Çok kötüyüm, akıl verin?

Ben okadar zor şeyler yaşıyorumki arkadaşlar akıl alır gibi değil bazen diyorum Allaha yalvarıyorum nolur canımı al halbiseki daha 23 yaşındayım yaşıtlarım nereyi gezsek diye düşünürken ben intihar etmeyi düşünüyorum benim hikayem okadar uzunki şimdiden hakkınızı helal edin ama düşüncelerinize bi okadarda ihtiyacım var. Herşey aşık olnamla başladı 9 yıl boyunca tek bir adamı sevdim onla evlilik hayali kurdum oda para biriktirmeye uzmanlık çavuş olarak doğu bir ile gitti bu sene evlenecektik ama benim aldattığımı düşündü bana açıklama bile yaptırmadan bıraktı 1 ay içinde başkasıyla olduğunu onla evlilik planı yaptığını öğrendim sanki dünyam başıma yıkılmıştı umutlarım hayallerim yerle bir oldu. 1 haftada on kilo verdim ölüyorum nolur yapma dedim ben doktormuyum arama beni rahat bırak dedi heryerden en engelledi. Bi insan bukadar değişebilirdi. Bi arkadaşım acaba büyümü yapıldı diyince o anki piskolojiyle hoca aramaya başladım internetten buldum büyü var dedi benden 2 bin istedi bende öğrenciyim nerden bulurum derken sevdiğim için değer dedim ve beş bin kredi çektim göcümü kırpmadan gönderdim ve tahmin edeceğiniz gibi dolandırıldım. Düşünün işte okadar piskolojim bozuk hangisine yanayım terk edildiğimememi okadar borçla kaldığımamı hangisine tek çıkar yolum intihar dayanamıyorum bu acıya yaptığım onca hataya ben yaşamayı haketmiyorum bundan başka yol öneren var mı?
Çok kötüyüm, akıl verin?