Hayır aslında tam tersine şu hani doğru erkek gibi görünen işte seni seviyorum senin için ölüyorum bitiyorum diyen erkekler var ya işte aslında onlar serseri erkek ben bunu canlı olarak yaşadım sevgilisi varken beni gözüne kestirmiş o kızdan ayrıldı bana geldi iki ay gibi bir süre konuştuk ama biri normal iki arkadaşım konuşacak gibi şeyler değildi benimle konuşurken başka biseyle daha konuşmuş benden yüz bulamayınca gitti o konuştuğu kişiyle birlikte oldu sonra ondan ayrıldı tekrar bana geldi işte sensiz yapamıyorum da ben onu yara bandı olarak kullandım da yine benle konuşmaya devam etti baktı ben de yine yok Başka eski sevgilisine dönüş yaptı tekrardan geçmişim var en azından tanıyorum diye bir kere daha onunla denemeye çalıştım onu da yine olmadı neyse yine sonra bana geldi artık dedi yani deneyelim mi en son ben de kapak cevabı yapıştırdım sen birisiyle sevgili iken zaten beni gözüne kestirdin benimle konuşurken arkadan kaç kişiyle konuştuğunu bilmiyorum ben senin adını üç kişiyle duydum ben sana nasıl göreceğim dedim jdjdj ondan sonra hiçbir şey demedi şu anda yine sevgilisi var galiba Adam terazi burcuydu ben ömrü hayatımda böyle bir fingirdek görmedim.
Ama ben doğruyu bulduğuma inanıyorum yengeç iyidir ya gerçekten adam gibi adam normalde cinsiyetçilik yapmayı seven birisi değilim ama gerçekten şu zamana kadar azından bana karşı kötü bir kelime bile duymadım tabii ki birkaç kere duydum ama ozamanlar ben çok kaşınmıştım kfjfjfjfj haklıydı jfjfjfj
Evet. Oldukça ve çokça. Burada aslolan bir şey var. Aşk ulaşılmaz duyulan istek gibi bir şey. Serseri erkeklerse kendilerini bir yakın bir uzak hissettirme gibi taktik ustası olduğu için. Kadınlar mıknatıs çekilen metal gibi oluyor 😂 Sonra da üzülüyorlar. Sevsin istiyorlar o erkekte kendileri gibi o da olmuyor. Efendi erkek ilgileniyor arıyor soruyor ve hep yanlarında. Onu görmezden gelmeyi vicdanları el veriyor. Nasılsa beni seviyor gafleti de var. Sonuç kızlar evde kalıyor. Efendi erkekte kendi gibi birini bulup o kızdan vazgeçiyor sonunda çünkü 😂 Serseri erkek pişmanlıktır! Akıllı olalım kızlar 😂
Hiç aramamışşınız ki bulasın tanımaya firsat vermiyosunuz ondan sonra yok siddet yok falandı filandı sizin gibi kadınlar hak ediyo kendi kaderini yazıyosunuz farkında değilsiniz
herkes için söylediğimi nerden biliyorsun. Son cümleme bakarsan anlarsın size değil sana yazdım. Etrafımda yaşayıp gördüğüm bayanlar için yazdım yorumumu O kadarda gaddar değilim Sosyetic
İkiniz de gidin yorumlarınızı soruya yapın. Gelip de benim yorumumun altına yapıyorsanız ben de bunda art niyet ararım ki hiçbir kadın şiddeti hak etmez. Yasal olarak bile şiddeti övecek ya da hakmış gibi gösterecek söylemler suçtur. Görüşünüz varsa bunun yeri benim yorumumun altı değildir.
