Sizce sevgilim beni seviyor mu?

Merhaba arkadaşlar Sevgilimle yaklaşık 2 aydır çıkıyoruz fakat 1 yıldır da arkadaşız ancak açılabildik aynı dershane de beraber çalışıyorduk sınav dönemi etkilememek için açılmadık birbirinizi öyle gizli saklı bir şeyler hissettik ama ikimizde biliyorduk bir şey olduğunu her neyse bana karşı hep saygısını korurdu öyle yılışık bir erkek değil annem bile çok sever kendisini derslerine bakan gelecek planları peşinde olan biri şimdiye kadar sadece 1 tane kız arkadaşı olmuş duygularımız olmadan önce hep ben ilişki yapmam istemem derdi tam bir hanzoydu şu an duygusal bir panda zaten benimle çok değişti 😂 şimdi asıl soruma geleyim 2 ay oldu 1 yıldır da tanışıyoruz fakat elimi bile tutma girişiminde bulunmadı hiç bazen omuzuma dokunur yanağından makas alır o kadar birkaç defa dile getirir diğer hemcinslerine sinirlenince ben sana dokunmaya korkuyorum kıyamıyorum insanlar neler yapıyorlar falan diyor sizce gerçekten sevmek bu mu erkek arkadaşım gibi kıyamamak mı? yoksa seven insan dokunur öper mi?

Sizce sevgilim beni seviyor mu?