Çok kötüyüm,ne yapacağım..

İlk sevgilim Cansuydu, tamamen sanaldan bir ilişkiydi ve ben 16 yaşındaydım. Babam gemide çalışıyordu ve maddi durumumuz iyiydi. Cansu İstanbul'da,ben ise Ordu'daydım. 5 ay sanal üzerinden yürüdü bu ilişki. Mesajlaşmalar,telefon görüşmeleri,webcam görüşmeleri vs.. Seviyordum ama,hemde çok güveniyordum. Kendimden beklediğim ama ondan asla beklemediği şeyler vardı,aşık olmuştum. 5 ay sonunda özledim ve dayanamayıp İstanbul'a gittim annemden habersiz. Babamın haberi yoktu gittiğimden,zaten telefonuna pek ulaşılamıyordu. 3 gün kaldım o şehirde,bir arkadaş ağırladı beni. İstanbul'da geçirdiğim 3 gün boyunca sadece Cansuyla ve beni misafir eden arkadaşla takıldım. İlk defa bir kızla el ele tutuşup,ilk defa bir kızı öptüm. İlk defa bir kızın saçlarını okşadım. .

Birkaç ay sonra gitti. Ortada birşey yokken,bir baktım,Cansu yok. Gitmiş. ve o gün bugündür tam 3 senedir Cansudan haber alamıyorum. Telefonunu arıyorum,hattını kapattırmış. Ulaşılamıyorum. Herşeyini değiştirmiş. Tam 17 ay boyunca bu durumun verdiği ruh halinden çıkamadım. İçtim sürekli,sonra yine içtim. Ağladım hep,erkek ağlamazdı ama ağladım içte yalnız yalnız. Derdimi anlatacağım kimsem yoktu,yazdım bende. Yazdım sürekli,başka çarem yoktu.

17 ay sonunda Ceren girdi hayatıma. Öyle her kızdan etkilenen biri değilim,yani tuhafım biraz. Gidip şunla sevgili olayım ya da etkileyeyim diye düşünmedim hiç. Kendiliğiden olmasını bekledim. Ceren'den etkilendim işte. Cansu gibi çok sevdim onu. Gerçekten acayip fazla sevdim ve güvenme hatasını yapıp Ceren'e güvendim. İlklerimi yaşayamamış olsam da çok hevesliydim onu öperken,elini tutarken ve saçlarını okşarken. Gözleri parlıyordu her yüzüne baktığımda.

Sevişelim dedi bir gün. Şaşırdım. Bunu kabul etmedim,ona dokunmaya kıyamıyordum,bunu yapamazdım. Bu teklifi uygun dille red ettim ve aylar geçti üstünden,bu konu hiç açılmadı. E-maillerimi okurken bir mail açtım ve Cerenin Twitter adresi yollanmıştı bana. Girdim adrese,fotoğraf doluydu hep. Tıkladım, Ceren'in güzel yüzünü görme umuduyla açtım fotoğrafı. Bel altı resimleri vardı,erkeklerle cinsel yazışmalar vs doluydu profili. Şok oldum,kalbimden vurulmuşa döndüm. Eski günlerime geri döndüm adeta.

Ayrıldım tabiki,ama sevmiştim ben,hem de çok. Aylar sonra dün gece dayanamayıp onun Facebook profiline girip baktım ve Şu an çok kötüyüm. Ne yapmalıyım ben,yardım edin,bu durumdan kurtulmak istiyorum
Çok kötüyüm,ne yapacağım..