Ben bunu hak etmedim ona saygısızlık da yapmadım en azından bu isin olmayacagını bana insan gibi söyleyebilşrdi ama karsısındakine saygısı yok hicbir sey söylemeden defolscak kadar aciz bir insan
Fazla deger verdim bir yeri kalktı yazık
Teorilerim;
O arkadaşların bunu onun duyacağı şekilde söylemişlerse bir şekilde ondan olabilir ya da seninle buluştuktan sonra bir şey hoşuna gitmemiş olabilir ya da sönük kaldıdan kastın o da hissettiyse belkimaddi problem olabilir diğerlerini saymıyorum bu cocuğu tanıdığını ve güvenilir olduğunu varsaydım
Bilmiyorum bulusma gayrt güzeldi cok iyi davrandi bana ben de ona
Burnu cok minik burnuna dokunup ya kiyamam cok tatlı bir burnun var kiyamam yaa diyip bebek gibi davranmıştım bir ara hosuna gitmedi belkide😞
Bir de evimizin onunde indirdiginde burası mı diyip afallamıştı
Baska bisey gelmiyor aklıma arkadaslarım da bana söyledi o duymadı belki de tavirlarimi sevmedi ya da ne bileyim boyu benden kısa diye takmıştır boya takmştı baya bulusmada sdn cok uzunsun ya demişti bunların onemi yoktu benım ıcın benı sevsın yeterdı ama olmadı yapacak bısey yok
Bu arkadaşımızın durumunda olupta kendine güvenmeyip çekinen bir sürü kişi var bence siz adım atmalısınız eğer onun iyi biri olduğuna inanıyorsanız evet size bir özür dilemeli bir şekilde gönlünüzü almalı bayan olarak incinmişsiniz aynı şey lisede benimde başıma geldi anlayabiliyorum arkadaşınızı..
Tahmin ettiği hayal ettigi gibi gitmemistir biseyler. Bu begenmemis demek olabilir. Eglenmemis demek olabilir vs. Ha guncelleme kisminda haklisin kirici bir durum olmuş
Canım bence de ya beğenmedi ya da eglenmedi istedigini alamadı bunlardan biri
Cok kirici begenmese bile keske bana acıkacık söyleseydi kendi kaybetti arkadaş olabilirdik sevgili olmak zorunda değildik neyse canım bazı erkekler böyle iste degmez acıkcası
Ya beğenmemiş ya da boşluktadır gönül eğleyecek birini aramıştır
Katılıyorum canım
Sanki bana brad pitt beni begenmiyor hayvan işte takip ettgi kızları gmrsen benim yanımdan geçemez iğrenç insanları takip ediyor bakimsiz cok kmtü görmen lazım ona öyleleri layıksa demek ki
Sana tavsiyem silme hic bir yerden ama sakın yazma konusma o sana bir adım gelirse eğer böyleleri gelir sen yarım adım git ona
Cevap
17Cevap
Bikeresinde bir arkadaşım ilk buluşmasına gitti ve bana mesaj attı gizli gizli kanka annem olarak arayıp beni eve çağır acil diye bende aradım çabuk eve güzel kardeşim dedim tamam anne dedi kapadı kızın yanından ayrılıncada beğenmedim kanka fotoğrafda çok iyi görünüyodu yanına gittim kilolu hoşlanmadım dedi.
Yav sanane o aramadiysa sen ara madem begendin? Neyin gururu lan bu arayip sorun acilin lan bir daha gelmiceksiniz dunyaya
Gurursuz ezik mi olayım gözünde hafif mi olayım bu defa bak benı unutamadı cepte dicek hic onem vermicek bana
İste bu yuzden kaybetmeye mahkumsunuz. Cok sığ dusunuyosun. Ya oyle degilde “ vay be gercekten beni seviyomuş gururunu bile dusunmeden tekrar dondu bana dur ben şu kizin agzini burnunu güzelce bir seveyim” derse?
Kizlari takip etmeseydi dedigini alkol alıp bir cesaret yapabilirdim kizlari takip ettigi an bitmistir
Bu dedigimi alkol alip yapacaksan hic yapma ztn boşver. Sen beni cok yanlis anlamissin.
