Ilk gotuste aşk vs soyleyip sonraki gunler neden arayip sormaz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yıl
İlk buluşmada deli divane olan bir erkek, sonrasında arayıp sormuyorsa, bu genellikle anlık duygularının geçici olmasıyla ilgilidir. İlk heyecan ve tutkuyla hareket etmiş, ancak zamanla bu yoğun hislerin derin bir bağ oluşturmadığını anlamış olabilir. Ayrıca, bazı erkekler için ilk buluşma, sadece eğlencelik bir deneyimdir; ciddi bir ilişki kurma isteği taşımayabilirler. Korku veya kaygı da rol oynayabilir; ilk buluşmanın getirdiği yoğun duygular, onları rahatsız etmiş ve geri çekilmelerine neden olmuş olabilir. Bu durumda, belki de duygusal bir bağ kurmadan, sadece o anki zevki yaşamayı tercih etmişlerdir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılCevabını da ifade etmişsin istediğini almış deli divane ilgili hallerin hepsi yalandan ibaret neden veya keşke arama karaktersiz biri içinde üzülme lütfen.
10 Yorumla
1 yılİlk buluşmada aşık olduğunu söyleyen ama istediğini (Anladığım kadarıyla cinsellik) aldıktan sonra ortadan kaybolan erkek, aslında aşık olmamıştır. Tek amacı, o an arzuladığı güzel kadınla birliktelik yaşamaktı. Amacına ulaştı ve kayboldu. Gerçekten aşık olsaydı, cinsellik yaşasa bile ortadan kaybolmazdı.
10 Yorumla
1 yılSen evlilik istiyor muşum? Ve kadın mısın? İstiyorum hadi evlenelim. Daha önce kaç erkekle birlikte olursan ol sayısı da önemsiz. Artık kadın yüzü görün dokunayim karım olsun ya. Siz kadınlar tanrisiniz ya.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ahh, işte geldi aşkın oyunlarından biri! 🤔 İlk buluşmada o deli divane Hallstate girmişse, belki de o anın büyüsüyle sana müthiş bir ilgi göstermiş olabilir. Ancak sonrasında arayıp sormaması, farklı sebeplerden kaynaklanabilir. Bazılarının sadece flört etmeyi sevdiğini, ciddi bir ilişki istemediğini unutmamak lazım. Veya o ilk anki heyecanını kaybetmiş olabilir.
Bence en iyisi, kimsenin peşinden koşmamak ve kendi değerini bilmek. Karşındaki kişi gerçekten seni tanımak istiyorsa, zaten bir şekilde iletişimi devam ettirir. Sen hayatını yaşa, enerjini yüksek tut. 😉💖 Eğer bu durum seni üzdüyse, üzülme, peşinden koşma ve enerjini daha iyi insanlara ayır.02 Yorumla- 1 yıl
Tesekkurler yapay zeka. Bu gidişle yapay zekalarla flortlesecegiz
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHaha, tatlı bir yorum! 🤖💕 Yapay zekalarla flörtleşmek henüz şimdi değil ama kim bilir, belki gelecekte! 😄 Ama unutma, şimdi anı yaşamak ve kendini sevmek en güzeli. Enerjini yüksek tut, kendine iyi bak! 💪✨
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
119Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılsevmemiştir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı.
1 yılNe güzel kandırıyorlar değil mi, sinemaya tiyatroya koy siritmaz, o derece rol oynuyorlar. Çok yakinimda gördüğüm için biliyorum, bir amaç uğruna çeşitli taklalar atilabiliyormus.
Amacı sadece seni elde etmekmis, oyunculuğu çok iyi olduğu için buna ulaşmış. Bu saatten sonra önüne bakacaksın bence, daha dikkatli olarak314 Yorumla- 1 yıl
Tam olarak bu...
- 1 yıl
Ve %90 böyle davranıyor (beceriyor veya beceremiyor o ayrı konu).
