Sevmiyor seninle cinsellik yaşıyor o kadar. Yatmadım deme yaptığınız çok belli oluyor anlaşılıyor oda bu durumu kullanıyor ilerde seni kenara atar nuresafla evlenir sende arada otelde bunla buluşur işini görürsün
Kızım sen canım mısın aynı cevabı 10 kere versemde dinlemiyorsun aynı şeyi soruyosun. Gel ben seviyom seni o sevmiyor beraber yatalım bundan sonra benim or. Ol bundan sonra
burada abisine geçiren bi kızın yorumu var başka bi kızı düdükleyen bir erkek var sen sevgilim beni seviormu diyorsun ulan ne alakasız saçma bir soru bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Nurefşan bu mesajdan anladıgım kadarıyla boktan bır herıfle berabersın bence kac kurtar kendını zaten aldatılmıssın
Aldatılma değil haberim vardı anası görüşmek için onunla zorlamis
bılmıyorum ama kardesı bunları yazdıgınavgore sevgılın bır haltlar yemıs ayrıca gorusmemısler basbasa tatıle gıtmısler
Ya yok benden bahsediyo bacım diye nurefsan anasının ayarladigi kiz
ha oyle desene :)
Amac ne
Ailesi seni istemıyor buna ragmen senınleyse demek kı senı sevıyor
Ama arkadaşları onu birileriyle tanistiriyordu bu da yok dememis
ozaman gozu dısarda sen elındesın daha ıyısını bulursa senden vazgecer ya nı senınle cıddı degıl
Oyle tabi
senın beklentın nedır yanı guvenebılecegın bırı degıl sonucta
Beklentim yok artik
anladım senın ıcın uzgunum ama daha ıyılerıne layıksın
Teşekkürler
rica ederim hersey gonlunce olsun
Sana böyle şeyler söyleyemez haddini bilsin. Sevgiline söyle. Yoksa ayrıl bence ugrasilmaz askom
Kiz niye oyle bisey derki yani sevgilim benimle ciddi dusunmuyormu
Seni sevmiyor belliki ailesi. sevgilin de onlara seninle konuşmayacağını söylemiş.
Ailesi beni sevmiyor biliyorum da sence sevgilim seviyomu nurefsan da anasının ayarladigi ben onun hayatindayken anası o kızı ayarlamaya calisti
Sevgiline senin hakkında böyle şeyler söylemelerinin rahatsız ettiğini onun ne düşündüğünü falan sor direkt. onlari korursa yolu ver bence
Peki bisey sorucam kardeşi ona neden şunu diyo iste aileni karsinami aliyorsun
Bilmiyorum sen sevgiline de ben ne yaptım onlara de bana bunları söylüyor de susma alttan alma
Ya ben hicbirsey anlamadim simdi sevgilim beni seviyor mu sevmiyormu anlamadim gitti
Sen öyle bir intiba bırakmış olabilirsin. Veya sevgilim seni anlayamamış ve sahip çıkamamış demek ki
Nasil yani
Çünkü gözlerinde resmen bir sokak zırtığı gibi görünüyorsun. Seni sahiplense ilişkisini sahiplense buna cesaretlaeri olmazdı
Aynen oyle
Sepetle
gitsin.
Peki kardeşi neden boyle bisey demis iste o kız için aileni karsinami aliyorsun diye
Bu laf gururunu okşadı. Adam olsa ailesinden kimseye bu lafları soyletmezdi. Ama söylermiş beyefendi
Yaw ailesi çok yobaz
Sen de o ailenin parçası mı olmak istiyorsun. Kişi ailesini asla silmez. Sen silebilir misin
Yok ayrilicam
Erkek mi bitti dünyada
Silen oluyo ama
Silen olmaz. Dönemsel olur. Geri hatırlar ve döner.
Yo birsuru oyle evlenen var ailesi gelini istememis
Birkaç yıl sonra bak onlara
Bosaniyorlarmi diyorsun
Büyük ihtimalle
Bu evlilik merakı da ne siz kızlarda
Ne alaka
Bu genelleme idi. Ve bu gerçek
Öyle bir izlenim vermişsin demekki yoksa bir kız bir kıza yapmaz. Bunu
Yani sevgilim beni sevmiyor mu
Nuresafmidir nedir o senmisin
Hayir anasının ayarladigi kiz
O zaman ailesi seni or olarak görüyor ve istemiyor
Neden ama sence cocuk beni seviyor mu
O msjdan bunu cikaramayiz cevap olarak ben şunu seviyorum işine bak demismi nerden bileyim ki
Ne sacmaliyon arkadaşlayim demis
Sevmiyor seninle cinsellik yaşıyor o kadar. Yatmadım deme yaptığınız çok belli oluyor anlaşılıyor oda bu durumu kullanıyor ilerde seni kenara atar nuresafla evlenir sende arada otelde bunla buluşur işini görürsün
Nurefsan yok onun hayatında kardeşi diyo ya nurefsanla ilgilenmedin onun gibisini bok bulursun diye
Adı Nurefşan olmaz Ayşe olur farketmez sen hep cepteki or olarak kalırsın ihtiyaç halinde işinin görür yoluna bakar
Nurefsanla bitti o yüzden kardeşi diyo ya o kız yüzünden nurefsanla ilgilenmedin
Lan adı batasicanin adının önemi yok diyorum anlamıyor musun sen o eve gelin olamazsın anca adamın bacım olursun nesini anlamiyob
Neden peki cocuk sevmiyor mu yani
Kızım sen canım mısın aynı cevabı 10 kere versemde dinlemiyorsun aynı şeyi soruyosun. Gel ben seviyom seni o sevmiyor beraber yatalım bundan sonra benim or. Ol bundan sonra
bunu cidden okudun mu?
Neyi
Okudum
Nurefşan neamiş yaaa şaka mı bu
Anasının ayarladigi kiz oluyo
Bu nasıl kardeş la
Sence sevgilim beni seviyor mu ve niye kardeşi niye oyle bisey yazmis
Sen ikizler burcusun demi
Ne alaka yok basak bisey sordum
burada abisine geçiren bi kızın yorumu var başka bi kızı düdükleyen bir erkek var sen sevgilim beni seviormu diyorsun ulan ne alakasız saçma bir soru bu
Nurefsan anasının ayarladigi kiz
Hamileymis ama