Çok kötüyüm ne yapacağım?

5 yıllık ilişkim bitti 8 aydır toparlamaya çalışıyorduk narsistti önceden aklıma hiç gelmeyecek şeylerle canımı yaktı. Kabul etmişti ve toparlıyorduk yalnız önceden benimle aylarca görüşmüyordu ilişkimiz bu sebeple bitmişti. Aramızda 50 dk mesafe var sonra işe girdi ve buralarda geliyordu sözü vardı her hafta görüşecektik başta tuttu hatta geçerken bile yanıma uğradığı oldu yol üstünde. Sonraları yorgunum demeye başladı işte çok sorumluluk alıyordu zaten müdürünün özel işine kadar yapıyordu hayır diyemem sorunlu adam diyordu bana takar diyordu ki demese de adam hep takıyordu 2 haftayı geçti ya da3 kavga ediyorum görüşmediğimizden istiyorum ama yorgunum diyordu. Bir de ben ilişkiye başlarken bu sınırı çizdim evlenmek çocuk sahibi olmak istediğimi söyledim her şey yolunda olursa dedi ki ben de öyle düşünüyordum sonra çocuk asla düşünmüyorum dedi eskiden bazen diyordu evlilikle ilgili de diyordu daha sonra ise bir kaç gündür buluşacağız asla olmuyor yoğun anlıyorum sonra boşken yapmadın diye kızıyorum ya haklısın diyor ya da kendime vakit ayırmak istiyorum diyor aslında bir yerde hak veriyorum vakit ayırmak istemesine kendinin neredeyse bu ara fazla sorumlulukla 6 gün çalışıyor genelde 5 ya da 6. gün öğlene kadar ama olduğu yere ben gidiyorum 7. Gün ve mal 3 ya da 4 saat geçiriyoruz benle bulunmadığında arkadaşlarıyla da oturmaya çıkıyor elbette. Geçenlerde bana anlayış istediğini söyledi tartışınca ama gösteremedim yorgunluğu da içimi burkuyor fakat ben zorlamasam da 3 hafta da bıraksam buluşmayacak gibi bana 5 senedir bir çiçek almadı. Geçen seneden beri kitap hediye edecek güya en son tartıştım alma ben alacağım dedim bir hafta daha bekle dedi yalnız ben geçen seneki doğum günümden beri bekliyorum ilk defa bu sene zar zor kutladı yine unutarak ben alırım önemli olan düşünülmesi dedim bozuldu falan o zaman neden hatırlattın dedi. Bu günde buluşacaktık çalıştığı halde kendi dedi buluşalım kaç gündür kavga ediyoruz bu konudan aradı buluşmayalım çok yorgunum dedi ayrılalım dedi sen zaten evlilik çocuk istiyorsun evlenirsin falan dedi sonra arkadaşı için onla da kaç haftadır görüşmemiyorum kendime vakit ayırmak istiyorum falan dedi ama bu iki haftada elbette başkalarıyla buluştu fakat lafım olmadı buna dünde demişti kendime vakit ayırmayı seviyorum biliyorsun diye aslında bu iki haftada ayırabildi diğer haftalara göre bana kalırsa ama bir şey demedim çünkü kavga ettim o aralarda açıklama yapmana gerek yok dedim kendine iyi bak dedi sen de dedim kapattık. Ama ben kafayı yemek üzereyim bir de tek yaşıyorum ilişkide uzun süre hatta istemesem de göstermesem de bazen hala bağımlı özellikler gösterdim canım yanıyor yorgunluk konusunda hakta veriyorum ne yapmalıyım

Çok kötüyüm ne yapacağım?