Sorması ayıp denilcek tarzda bişi elbette öyle ama aynı zamanda kendinizide özüyorsunuz hatta şiddet bazen olay cinayete uğramaya bile gidiyor maalesef Efendi erkek pasif erkek değildir en doğrusu gerektiğinde beyfendi ama yeri geldiğinde elini masaya vurandır öyle onüne gelene atar yapan piskopat ayarsız saldrgan değil Pasif erkek ayrı bir kategori sizin pasif dediğiniz hem cinsi dahil kimseyle konuşmayan içine kapanık erkekdir. Ama bu yanılgı ufak bir ayrıntıyı atlamanızdan dolayı oluyor mesela bakarsın sosyalliği var insanlarla konuşuyor görüşüyor sohbeti felan var Ama sadece sana karşı sana karşı pasif kalıyorsa ki muhtemelen hoşlandığından dolayı rahat olamıyor yanında Bu onun pasif oldugunu gostermez bu doğaldır Pasif olsa herkeze olur Bu serseri erkek çıkıp pat diye söylüyor diye veya hamle yapıyor diye seviyor sanıyorsunuz en buyuk hata burada zaten Gerçekten seven pat diye seviyorum demez ya*şamaz atlamaz, Reddedilme korkusu olur sonucda hayalleri suya düşecek. Birinci olarak bu İkinci olarakda şehvetle bakmak ve severek bakmak arasinda farkı anladigimiz zaman Gerçekten dogru adayi bulacaksiniz
“Serseri erkekler için, efendi erkekleri mi üzüyoruz”
Efendi erkekleri üzmekle kalsanız gene iyi. Serseriler yüzünden kimseye güveniniz kalmıyor ve kendinizi daha çok üzüyorsunuz bayan olarak. Maddi manevi yıpranıyorsunuz.
Sonra sıra ve tercih efendi erkeklere geldiği vakit, serserilere verdiğiniz gösterdiniz tavizi, sevgiyi ilgiyi saygıyı efendilere göstermiyorsunuz😊💐 gerçek bu💐👍
Efendilerde üzülüyor böyle olunca tabiki CiciCanlar🌺🌼😊
Efendilik adi altinda yapisan, tacize varacak sekilde psikopat takintilik sergileyen erkek üzulmeyi hakeder. Ben sunu gordum sessiz kalip ezik tavirlar icinde olan, oz guvensiz duran dusundugu tek sey kadin olan sonrada istedigi olmayinca kadina cehennem hayati yasatan tipler var. Ve bunlara herkes efendi derken Sesi biraz fazla cikan, eglenmeyi bilen adama bile serseri diyor bizim toplum ki bu cok yanlis. O yuzden herkes haddini ve duracagi yeri bilse kimse üzülmez. Ben nerde ne konusacagini bilen, eglenmeyi seven, goze batan neseli erkegi ( serseri derler cogu) seviyorum arkadas. Sessizlerden korkarim altindan mutlaka bir sey cikar 🤷🏻♀️
O yüzden kadın cinayeti haberleri duyduğumda kanal değiştiriyorum. Hala Ümit Can Uygun bir emir verse binlerce TC kadını nude atar, kapısında kuyruğa girer. Müptezel, sabıkalı, bıçak taşıyan, silah taşıyan, mafya, maganda adamların kapatması hatta bilmem kaçıncı metresi, açıkça kuması olmak için yarışıyorlar. Utanmasalar cezaevi çıkışlarına "TC Kadını Eş Bulma Klubesi" yazan bir ofis isteyecekler. Kendilerini yatağa atmak için yalakalık yapıp, kadın hakları, nafaka, 6284 savunan meriçleri elde ettiklerini düşünüyorlar. Sonra buraya gelip neden işini gördükten sonra kıçını dönüyorlar diye soruyorlar. Herkes hakettiğini yaşıyor ya da yaşayamıyor. Şeker gibi kocalarını bir müptezeli yatağa almak için iftira ile evden kovduruyorlar. Adam cinnet geçirip evi basıp öldürdüğünde vahşi oluyor.
Çok güzel bir soru Bu konu beni herzaman sinir eder. Kızlar aşağalayan , döven, insan içinde rezil eden tipleri daha çok seviyolar. Sorsan niye buna bu kadar katlanıyorsun diye , Beni seviyor ya da çok seviyorum derler. En anlamadığım lafda beni sahipleniyor cümlesi Bende müstahak sana, az bile yapıyor diye düşünürüm
Serseriliği, cool sanıyoruz en büyük hatamız. Yeri gelince serseri, yeri gelince efendi olmalı bence. Tercih yapmak bir yerden sonra sıkıyor, bilen bilir.
