İlk defa sevgilim oldu. Nasıl davranacağımı bilmiyorum, ne yapmalıyım?

Ilk defa biriyle sevgili oldum. Daha once egitim, okul derken yanaşmıyordum. tabi biraz gönlüme giren biri de olmamıştı. Çıkma teklifi etti kabul ettim. Daha 1 hafta oldu. Ama ben cok heyecanliyim. Nasil davransam, ne konussam hic bilmiyorum.

Mesaj atsam mi atmasam mi, arasam mı kararsiz kalıyorum. Yaninda ne yapacagimi bilmiyorum. Elimi kolumu nereye koyacağımı bilmiyorum. Çekiniyorum biraz istemeden. Bizimki arkadaşlıktan iliskiye evrildi. Normalde arkadastik. Arkadasken boyle degildim karşısında. Bu da kafami karıştırıyor. Arkadas gibi mi davranayim, sevgili gibi mi bilmiyorum. Sevgili gibi nasil davranılır onu hic bilmiyorum.

Arkadasken oturur bir suru sohbet ederdik, konu açardım konusurduk. Simdi karsisinda konusacak konu falanda bulamiyorum. Ilklerin her seyi zor oluyor. Heyecanlaniyorum, yaninda bir turlu rahat olamiyorum.

Benim gibi bu durumlari yasayan var mı? Nasıl aştınız? Ya da bunlar nasıl çözülür? Nasil davranmam lazim? Bu heyecanımı falan nasil yenerim? Yardimci olabilirseniz yorumlarinizi bekliyorum.
İlk defa sevgilim oldu. Nasıl davranacağımı bilmiyorum, ne yapmalıyım?