Erkek hata yaptığında kadını biraz üzdüğünde, kadın sesizleşirse, bir zaman sonra neden geri gelir ve kadının değerini anlıyor, kaybetme korkusu yaşadı diye mi? Daha önce kadını hiç gitmeyeceğini düşündü diye mi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Değer anlamak karşılıklı olur
Hep erkekten bekleniyor
Hep erkek hatalı
Kadınlar da öz eleştiri yapmalı
Kadın ilgi saygı sevgi veriyorsa ama bu yüzden gitmeyeceğini düşünüyorsanız, onu üzerseniz ve ksdın o zaman net tavir gösterip sessizleşirse o zaman kadının suçu değil.
Ben elleştirmedim burada değer veren kadından bahsediyorum. Hep anlayış gösteren.. böyle olunca da erkek kaybetme korkusu yaşamıyor maalesef. Sonra da bir büyük hata yaptığında kadın sessizleşirse artık yok olursa.. o zaman adam kadının değerini anlamaya başlıyor.
Tabi senin dediğini anladım da bazen farklı yaşantılar da oluyor
Saygı ve sevgi veren kadının benim başımın üstünde yeri var
Böyle fedakar kadınların değerini anlamayan erkeklerde
Bunun bedelini ödemeli zaten
Evet kusura bakmayın ben soruma öyle yazdınız sandım..
İşte bazen değer verip de bir yandan cepte zannederler.. hiç gitmeyecekmişsin gibi.. sonra da belki zamanında anlar gelir telafi eder.. bazen de çok geç...
Fakat sence bir erkek olarak, erkekler daha çok kadın sessizleşince mi anlar? O zaman mı düşünmeye başlar?
Sessizleşmek sorunu kökten çözmez bence
Yani her ilişki özeldir ve kendi dinamikleri vardır
Bu duyguyu yaratan sebebi çözmek önemli
Sessizlik bir süre sonraki aşaması
KOPUŞTUR bundan sonra erkek pişman olsa da iş işten geçmiş yani TESTİ KIRILMIŞTIR
O TESTİ SU TUTMAZ artık
Yani sessizlik kopuş getirmeden UZLAŞMA OLMALI
Bu durumda ben net oldum ve onun son mesajına birşry yazmadım, kavga etmek istemedm uzatmak istemedim. Sessizleştim ve kendisi anlayıp gelmesini istedim. Gelirse tabiki konuşmak isterim ama o zaman farklı olur.. habi test etmiyorum onu ona kırıldım ve belli ettim.. Şimdi sıra onda anlarsa değer verirse zatrn her şey düşünüp gelir
Hani şunu diyorum erkeğin üstüne gidilmez neden niye sürekli, anlamazsa sessizleşirsin kenarda durursun. O da bir süre içinde anlarsa gelirse ne mutlu..
Son mesajı uzlaşma mı
kavgayı devam ettirme amaçlı mıydı
Bence bir süre ayrı bekleyin
Son mesajı hatasını anlamadığı gösteren mesajdı, yine de düzgün tamam görüşürz demişti vs bendr sessiz kaldım. Çünkü devam etseydim anlamıyorsun diye neden böylr vs kavga ederdik ve büyük patlardık. Bende öyle biri değilim. İsterin ki grlirse güzel gelsin anlayış ile konuşalım.. Kendisi bir süredir yurtdışında iş için, yakında gelecek.. Biraz egoludur son mesajı oylr kalınca zoruna gitmiştir.. biraz da benim sessiz kalacsğımı düşünmemiştit biliyorum..
O gün sonradan hikayelerimi birkaç gün izlemeye devam etti sonra birkaç gun açmıyordu, sonra yine birkaç gun açıyor ve yine birkaç gün açmıyor. Açmadığı anda bende test etmek için yakın gruba hikaye attım, hemen açtı.. Neden böyle yaptığını bilmiyorum..
Benim amacım zarar vermek vs değiş. Onu seviyorum fakat burada ney olup onun bana gelmeli ki devam edelim.. Ben zaten güzel konuşan biriyim, kavga etmem bağırmam kötü gitmem ona.
Yaşadığınız kavganın sebebini bilmiyorum ama
Şuna inanırım hep
Ortada bir sorun varsa hatanın kendinden kaynaklandığını kabullenmedikçe aydınlanma olmaz
O yüzden hiç bir zaman bir taraf yüzde yüz haklı ya da haksız olmaz
Sana bir açık kapı bırakmış sonuçta
Burada karşılıklı adım atmak önemli
Biraz ayrılıkta bu tür durumlara iyi gelir
Daha sakince düşünür iki taraf ta
burada tamamen o bana yalnış yaptı. Son mesajda görüşürüz olsa da sonradan adım atmadı hala.
orada hatasını kabul etmediği için nasıl kırdığını anlamadığı için uzatmamayı tercih ettim. Zaten işkolik ve yurtdışında üzerine gitseydim daha kötü olurdu.. Yakında geldiğindr arayıp yüz yüze konuşmak ister mi bilmiyorum...