Peki bana benımle olmak istedigini söyleyip de neden baskankızları takşp ediyor böyle bir erkek icin mi mücadele edeceğim? Aldatılmak icin mi?
Ben almayım teşekkürler.
Mucadele et falan demiyorum ztn. Bu soruyu soracak kadar ve bunu kafana takacak kadar ilgileniyosan onla konuş olmazsa yol ver. En azindan keske demezsin icinde kalmaz. Ama sen olayi kendi icinde cozmelisin once.
Sebebi sen soylemissin özguvensiz ve yıkık biriymis yanina yakismadigi anlayip ezik hissetmis kendini
Bence de öyle ozguveni olmadıgı icin ezik hissetti bizim de biraz maddi durumumuz iyi yani onun cok iyi degil evi görünce afalladı bu mu dedi sonra da bir daha aramadı zaten icime dogdu sanki bir daha göremeyeceğim sarıldım veda ederken bir daha da görmedim cok canım acıdı ben ondan gercekten hoslanmıstım annem dahil kimse begenmezken hoslandım iste gonul bu kuzum ben de anlamıyorum kendimi nerde var bir sorunlu onu buluyorum
O kadar onem verdim gorunusume beni begensin diye giyindim kuşandım saçımı yaptım hafif makyajımı yaptım son derece şık bir sekilde gittim yanına ama bosuna hazırlanmışım o kadar
Arkadasım da aynen böyle söyledi yediremed dedi haklısın canım o yuzden olmus olabilir.. zaten kimse istemedi ilişkimiz olmasını annem de istemedi kardeşim de arkadaşlarımda herkesin istedikleri oldu
Haklısın canım üzülmemek için maddi durumu iyi ve kalbi iyi birini hayatıma alacağım çünkü diger türlü ayırmaya calısıyorlar mutlu olamıyorum hep sorun anlaşmazlıklar yaşıyorum acı ceken yine ben oluyorum
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Kafanı kurcalayana kadar bir yazıp sen sormaya nedersin? Egon eksilmez veya ölmezsin korkma. Senin için beğenmedi olabilir ama belki bir derdi vardır.
Adam yazmadi diye demedigini birakmamissin😂 hersey dis gorunus degil belki konusmalarini sevmedi
Cok gücüme gitti ben bunu hak edecek naptim ki ona o kadar saygılı davrandim kibar davrandim bir hata da yapmadım tek hatam telefona baktım biraz rahatsız olunca bıraktım hemen
Ayrıca onun begenmeyecegi bir insan degilim boyu benden kısa yüz olarak da yakısıklı degil çok gamzeleri ve gözlerini begenmistim cok zoruma gitti 😞
en azindan begenmemis bile olsa bana söyleseydi olmayacağını hicbissy söylemeden şutladı beni resmen o koydu bana değersiz hissettim ayıp yaptıgı
Konusmalarım da saygılıydı biraz alkol aldık sadece eski sevgilimden bahsettim bence en büyük hatayı orda yaptım konusu acıldı ama keske anlatmasaydım yasadıklarımı
Aldatıldıgımı vs agladım bir de gözlerim doldu anlatırken cok büyük yanlış yaptım burda kabul ediyorum
Hoşlanmamış senden ben bunu anladım sen kendini görmenle onun seni görmesi bakış açısı aynı değil ha düşünüom başka ne olabilir bilemedim
Begenmediyse neden iltifat etmiş olabilir peki cok fazla iltifat etti
Ben biraz telefonla uğraştım gittigimiz yerde check-in yaptım bir sürğ erkekten istek gelmisti o da bunu gördü telefonumdan rahatsız mı oldu acaba keske check in yapmasaydım bende de hata var
Ya begenmedi ya da erkeklerden rahatsız oldu
İyi yapmış ya kusura bakmada biriyle oturmuşsun masaya hala neyin derdindesin şunu unutma dünya güzeli olsan boş bende olsam mesaj atmazdım erkek ne ister karşında ne bulur senin yaptığın hoş değil bunu bil
