Çok kötüyüm, nolur fikir verin?

Ex le kötü ayrılmıştık sonra barıştık, 2 ay sonra özlediğim için yazdım o da çok güzel karşıladı.

Baya güzel konuştu benımle, hatta tekrardan benımle olmak istiyor gıbıydi ve bi anda çok hızlı ilerledi. Yarım kalan o hislerinden bahsetti belirsiz olan duyguları kendine guvenmeyısı bana baglanmaktan korktuğunu falan söyledi. Bu yüzden kaçıyorum dedi. Seni ilk öptügümde kendimi kötü hissettim etrafımda insanlar kayboldu bir anda dedi. O nedenle uzaklaştım çünkü daha fazla daha da baglayacaktı beni sana dedi.

Toksikte olsak olsun falan dedi. Sonra bi anda muabbeti farklı bir yere evrıldı. O adam gitti, sanki ben ilişki istiyormusum gbı davrandı, wptan engelını kaldıramam burdan da çok konuşmak istemiyorum, yıne aynı şeyleri yasayıp kavgalar etmek istemiyorum dedi. Ikımızden yalnızca biri merak ederse yazsın dedi.

Ve mesajları teşegramdan çift taraflı silip engelledi beni

Sms le napmaya calıstın dedim.

Ben bişey yapmadım senle normal konuştum yalnış hissettirdiysem özür dilerim yemın ederım kötü bi nıyetım yoktu dedi. Ama seni hem istiyorum hem istemiyorum dedi buna anlam veremiyorum dedi. Senı uzebılecegım şeyler aklıma gelınce uzak kalmak istiyorum dedi.

İlk yazdıgımda kişilerine eklemişti ve geri sildi pp kaldırdı.

Napmaya calıstı, o kadar saskınım ki etrafımda bunu anlatacak hiç dostum yok kendi içimde yaşamak zor geldi..

Çok kötüyüm, nolur fikir verin?