Sevgilim sizce beni seviyor mu?

6 aydır çıkıyoruz hayatında ilk ayrılınca ağladığı kız benim ilk kez benimle yüzük taktı ve ayrıldıgımızda arkamdan 2 3 kez gitme diye ağladığı oldu alnımdan öpüyo helalimsin falan diyo evlenicez diyo hergün eve bırakıyo neredeyse hergün bulusuyoruz asırı kıskanıyo. Normalde dışarıdan tanıyanlar ilk kez seninle böyle ciddi düşünüyor bir kız için asla bunları yapmaz diyor. Ailesiylede tanıştım ilk defa ama hayatımda ilk defa biriyle seviştim (sürtündük) göğüslerime dokundu duş aldık penisine dokundum ve agzıma aldım. İlk kez bunları yaşıyorum ve intihar etmeyi bile düşündüm sürekli ağladığımın oda farkında kendimi bir pislik gibi hissediyorum. Ama sana zarar veremem onu evlenmeden yaşayamayız diyor ve bende aynısını diyorum. Beni teselli ediyo ne kadar sevdiğini anlatıyo ama sizce beni gercekten seviyomu? ve son 1 haftadır eskisi gibi yakında değiliz. Ben çok kötü bir psikolojiye girdim bu durumu düzeltip kendime yeniden bağlamak için ne yapmalıyım? yoksa iş işten geçmiş mi artık yollarımı ayırmalımıyım? Ben ilk kez bunları yaşıyorum ve çok kötüyüm. Kendisi daha önce bir çok kızla yatmış ilişkiye girmiş ilk defa birine zarar vermeyi düşünmüyorum diyo ama bilmiyorum yardım edin.
Sevgilim sizce beni seviyor mu?