Lise son sınıfım ve ilk defa sevgilim oldu. bir aydır çıkıyoruz ama çocuktan çok çekiniyorum hatta dokunamıyorum bile nasıl atabil?

ya şöyle, o geliyor ne bileyim tutuyor kolunu atıyor sarılıyor ben put gibi duruyorum çünkü utanıyorum. hani beş altı aydır da yakın arkadaşız. ama yazışmamız yok bir şeyimiz yok okuldan eve gelince yok oluyor. konuşurken zaten ondan çok hoşlandığım için zihinsel engelli gibiyim. o benden hoşlanmıyor sadece beni kaçırmak istemiyor bu nesildeki olabilecek en düzgün insan profillerine sahibiz sakin kendi halinde başarılı insanlar (kendi çıkarımım ama yine de benim hakkımda ne düşünüyor bilmiyorum oysa çıkma teklifi eden de o her neyse) ona olan hislerimi biliyor. yine de onun da ilk kız arkadaşı olmama rağmen rahat davranıyor. ben bu çekingenliği nasıl atabilirim? birden sıcak davranmaya kendimi zorlarsam da çok absürt durur ama artık çocuk benden rahatsız olmaya başlayacak kötü hissedecek. aaah ah.

Lise son sınıfım ve ilk defa sevgilim oldu. bir aydır çıkıyoruz ama çocuktan çok çekiniyorum hatta dokunamıyorum bile nasıl atabil?