Bir erkek ilk buluşmadan sonra neden bir daha aramaz?

Her gün arayıp soran peşimde koşturan erkek her gün sürekli mesajlaştığımız geç cevap verince alınan erkek ilk buluşmadan sonra bir daha arayıp sormadı necsn böyle bir şey yaptı?
o gün de çok güzel gitmiştim yanına giyindim makyajımı saçımı yaptım cok şıktım hatta yanımda baya sönük bile kaldı diyebilirim arkadaşlarım yanıma yakışmadığını söyledi açıkcası ama ben onu beğenmiştim üzüldüm
Yemek yedik sonra eglenmek icin güzel bir yere gittik gayet güzel geçti günümüz o kadar iltifat etti çok güzelsin vs cart curt sonra evime biraktıktan sonra bir daha aramadı ben de onu aramadım 1 hafta bekledim 1 hafta sonra takibi cikardim 1 ay oldu beni hala aramadı sormadı ama instagramda bütün storylerimi açıyor ve hala takip ediyor amacı ne sizce?
Beğenmedi mi yoksa başka bir sebebi mi var?
Güncellemeler
+1 yıl
ben sürekli disari cikip yiyip icip geziyorum ve paylaşıyorum o da hepsini görüyor çatlasın
Ben bunu hak etmedim ona saygısızlık da yapmadım en azından bu isin olmayacagını bana insan gibi söyleyebilşrdi ama karsısındakine saygısı yok hicbir sey söylemeden defolscak kadar aciz bir insan
Fazla deger verdim bir yeri kalktı yazık
Bir erkek ilk buluşmadan sonra neden bir daha aramaz?