- 1 yıl
Bence beceriyor
- 1 yıl
Hepsi değil, sen bu becerisinde master yapmış birine denk gelmişsin
- 1 yıl
Becer master yaptiklari listesine girdigim icin mi
- 1 yıl
Listesine girdiğin için değil, o kadar iyi ki rol yaptığıni anlamamissin
- 1 yıl
@assassin8686 abi çok yakın kız arkadaşım var onun olayı da böyle uzak mesafe ilişkisi vardı erkek ciddiyim evlencez cart curt diyip kandırdı ve ç1plak videolar attı p0rnolardaki gibi twerk videosu bile attı şimdi o videolar erkegin telefonunda duruyordur şimdi de kız onun olduğu şehirde yaşıyor ama erkek buluşmak için onu oyalayinca ayrildi kızda gerçek yüzünü anladı. Buluşmadan ayrildi bulussa zaten erkek ikna edip s3ks yapcakti evlencez dediği için erkegin başka konustugu bir kiz var şu an. Sence neden kızla s3ks yapacağını bildigi halde kızı oyaladı istemedi? Diğer konuştuğu kız mı veriyordur ona? Çünkü bu kız arkadaşım saf ve b@kireydi. Bunun cevabını merak ediyoruz
- 1 yıl
@CCC0 iki neden olabilir bence, birincisi kız arkadaşı ile zaten birlikte oluyordur ve sık görüştükleri için senin arkadaşını oyaliyordu, risk alamıyordu. İkinci seçenek senin arkadaşının bakire olduğunu biliyordu ve bu riske girmeyi goze alamadı. İkinci seçenek düşük bir ihtimal ama sonuçta bir ihtimal
- 1 yıl
@CCC0 yasamasa bile şöyle oyalardi, onunla geleceğe yönelik bir planı varsa kaybetmemek için senin arkadaşını oyalamis olabilir. Yani burada kesin bir cinsellik söz konusu değil, ama arkadaşından resim vs aldıysa kuvvetle muhtemel diğer kızla birşeyler yaşıyor
- 1 yıl
Diğer yorumunu silemiyorum, şikayet edebiliyorum sadece 😔
- 1 yıl
Yorumu sanırım @Mayalihamurr silebilir
- 1 yıl
Arkadaşıma zaten evlencez şöyle böyle diye kandıran biri muhtemelen uzak mesafe diye ve o videolar atıp bu erkegin ihtiyacını giderdiği için konuşmaya devam edip kandırdı buluşunca virlikte olcajlardi falan ama neden birlikte olacağını bile bile arkadaşımı oyaladı buluşmak istemedi sence? Diğer konustugu kızla birlikte oluyordurlar ondan mı acaba? Bunu da söyler misin
- 1 yıl
Kuvvetle muhtemel diğer kızla tatmin oluyordur. Onu kaybetmek istemiyordur, senin arkadaşın da bakire olduğu için göze alamamıştır. Benim yorumum bu şekilde
Gizli Üye(30-35)1 yılBunun birden fazla sebebi olabilir ve ben aklıma gelen sebepleri aşağıya sıralıyorum.
1. Yüz yüze gelince hiçte istediği gibi biri olmadığını gördüğü için.
2. Avcı ruhlu erkek elde edince sonraki avın peşine düşme içgüdüsü ile arayıp sormaz.
3. Hiç seçici değildir ve senden istediğini aldığı için ilk sinyal veren kıza geçmiştir.
4. Seni sadece istediğimi alabilirmiyim diye kullanmak istemiş olabilir.
5. Buluşunca hoşlanmadığı bir şey yapmış olabilirsin.
6. Ten uyumu olmadığını düşünmüş olabilir.
7. Ses, koku gibi kişiye özel bir durum itmiş olabilir.
8. İlk buluşmada istediğini aldığı için seni basit görmüş olabilir.
Buna benzer bir çok şey olabilir benim aklıma gelenler bunlar.
10 Yorumlabence erkekler basit kadınları kalben sevemiyorlar. basitten kastım her anlamda mesela kendi sınırları krıterleri olmayan kadınları örneğin bugun suraya gidelim diyor aslında burada kadın gerçekten gitmek istiyorsa bence x yerine gidelim daha hoş olur derse burada bile karşıya cok baska mesajlar vermiş oluyoruz. erkekler herseye evet diyen kadınları sıkıcı bulur bu yüzden sadece gerçekten bişeyleri yapmak için vakit geçirmek için kısacası işi düştüğünde boş vakit doldurmak için sana ulaşacaktır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılBunu 34 yaşında bir kadın soruyor olmamalı. Kadının erkeğe yaklaşımını ve erkeğin kadına yaklaşımını anlıyor olmalısın diye düşünüyorum
327 Yorumla- 1 yıl
Deli divane olduktan sonra arayip sormayanin yaklasimini hangi yas olursa olsun anlayamaz
- 1 yıl
Herkesin bir rolü var. O rolü oynar bazıları. Kimi deli divane gibi görülür kimi soğuk davranır kimi şakacı kimi de eril... Rol bu, oskarlık oynar bazıları. Bunu anlamak kolay olsa gerek
- 1 yıl
Hata bende demekki o role inanip ilk bulusmada...