İyi de benim sucum değil ki o dedi swarmda check in yspalım diye tamam dedim onu da etiketlemiştim
Hımm öylemi o zaman suç senin değil🙄
Senin herhangi bir suçun yok afedersin o istemiş sonuçta yalnız foto atsana özelden güzelmisin merak ettim acaba onamı bahane buluyo
Ya gözünde çok büyüdün benimle olmaz diyor özgüvensiz ya da seni beğenmemiş başka açıklaması yok
Belkide evine giderken kafasina taş düşmüştür ondan güzelim kızı atayamaz olmustur :)
Belki de onu beğendiğini belli edemedin veya gerçekten çok sönük bıraktın
Yazdigini okumadim cok uzundu soruna direk cevap veriyim hosuna gitmemisindir veya senden bisey beklemistir onu ona verememisindir
Biz erkekler böyle konularda biraz çekingeniz sen ona mesaj at o biraz utanıyordur
Başkasını bulmuştur hiç takma
Kibarca red bu
Bence de begenmedi ya da olmayacagını düşündü
Ama keske bana saygı duyup söyleseydi üzüldğm acıkcası
Haklısın saglık olsun
Seni beğenmedi herhalde
sebebi gayet açık
Begenmediya da istedigini alamadı o yuzddn bence
Senin yaşamını gözünde büyütmüş ve kendisini sana layık görmemiş olabilir. Anladığım kadarıyla lüks bir yaşantın var ve bu ona fazla gelmiş olabilir.
Beğenmemiş
Begenmediyse niye buluşmada ağzımın içine düştü bin tane iltifat etti acaba maddi olarak ondan iyi durumda olduğum için mi? bir yerde duymuştum erkekler rahatsız olurmus bundan
Beni evimin önğne bırakfıgında villa olmasına sasirmisti burası mı dedi afalladı biraz evet dedim keske komsunun evinin onunde inseydim belki de kötü hissetmistir benim yüzümden düşünemedim
Offf hee heee villaniz var
Hayatında görmedin mi bunda anormal ne var neyse seni inandiracak degilim tuhaf sanki yalan söyleyeceğim hayatında ev görmediysen yapacak bisey yok hadi iyi geceler😂
Tatlım biz inşaat yapıyoruz zaten müteahhitiz
Çirkinsin o yüzden
O senin kalbinin cirkinligi
Cirkin bir kiz degilim erkekler tarafından cok begenilen ve cok fazla kisi tarafindan istenen biriyim cok sükür güzelligim yerinde alkaha şükür. Görmeden böyle bir yorum yapman cocuk oldugunu gösterir ki benden de yaşça küçüksün boşver git uyu
Niye bu kadar gücüne gitti yaratık
Ezik aynaya bak yaratık gör zavallı seni😊
Beni kimse ilk buluşmadan sonra postalamadı:D yaratık
Djdjjfjf hayatında ilk buluşma yaşamadıgındandır veled sg sütünü iç zibar bebe
Nası üzülüyo :D
Ağla burlarda uzun uzun yazmış bide :Asdfadsf
Ezik daha fazla muhatap olmayacagım senin gibi psikolojik sorunları olan bir beyin yoksunu varoşla andaval şizofren seni 😂😂😂😂 sen git bir tedavi ol annem yazık sana az ötede havla uza
Acıdım simdi yazık ya sakat belli ki😂😂😂😂😂
Ağla:D ''bni trktti bir kre blştk. s. s' ahahah
Bıyığın mı var?
Hayır saçmalama kişisel bakımıma çok önem veren biriyim asla bakımdız sokaga cıkmam
Boyun mu kısa? ya da çok uzun?
Yüzün mü yeteri kdar güzel değil?
şiman? Zayıf?
Boyum uzun 1.76 o benden kisaydi baya
Yüz güzelligim yerinde cok sükür
Balik etliyim sisman degilim zayif da degilim
Belki kısa diye olabilir belki beklentiyi çok yüksek tuttu öyle olmadı gerçek belki özgüven problemi var ya da görüştüğü biri olabilir
Beğenmemiş olabilir.
Sevmedi sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar