AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
554Cevap
ne alak kardeşim çok saçma sapan genelleyerek sorular soruyosunuz. ben daha hayatımda 1 kişi ile bile çıkmadım ve bir sürü çıkmayan bulurum sana genelleme tamamen kişilik meselesi erkek kadın farketemez erkekten çapkın kızlar tanıom ben... ;)
ben bayanlar neden yollu diye soruyor muyum... öyle olmayanlar üstüne alınmasın.
soğuttunuz l*n beni, bütün millet anlatıyor, o şununla şunu yapmış, bu bununla...
yapmayan kalmamış anasını satıyım..
4.bp.blogspot.com/.../essegin+zikinden+dolayi.jpg
..
doyumsuzlar belkide kızlar bizi doyuramıyor. https://vocaroo.com/i/s16AlqereIEE
2 sebep:
50% Turk kizlarin bir kismi bircok konuda asiri muhafazakarlar, kreatif degil yani
50% kendilerine guven olmayan, abaza erkekler oyle olur
Karnın öyle aç öyle aç ki diyorsun bir oturuşta bir koyun yerim. İşte erkeklerin bazılarıda öylesine aç öylesine aç ki çapkınlıkta master yapmış sanırsın anasını satım :D
Erkekler capkın diye birşey yok erkekler yapdıgını eline gözüne bulaşdırır yakalanır diye birşey var)
Ah kızım erkekler çapkın mı o eski erkeklerdi.. Şimdiki çoğu erkek yatağa atmak istiyor "Erkekler neden bu kadar azgın?" demen doğru olurdu.
heqsi çapkın değil
Olanlarda çapkınlığa aldatmaya meyilli erkeklerdir. Yaınındaki ne kadar güzel olursa olsun yinede gözü başka kadınlara kayabiliyor iç güdüsel bişi
yo yanlış düşünüyorsun daş gibi bir kız yanımda olsa kimseyede bakmam !
Zaten insan kendine uyumlu ve hoşlandığı bir kızla birlikteyse erkeğin önünde olur olmadık kızlar geçse bile aynı filmlerdeki gibidir. Arka tema bulanıktır sadece sevdiğini yani sevgilini görürsün.
kızlarda çapkınlık yapsın oturup ağlamak yerine.
yaa insanlar doğru parçalarını arıyor bunun adı ne zamandır çapkınlık oldu.
Bir sürü kızla cikarak ya da farkli seylerle dogru parcayi arıyorlar?
ayakkabı denemeden doğru ayakkabıyı alabiliyor musun?
Ama bunu buna benzetemezsin! Burada bir kızın gurur var. Duygulari var
kız da doğru parçasını arasın kimse bir şey demiyor.
elmayı seviyorsun diye elma seni sevmek zorunda mı?
Kız da dogru parcasini ariyinca adi nele neler oluyo ama. O zmn o elmayi yemezsin.
şimdi sana bir soru?
dünya nüfusunda kadın ve erkek sayısı eşit ise.
erkekler çapkınlık yapıyorsa kızlar da uslu uslu duruyorsa matematiksel olarak erkekler birbirlerine mi asılıyorlar? biraz sokağa çıkın be güzelim burada yaza yaza iyice sıtkınız sıyrılmış. erkekler hakkında bir ip ucu erkekler kendilerine yüz vermeyen kıza da kaşar diyor ;)
kaşar kızları da çok seviyorlar kips.
Ama veren kiza da kasar diyolar senin dedigin gibi de vermeyen kiza da kasar diyolar. neyse son soyledigin mantikliydi :)
erkeklere göre yaşarsanız çoookkk işiniz var.
kolay gelsin.
Oha dusuncene hayran kaldim. Boyle dusunen kadin sayisi cok az ya.
Her erkek biraz golcü futbolcudur, Forwattir. Gol olacak topu outa atmaz golü doksana çakar. Söyleyeyim dedim. Dolayısıyla kadının erkeğinin gözünü dışarıya baktırtmaması, kendisine bakması ve yenilikçi olması şarttır. Keza erkek için de öyle...
yapıları bu çünkü rutin şeylerden çabuk sıkılıyorlar. böyle oluncada sürekli akıları ve nefisleri kayıyor
nedense de en çok kadınlar cehennemde yanacakmış zina yüzünden:D. ne kadar ilginç
zina yüzünden değildir, başka şeyler de vardır
Ben yataga girip sevismek yerine saclarini koklamak isterdim sahsen. Capkinlik ya da nefsime hakim olamama gibi bir sikintim derdim yok. Ama koklayacak biri yok kusura bakmasin kizlar. Varsada dunyada bir iki tane vardir onlarinda sahipleri vardir
sevseler çapkın olmazlar sevdiği kızlarla ilgilenirler
bu doğru işte :D
sebep sizsiniz.. kızlar ayaklı manavlar.. nasıl olmasınlar..
birincisi hepsi çapkın değil
ikincisi erkeklerde köpek nefsi varsa bunu da uyandıran bir kadındır... sonuçta çapkınlık yapan da senin hemcinslerine yapıyor :)
işte çapkın olmayanına denk gelirsem o adam benim olmalı
Ben değilim :))
Çapkınım :)) (aslında değilim)
:D testosteron... :D erkeklerın hepsi kızları sever ama hepsı capkın deıl cekıngen olanda cok var , sen capkınlarla tanısıosun o cevrelerde takılıosun demekkı
neyi anlarsan anla yalnız bir yüreğin bir bayana olan ihtiyacıı bilmeyen bütün kızlar kurusun allah kurusun
Sevaptır hocam.. :D
https://i.hizliresim.com/7VBmgv.jpg
Zamanla tecrübe edinerek onca kirletilmiş emekten sonra şu üçgünlük dünyada herşey yalan tek gerçek TESTOSTERON deyip önemini anlıyordur belkide ;)
Siz hep o tiplerle ilgilendiğiniz için hep onları görüyorsunuz..
Farkına bile varmadığınız bir sürü düzgün erkek var..
Cinsellik, her canlının doğasında vardır. Su ve yemek gibi bir ihtiyaçtır. Erkeğinizin çapkınlık yapması sizin yüzünüzdendir. Ona tatmin edici bir cinsel yaşam sunamıyorsunuzdur.
Haklarında öyle dendiği için. Yoksa kızlar erkeklere 5 basar.
O Erkekler çapkınlıklarını kiminle yapıyorlar sanıyorsun? ;-))
Hepimiz ayniyiz sen bakma yok öyle böyle dediklerine. Içi ayrı dışı ayrı söyluyor onların. Aynı hormon bende de var onlarda da var. Hiç yapmıyorsa hayatlarının bir döneminde kesin yapıyor bu işi kacari yok yani
gerçek sevgiyi tattıramamıssın demek ki.. gerçekten bir adam seviyosa zaten gözü ondan baskasını görmez
Arkadaslar capkinlik baska birini aramak baska eger bir partnerin varda 2 3 ariyosan evet capkin degil okuz olsun ama benim gibi bitaneyi bulamadiysa naaaaapsiiiiin
Yaradılıştan doğanın tohum saç prensibinin gereği. Ama artık devir değişti kızlar erkekleri sollayacak neredeyse çapkınlıkta :))
Kızlar elini sallasa ellisi ama erkeklerde durum böyle değil. Haliyle birden fazla olunca gaza falan gelince deyyus diğerlerine de sarkıyor :D
Her insanda ilgi zaafı vardır cins olarak ayrım yapamayız. Herşey kafada biter. Kendisine saygısı olan yapmaz zırvalıklarını geçsin herkes... Doğru dürüst olun😪 yapmadım ilgisinden dolayı bir hissiyat yoğunluğu yaşamadım diyemez kimse...
capkin degil abaza azdiklarinda sevgilisi yoksa ya da sevgilisi izin vermiosa ileri gitmesine ileri gitmesine izin vercek birilerini ararlar bir soz var kadin bir akliyla 9 nefsine hakim olur erkek dokuz akliyla bir nefsine sahip olamaz diye
onlar capkin olduklarini saniyor. asil cspkin kadinlardir :)))
Çok Haklı
Erkegin capkin olabilmesi icin bir kadina ihtiyaci yok mu :D Bu durumda erkekler kadar kadinlarda capkin neden bir cinsiyete yoruyorsunuz bunu :D
Kadınların erkeklerden daha çapkın ve daha çakal olduğuna tüm kalbimle inanıyorum. Tek fark bizim taraf uçkuruna sahip çıkamıyor xd
Genelleyebilirsin herşey testesteronun suçu her erkekte mevcut ha bazı kadınlardada ihtiyac fazlası olunca benden sakallı oluyor oda ayrı :)
tüm erkekleri neden bu kervana kattın anlıyamadım daha çok yüzdelik bir sayıyla belirtsen iyi olurdu
Peki..
Hemen hemen her kız neden, erkeğin;
Yakışıklılığı ve parası peşinden koşar?
Çünkü because eşşeğin zikinden dolayı seninde zikin olsa sende mecburiyetten çapkın olmak zorunda kalırdın 😄
farklılık arıyorlar bir zamandan sonra tek taraflı olan ilişki sıkıyor onun için evlenip kurtulmak şart :D
erkekler in tamamı hakkında bu genellemede bulunmamalısın bence? ya da bayan olarak bunlara musade edenler kim bunu sorgulamalısın:) derim (nokta)
Çapkın olmak iyidir zaten kızlar çapkın da sever ama çapkın bir çocuğun artık duruldugunu onu kendine bağladığıni görmek hem egosunu hem kalbimi doyurur ;)
Çapkınlık artık çevredekiler sayesinde etrafta konuşulanlar vs şeyler ama önemli olan karakter bence karakteri oturmamış insanlarda çok görülüyor dediğin.
Neden çapkın bence biz (her erkek dahil değil ) rutin şeyleri pek sevmiyoruz bu Evlenilecek kızı buluncaya kadar devam edecek gibi fazla ilgi alakadan bunaliyoruz sanki anlicaniz ben (biz) arsizim :D
Hayvanlarda olan avlanma içgüdüsü biz insanlara evrim geçirerek teesir etmiş erkeklerle sınırlandırmasaydın keşke bayan meyilli olmasa erkek tek başına napabilirki..
erkeğini dizginlemek tamamen senin ellerinde... ben bir erkeğim ve arkadaşlarımın büyük bir kısmı erkek.. bu yapmaz dediğiniz nice adamların ne hikayelerini biliorum :)
Bir kadin erkegi nasil dizginlemesi gerekiyor peki?
Erkekelr Nede ÇapkıN Deme, Her Seferinde Çapkın Olanı Ben Nereden Buluyorum De.
Kanlarina islemis boyu devrilmeyesicelerin 😂😂😂😍😍
nedense de en çok kadınlar cehennemde yanacakmış zina yüzünden:D. ne kadar ilginç
Orasi oyle ben zittini soylemedim
Bu nasıl bir soru? Kızların çoğu afedersinizde or*spu gibi giyiniyor sonra biz çapkın oluyoruz
Capkin olmami gerektirecek bir kız cikmadi karsima =(
Erkekler çapkın olunca suç oluyor da erkekleri bu çapkınlığa yönelten güzelliklerin neden hiç suçu olmuyor :)
Çapkınlık her insanın doğasında var ta ki bakınca tekrar tekrar aşık olabileceğiniz birini bulana dek...
Çünkü erkekler çapkın. O nedenle erkekler çapkındır.
Hepsi öyle değil ki.. Ama yapımız gereği aktif ve avcı olan biziz.
Çapkın olmasının nedeni sevgilisinin onu mutlu etmedigindendir ya da etrafinda daha iyisini bulmusken onu napsin kolay gelsin :)
bılmıyorum neden capkın bence sız kızlar guzel öoldugunuz ıcın ola bılırmı acaba :) :)
Tamamen genetik. Asıl problem bu genetik kodlara aykırı olarak multiple dölleme yanlısı olan bu bedenleri evlendirip sonrasında bir ömür ilgi beklemek
Kızları cok sevıyorsa çapkındır. Klişe oldu sankı neyse :D
olmak gerekiyor, bir kızı seviyon ona emek harcıyon ters tepiyor, ona harcadığın vakit sırasında diğer kızlara bakmadığın için pişman oluyon bu sefer. benim başıma geldi bu. ahh yok mu o duygusuzca bıraktı gitti beni...
Bayanlar ayda 1 tane üreme hücresi üretirken erkekler tek seferde 4 milyar üreme hücresi üretebiliyor. Şimdi anladığını düşünüyorum. :)
cok merak ettım cansu bu sorunun ardından kendıne özgu cıkarttıgın netıcelerdır neler?