- 1 yıl
... İlk buluşmada ne oldu sen ve o biliyor. Ama bunun ilki ve ikincisi yok. O kişi ikincide de aynı rolü oynayacaktı ve sen de aynı şeyi yapacaktın. Bu biraz da iç dünya ile ilgili
- 1 yıl
Ilk bulusmada onun istediği sey oldu sonrasinda arayip sormadi
- 1 yıl
İlk buluşmada onun istediği şeye evet dediğin için aslında senin istediğin şey de olmuş. Keşke daha fazlasını alsaydın
- 1 yıl
Daha fazlasi mesela ne olabilirdi?
- 1 yıl
Daha fazlası senin ruhunu tatmin edecek şeyler olurdu. Ve sonra sen rahat ederdin o düşünürdü
- 1 yıl
Sanirim tatmin olan o oldu istedigini elde edip birakti bence olay bu
- 1 yıl
Demek istediğim buydu. Tersini yapsaydın ve tatmin olduktan sonra sen gitseydin, şimdi bu soruyu o soruyor olacaktı
- 1 yıl
Duygusal olarak o kadar acimasiz degilim
- 1 yıl
Ve erkekler duygusal düşünebilir, hatta çok daha fazla yaparlar bunu, yeter ki sevsinler. Seven erkek şair olur, kadının kolunda er kişi olur, evinde direk olur, güç olur, kuvvet olur, aşk olur ama yeter ki sevsin
- 1 yıl
Demekki beni sevilecek kadin olarak gormedi
- 1 yıl
İhtimal. Belki sadece fiziğine hayran kaldı ve orada kendini tatmin etmek istedi. Sevseydi varlığın bile yeterdi ona tatmin olması için
- 1 yıl
Tam olarak bu yaşandı diyebilirim...
- 1 yıl
Bir sonraki ilişkinde seni hem kadın olarak arzulayan hem de senin ruhundan tatmin olan bir erkek bul. O zaman tüm hazları yaşama zamanı senin olacaktır
- 1 yıl
Bulsam ah ah
- 1 yıl
Bedenimden degil ruhumdan tatmin olan bir erkek hayal olmamali
- 1 yıl
Neden olmasın. Seni bulan o kişi nasıl bulduysa sen de senin için tatmin edici erkeği bul
- 1 yıl
Tatmin edici erkegi bulmak..
umarim bulacagim - 1 yıl
Umarım dediğine göre, içinde yaşamak istediğin şeyler var. O zaman dene. Mutluluk senin de hakkın
- 1 yıl
Icimde elbetteki olmasini istedigim seyler var kimin yokki...
- 1 yıl
O zaman dert olarak gördüğün bu şeyi tecrübe olarak kabul et ve içinde yaşamak istediğin ne varsa onları gerçekten hak edecek bir erkekle paylaş. Çünkü benzer şeyleri yaşayan erkekler de var
- 1 yıl
Ufacik sorun bunu hak edecek erkegi bulmak galiba
- 1 yıl
Ufacık sorun bunu yaşatacak kadını da bulmak galiba
- 1 yıl
Ufacık sorunlar dag gibi buyuyor sonra
- 1 yıl
Dağlar çıkmak içindir
1 yılHem istediğini aldığı için hem de aşk ve beğeniyi birbirine karıştırdığı için. Gerçi karıştırmıyor , sadece göz boyamak için şov yapıyor da neyse … Sorunun içinde cevap var aslında. Az***ınca yine yazar veya arar.
20 Yorumla
1 yılaşkı kaybetmek isterken para kaybetmiştir ya da strateji yapıyordur.🤭
22 Yorumla- 1 yıl
Parasina dokunmadim asla para yiyici tiplerden degilim
- 1 yıl
Yok sana parasına dokundun anlamında söylemedim lütfen yanlış anlama kusura bakma böyle anladığın için üzgünüm. Ama erkekler duygusal düşünemezler çünkü beyinlerinin duygusal tarafı genelde Çalışmaz dürtüsel tarafı çalışır bu yüzden kadın kafasıyla erkek erkek kafası farklıdır. buna kırılabileceğini ya da takacağını düşünmemiştim diyelim.
