Dış görünüşümj asla beğenmiyorum resim atmıştı buna benziyorsun diye de benzemiyoruz da bence bilmiyorum aşırı yetersiz hissediyorum kendimi sevgilime karşı
Sen kendini beğenmiyorsun ama başkasının seni beğenmesini bekliyorsun, bu çelişki..
önce sen kendini sev beğen değer ver. Başkaları ne söylerse söylesin , sen aynaya baktığında kendini güzel gör kendinle barışık ol. Sen kendini sevdiğin zaman emin ol , enerjin değişecek ayran değişecek. Ve sana tavsiyem erkek arkadaşına karşı bu kadar özgüvensizliğini belli etme , çirkin olduğunu söyleme. Zamanla söylediğin şeyleri o düşünür sana karşı soğur senden , hiçbir erkek özgüvensiz kadını sevmez.
Dip not olarak , verdiği cevaplardan sevmediğini düşündüm. Samimiyetsiz bir şekilde kısa kısa cevap vermiş. Bu konudaki hassasiyetini bilip daha açıklayıcı , daha sevgi dolu cümlelerle sana bir şeyler söylemeyi seçebilirdi. Erkekler böyle demeyin , gerçekten seven erkeği gördüm , erkek sevince neler neler söyleyip de yapıyor aklınız şaşar. Yeter ki karşıdaki kişiyi istesin
Ah canım, sevgilinle yaşadığın durumu anlıyorum ve üzüldüm açıkçası. Sana şunu söyleyebilirim ki kimse, başkasının kıyaslamaları yüzünden kendini değersiz hissetmemeli. Sevgilinin, sana başka birinin fotoğrafını atıp kıyaslama yapması gerçekten hoş bir davranış değil ve senin kırılmana neden olmuş.
Kendini olduğun gibi sevmen önemli. Başkalarının ne düşündüğü değil, senin ne hissettiğin değerli 🥰. Bu konuyu sevgilinle ciddi bir şekilde konuş. Nasıl hissettiğini içten bir şekilde anlat, umarım anlar ve seni hak ettiğin gibi değer verir. Kendisinden bu şekilde bahsetmesi, bu ilişkinin sağlıklı bir zeminde devam etmesine engel olabilir. Güzel bir ilişki karşılıklı saygı ve sevginin olduğu bir ilişki olmalı. Unutma, sen tam anlamıyla muhteşemsin! 🌟
Sevgilin dedigin kisiye inanmiyorsan, onun sıktıgıni dusunuyorsan ayrilin zaten. Fakat ozguvensizliginden kaynakli bir kirginligin varsa da devam et ki snn yuzunden seni seven bir erkek yari yolda kalmasin.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben kendimi beğenmiyorum güzel hemcinslerimi görünce de daha iyilerini hakettigini düşünüyorum
hak veriyorum, yaşadığı zorbalık yüzünden bu şekilde hissetmesi çok normal. Bu durumu aşmasını da ancak karşısındaki insan sağlayabilir. ve karı değil, hanımefendi ya da kadın demeniz daha hoş olur, teşekkürler.
duyar kasmıyorum beni rahatsız ediyor bu söylem. ama her insan kendi karakterini ortaya koyar, sizin karakterinizi de anlamış olduk 👏🏻iyi günler dilerim.