. Net olmak eğlenceli tavırla ciddiyeti ayrı kefeye koymak lazım yerine göre ciddi yerine göre komik yerine göre başka bi durumda olmak lazım.
Serseri erkekler ile yaşıyorlar ama evlenmeye gelince efendiler ile evleniyorlar fakat alfa olmayan erkekler evleniyor bu kızlarla çünkü kendilerini o kadar masum tanıtıyorlar ki efendi olan erkekler kanıyor bunlara ama dobra olan istedim yaptım diyebilecek kız yalan söylemez bunu bilirim
Yani kötü gibi gözükse de iyi yanları da var, mesela gündüz herkesin çalıştığı saatlerde gezilme şansı var ya da Esin nobetteyken yatıya kankiler felan gelebilir. Tabi bunlar hep yapılan şeyler olmadığı için gece tek kalmak ve gündüz eşin dinlenme ihtiyaci olduğu için bize düşen bir işi olduğu için şükretmek 😂😂
Serseri tipler daha sahiplenici acaba bu sebepten dolayı mı tercih ediyorlar diye zaman zaman düşünürüm, özellikle haberlere konu olmalarından sebep ne buldu da gitti ona derim açıkçası. İşin ilginci potansiyelini gördüğü halde bırakmayanlar var. Gerçekten çok ilginç bir zıt kutup çekimi
Tabii ki beyefendi erkeklerden hoşlanıyoruz. Kaba saba nerede ne yapması gerektiğini bilmeyen erkekleri napalim? Hee serserilikten kasıt yeri gelir tatlı kıskançlıklar yapar, aksiyonlu şeylerle haşır neşir olur o zaman arada olabilir, sıkıntı yapmam. Genel olarak hele ki karşı cins konusunda efendi olmasını tercih ederim.
Külliyen yalan. Nerde absürt adamlar var onları buluyorlar. Ya biz elini tutmaya imtina ederken, herif elini bele sarmış bile. Bana çok inandırıcı gelmiyor.
Neden serseri?
Onu daha maço, sahiplenici ve elde etmesi zordur. Sırf bu yüzden. Efendi erkek ise basit kaçıyor o yüzden.
Merhaba. Sosyal hayatın gerçeği var sayılarak subliminal mesaj olarak işleniyor bu konu diziler de filmler de bile kızlar küfür eden onlara pislik yapan kötü davranan kişileri tercih ediyorlar, toplum da kadına karşı şiddetin ve cinayetlerin sebepleri tam anlamıyla bu onun için önüne geçilemiyor bundan dolayı sağlıklı, mutlu ilişkiyi bu ülke de aramayın arkadaşlar kendinize ailenize odaklanın gerisi kendiliğinden gelir. Kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın en güzele emanet olun.
Bana kalırsa serseri erkek modellemesi daha çok karı kız peşinde koştuğu için ve cool gözüktükleri için (bence değil ama genel kanıdan bahsediyorum) kızlar daha çok ilgi gösteriyor. Beyefendi erkeklerin hayattaki asıl amacı karı kız olmadığı için kızlar ile beraber gelme olasılığı daha düşüktür.
Serseriden kasıt nedir, beyefendilikten kasıt ne? Her şey beyefendi olmakla bitmiyor maalesef. Sıkıcı bir insandansa daha eğlenceli insanları seviyoruz sanırım. Sizlerde bu eğlenceli kişileri serseri, sıkıcı olanları beyefendi olarak nitelendiriyorsunuz gibime geliyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Beyefendi adam yok ki hoşlanılsın? Serseriden kimse hoşlanmaz büyük psikolojik problemleri yoksa. Ama sizin kastettiğiniz eğer daha çekingen insanlarsa bu insanlar zaten kadınlara yaklaşmadığı için kadınların haberi yok onlardan. Diğerleri fazla girişken oldukları için karşı tarafı kandırmaya çalışıyor ama gerçek yüz görülünce uzaklaşılıyor onlardan.
Toy olanlari boş ver harbi kadınlar gerçekten zorları oynamadan kolay olur sevdiğine :) kızlar serseri tarafina kadınlar efendilik tarafına yatkın. Kızları boş ver kadinımsı olanı izle zaten hayran bırakır ;)
Hızlı yaşayan erkekler genel tercih clup, alkol sigara, gezme vs ama rutin erkekler tercih sebebi değil günümüz kızları instagram storylerine önem verdiği için resim çekilmek için hızlı erkek istiyorlar farklı farklı mekanlar ve ortamlar vs
Serseri hiç sevmem cidden. Adı üstünde serseri beyefendi oldumu bayılırım beyefendi demek kadına karşı pasif kalan değil değer veren koruyup kollayan nezaketli ince