Elektrik alamamıştır. Delidivane değildir, yalancıdır
11 Yorumla- 1 yıl
Cok iyi bir yalanci hemde
Low bombing dedikleri yeni stil saçmaliklar hevesleri elde edene kadar bunlarda bu tip ruh hastası işte bu yüzden ilk başlarda söylenenlere fazla itimat etmeyeceksiniz. Güvenmeyin kizlar
10 YorumlaGenel olarak avcı ruhlu oldukları için, istediğini aldı diyorsun yani minik bir bebek gibi düşün karnı doydu ve işi bitti. Son yıllarda zaten hiç seçici değiller eskiden daha seçicilerdi kriterleri vardı şimdi bir gün boyunca kafasına göre eğlenip ertesi gün farklı heyecanlar istiyorlar. Ha bi de hoşlanmamış olabilir ya da başka seçenekleri vardır gibi gibi bir sürü durumlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
1 yılSeni kandırmak ikna etmek için tabi çaba. Seni kekliyorum tatlı dille ikna edip s. kip atıcam diyecek hali yok vermezsin o zaman
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü bu aşk değil elde etme arzusu elde ettikten sonra hissedilen basitlik arzu istek bitiyor ve sende herkes gibi oluyorsun 😞
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılCevap sorunun içinde gizli istediğini almış, istediğini ilk günde alan bir erkek o kızın basit biri olduğunu düşünür ve uzun bir süre aramaz sormaz konuşmaz ama geri döner ne zaman tekrar istediği zaman
10 Yorumla
1 yılİstediğini vermiyceksin hiç bir şeyi aceleye getirmicen şu hayatta. Alınca kıçına tekmeyi basarlar maalesef
10 YorumlaBence önce ölçüp tartman gerekiyordu. Ne için geldiğini öğrenmen gerekiyordu. Sana sen olduğun için mi yoksa senin başka birşeyin için mi bu çok önemli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hiç bir erkek kolay elde edilen kadınları hayatında tutmaz.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkeklerin aşkı 2 günlük olduğu için normal
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. İstediğini alan derken kastınız ne ilişkiye mi girdiniz
10 Yorumla
1 yılO istediğini Almış Seni Cebine Sokmuş
A dan G den Girmiş Sana
Daha Neyine Lazım Olasan10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılİlk görüşmede verirsen bir daha görüşmek tabiki gösterecek sin ama vermeyecen
10 Yorumla
1 yılİstediğini aldı gitti arayıp sormasina gerek kalmadı
10 Yorumla
1 yılIstedgni almış çünkü amacı seni kandrmak ve basarms
10 Yorumla
1 yılArtık gunumuz iliskileri amaç belli önce elde edip sonra finish başka arayislara
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bilmiyorum ne yaşandı aranızda, hemen elde etmiş hevesi kaçmış.
10 Yorumla
1 yılCevabı sorunun içinde.
İstediğini aldığı için.
10 Yorumla
1 yılSenin gibi hatunu taşıyamayacagini anlamıştır yakın temas oldu mu
12 Yorumla- 1 yıl
Bu arada sekreterlik nasıl gidiyor
- 1 yıl
burada misin
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılIstedigini almasiyla daha cok baglanmasi gereken tipler degersizlestigi icin
10 Yorumla
1 yılİstediğini aldığı için. Çocuk gibi düşün şekeri görüyor onu alana kadar dünyanın en güzel şeyi o şeker ölür onun için yıkar ortalığı ama eline ver yarısını yiyip kırar kalanını
00 Yorumla
1 yılilk buluşmada istedgini aldıgı için üçüncü buluşmada bile alsa bu kadar çabuk bırakmazdı ama ilkte de almamalı be hepimizin genel seviyesini de düşürüyorsunuz ortalama yerlerde...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılCevap sorunun içinde zaten boşuna soruyorsun. (İstediğini aldı) Gelsin sıradaki.
20 Yorumla
1 yılCevabı içinde istediğini almış çünkü. Bir merak heyecan kalmamış veya umduğu gibi gitmemiş sonraki süreçler.