Hiç bi kadın suskun efendi erkeğin ne kadar sert bi yani olduğunu ve duygusal yönlerininde bi okadar güçlü olduğunu anlamıyor, bilmiyorda. Efendi erkekler bunu kimseye belli etmez ama cogu zaman yanlız başlarına ağlarlar dünya duymaz.
Bence bu serseri erkek için efendi erkeği üzmek gibi değil, algılar yanlış gibi geliyor bana. Biz kendisine azıcık güvenen herkese serseri içine kapanık olana efendi diyoruz ama kadınlar her zaman kendine güvenen erkeklerden daha çok etkileniyor. Serseri/efendi ayrımı yerine bu konuda özgüvenli/özgüvensiz olarak ayırmak daha doğru gibi geliyor.
Serserilerin adı çıkmış Efendiler üzmüyor mu 🤣🤣🤣 Öne çıkıp adım atmayı seven, kadınını koruyan kollayan arkasında duran adam candır. Bu adam serseriyse serseri napalım. Bizim de ruhumuz öyle😏
İlerde şiddet gormek ve gunun birinde öldürülüp bir koşeye atIılmak istemediğim için serseri erkeklere pas vermem. YAŞASIN ADAM GİBİ ADAM, EFENDİ ERKEKLER💃❤
Bu erkekler içinde geçerli bir durum acıyı imkansızı sevme olayı oluyor bu ve insan ulaşamadığını daha çekici buluyor ve ona atılıyor iyi İnsanları da yedekte cepte görüyorlar maalesef.
Doğru. Bunun en büyük örneğini ben kendim yaşadım zaten. Lisede flörtleştiğim kız beni serseri bir erkeğe tercih etmişti. Onunla sevgili oldu. O zaman efendiydim, şimdi artık değilim.
Evet tamamen doğru. Hepiniz değil ama çoğunuz mazoşistsiniz. Bunu tüm gözlemlerimde, analizlerimde ve yaşantımda gördüm. Aksini iddia ediyorsan eleştiriye tamamen açığım. 😉
Valla efendim onlar serseri olanları tercih ettikleri için asıl ben üzülüyorum çok.. Çünkü sonu hiç iyi bitmiyor.. Ve evlilik olursa da maalesef kısa vadeli oluyor..
Erkeğin efendisinin, doğal yaşamda yeri yok. Bu sadece insanda değil, tüm canlılarda böyle. Vurun sünepelere, erkek olmayı öğrensinler. Vahşi doğa çıt kırıldım erkeğe yaşam şansı vermez zira..
serseri erkek sizi kısa vadede mutlu edebilir belki ama aile kurayım, çocuk sahibi olayım, beni aldatmayacak, saygılıve sorumluluk sahibi biri olsun diyorsanız o konuda serseri erkeğin pek güven verceğini sanmıyorum.
Evet çok doğru kalblerini incitiyosunuz kalbini kırıyosunuz tanımak bile istemiyosunuz bi tanışın seveceksiniz zaten kıymetin bilin mesini istiyorsanız biraz efendi merhamet li birisini tercih etmelisiniz (örnek ben) beni tanımak ister misin
Serseri erkekler için değil, cinsellik için. 😉 Siz kadınlar sert görünümlü psikopat erkeklerin sizi sekste diğer erkeklere göre daha mutlu edeceğini düşünüyorsunuz da ondan. Ne kadar serseri o kadar iyi seks sanıyorsunuz. Ayrıca serseri erkekler sormadan öper, yatağa atmaya çalışır, bu sizin işinize geliyor. Yanınızda size değer verdiği için cinsellik konusu açmayan bir erkek herhalde işinize gelmez 😉☺️ Kadınlar da cinsellik istiyor bal gibi. Bu yüzden efendi erkek istemezler.