Ben çok anlayış gösterdim ona.. Sessiz kalıyorsam o da kırıldığim için.. Zaten son mesajımda belli ettim bunu.. Bana bir merhaba derse ben 2 adım atarım.. O yüzden sessiz kalıp onun anlaması istedim..
O hikaye olayı bahsetmiştim neden öyle yaptığını anlamadım açıkcası.. dikkat mi çekmek istedi..
Yani döndüğünde eve gelmeyecek mi
şu an ayrı mı yaşıyorsunuz
İstanbuldayız ikimi de, fakat son dönemde iş için yurtdışına gitti bir süredir kaldı. Bu yüzden yakınds gelecek. Aynı evde yaşamıyoruz hani ama çok yakınız. Gelirse arayıp görüşmek ister mi sohbet etmek ister mi bilmiyorum
Hani gelidği zamanda sorunları çözmek ister ni özler mi görmek ister mi.. hatasını anlamış olur mu bilmiyorum demek istedim
Anladım sen çalışıyor musun
Evet bende çalışıyorum
bir şey merak ediyorum hikayeler olayı bahsettim ya size.. sizce nedne öyle yaptı? Dikkat çekmek mi istedi
Sanki olabilir
Ama ben hala olayı tam bilmiyorum
İstersen yarın yaz bana
Doğru bence hep öyle oluyor çünkü mal bunlar
Sessiz kalmak zor ama etkiliymiş sanırım?
İstediğin kadar kendini yırt bi bok anlamıyorlar. Kadınlar da kafasında bitirmeden sessiz kalamıyor
Ben kalırım bitirmeden de sessizleşirim, çok zor olsa da çok sabır istede de kalıyorum
Ama o da normalleşir bir yerden sonra. Ne yaparsan yap biteceği varsa bitiyor. Çok zorlamamak lazım
Normaleşir derken? Yaz yaz sonra sessizleş olarak bahsetmiyorum. Hep anlayış göstermi biri ol, ilk hatada ilk seni öyle üzdüğündr net olup sessiz kalmandan bahsettim. Sonradan gelirse konuşursa iyi, gelmezse zaten gitmezsin.. Normaleşme olamaz.. Diğer taraftan bakınca da zaten kısmet değilse biter. Zorlamamaktan da bahsetmedim hani soz konusu bile değildi. Sorum çok başkaydı.. Burds kimse zorlamıyor adamın üzerine gitmiyor denemiyor..
Bana niye yükseldin şimdi olacak olanı söyledim. Kaybetme korkusu yaşar geri gelir ve tekrarlar. Seven adam cepte görmez zaten bunu bi beyninize yerleştirmeniz gerek. Bir kez dahi sizi elde ettiğini ulaştığını ve gitmeyeceğinizi düşündüyse devamı gelir. Hep böyledir. Vakit kaybından başka bir işe yaramayacak sessizleşmeniz.
Sana yükselmedim ki, durumu açıkladım. Normaleştir va derken çok farklı şeylerden bahsediyoruz. Beyninize vs uslubunuza dikat edin. Elde ettikten de bahsetmedim. Yine de uzatamam. Nasıl istersen öyle anla
Ne içiyorsan içme.
Hadi biraz saçma yorumları yapacağına insan gibi yaz ya da git. Tamm?
Sen git saçma sorun ile
Kaybetme korkusu
Daha önce kadın çok anlayışlıydı diye mi o korku gelmedi da ilk yaptığı hatada kadın sessizleştiği anda mı anlamaya başladı?
Sessizleşince anlamıştır
Neden öyle oluyor.. :)
Salagiz çünkü:)
Niye canım? Kadın ilgi saygı sevgi veriyorsa ama bu yüzden gitmeyeceğini düşünüyorsanız, onu üzerseniz ve ksdın o zaman net tavir gösterip sessizleşirse, geri gelmek canım değil bence :)
Niye s@lak
s@laklınızd@n değil
yazmıştım ama gönderince csnım olarka geldi sanırım bazı kurallarda dolayı.. Beni anladınız ama umarım
Anladım sıkıntı yok:)
Peki anlatığım durumda neden geri geliyor, s@laklıktsn değilse.. kaybetme korkusu yaşadı diye mi? Hep anlayış gösteren kadın artık yok oldu diye mi? Değeri anladı diye mi
Birincisi seviyor ise döner, ikincisi de pabuç pahalı böyle naz olmas diyerek değerini anlar
ikincisini anlamadım gibi :/ daha açıklayıcı yazabilir misin rica etsem
Sesizlesmede seni kaybedeceğini anladığı için geri dönüyor yani
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim;) inşallah istediğin olur ve mutlu olursun
Yoklukta kalmistir
Öyle bir durumdan bahsetmedim
Valla her turlu ilgi alaka sevgi varimi ortaya koydum sonra birakip gitti daha da olsa dönmem
Öyle bir şey de değil neyse