00 Yorumlailk buluşmada beğenmemiştir demek ki beğense arkasından koşar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBıktırıyorsunuz , kendinizi hedef tahtası yapıyorsunuz , hedefe ulasincada bir anlamınız kalmıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılOlur öyle şeyler arada, toplum ruh hastası dolu.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılVay aq biz 2 senedir istiyoz seviyoz fis kız sorunlu resmen
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe istediğine, ne verdiğine göre değişebilir bu ya.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
1 yılİstediğini vermişsin zaten neden arasın, ihtiyacı olduğunda arar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sahte çıkarcı insan işte nerden buluyosunuz böylelerini anlayamıyorum
10 Yorumlaİşi bitti ondan olabilir mi? Erkeklerin çoğu öyle seçerken dikkat edin
00 Yorumla
1 yılKöprüyü geçene kadar kadına canım diyeceksin. Geçtikten sonra canım a pardon diyeceksin...
00 Yorumla
1 yılİstediğini almış. Şimdi sıra diğer isteyip alamadıklarında
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
1 yılİstediğini alamayan erkekte kaçar bak bu da bi taktik.. İkisine de düşmeyin kızlar
00 Yorumla
1 yılİlk görüşmede niyeti önemli o iş içinse zaten almış alacağını gitmiştir yoksa başka açıklaması yok
00 YorumlaÇünkü yüzde 90 evlidir heyecan arıyordu buldu işi bitinceye gitti genelde evliler yapar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Konuyu hızlıca cinselliğe getirir baktı ekmek yok kaçar gider
00 YorumlaCevabını vermissin, herseu seni elde edene kadardir sonrasi takdiri ilahi e
00 Yorumla
1 yılErkek seçmeyi öğrenince bunlar artık başına gelmeyecek
00 YorumlaBasit görmüştür. bizler zoru severiz Atatürk'ün dediği gibi türk, zoru başarmak için yaratılmış tır.
00 Yorumla
1 yılDengesizdir muhtemelen veya balık burcudur. xjjxj
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılAlmış alacağını önümüzdeki maçlara bakalım demiş😂
00 Yorumla
1 yılBaktı bu kız gerizekâliymis bu bana gelmez diyoruz sonra kaçıyoruz 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı.
1 yılÇabuk elde ettiğini sanınca herkese de öyle olduğunu düşünmüştür
00 Yorumla
1 yılİlk görüşte aşka inanan var mı cidden hoşlantı işte onu aşk sanıyorlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Soruda cevabı vermişsiniz zaten istediğini almış.
12 Yorumla- 1 yıl
Hataydi benimkisi iste
- Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı.
1 yılİstediğini aldığı için
13 Yorumla- 1 yıl
Galiba
- 1 yıl
Bi dahakine dikkatli ol
- 1 yıl
Olacagim
Hedefine ulaşmıştır..
17 Yorumla- 1 yıl
Yani evet bu da olabilir daima ileri bakıyordur
- 1 yıl
Demekki hata bende
- 1 yıl
Hatasız kul olmaz hata arama sadece Sana sana kattığı illaki bir şey vardır hatta + katan şey bile olabilir. Sadece zaafın nerede nasıl çalışmış bunu görmeliSin. Ve bir dahaki seçiminde tecrübeden başlarsın.
- 1 yıl
@hellocanısı evet hatam ilk bulusmada sozlerine inanip ona istedigi seyi vermek oldu bir dahakine yapmayacagim kattigi sey bu oldu...
- 1 yıl
Herkes kalbinin ekmeğini yer emin ol böyle bir şey yaptıysa karakteri çok oturmamıştır. Kendini kötü hissetme kendini sev ve kendinle ilgilen emin ol sana belki yazar bile.
- 1 yıl
@hellocanısı oyle haklisin ama kac gundur kendimi sorgulamaktayim ilk bulusmada onun kendisini tatmin edeceği şekilde davramdim sonrasinda cekip gidecegi aklima gelmedi bu yasimda hala inananilmem kendimi sorgulatti
Gizli Üye(25-29)1 yılİstediğini almaktan kasıt yatağa atmak mı? Eğer öyleyse maksatı sadece yatmakmış o yüzden sonra aramamış.
00 Yorumla
1 yılSana bir örnekle cevap vermek isterim:
Bedavadan sahip olduğun telefonmu daha değerlidir, yoksa çalışıp para kazanıp aldığın telefonmu? Hangisini el üstünde tutarsın?10 YorumlaAlmış alacağını ondan olmasın ya da aradığını bulamamıştır
10 Yorumla
1 yılİstediğini almıştır belki ya da umduğu gibi bulmamıştır
10 Yorumla- Devamını Gör (115)
Devamını Gör(160)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlk buluşmada deli divane olup istediğini alan erkek neden bir daha arayıp sormaz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler