Zekice hazırlanmış tuzak bir soru : ) Tuzak, hem kadınları hemde erkekleri kapsıyor üstelik...
Erkeklerin hepsinin çapkın olduklarını düşünmek, kadınları hedef tahtasına oturtmaktır esasında..
Şöyle ki; Her erkek ''çapkın'' demek, aslında her erkek ''aynı'' demektir bir çatı altında toplamakla. Çünkü verilmek istenen mesajın içeriği özünde (erkekleri negatif yönde eşitleme amacı gütmektedir)..
Bu düşüncenin diğer halkasında kadından şu şekilde bahsediliyor; Kadınların çapkın olmayan erkeğe sahip olma şansı yok çünkü ''erkeklerin hepsi çapkın''..
İşte bu düşünce, kadının, farkı olan erkeği kendi kabiliyet, tespit ve tecrübeleri ile değilde erkeğin çapkınlık sıfatına sahip olmaması ile anca gözlemleyip fark edebildiğini akla getirir.
Yani kadın için düşünülen şu; Gözlem, his ve anlayış hatta kavrama yeteneklerinden yoksun, acz içinde olanı kabul etme mecburiyeti düpedüz hakarettir vari bir yaklaşımdır. Neredeyse ''vesayet'' demekle eşdeğer hakaret seviyesinde bir bakıştır kadına bu hissiyatı yaşatmak.. Bu durum kadının bakış açısını ve entellektüelizm'ini baltalamaktır malesef..
Aslında bu söylem kadınlara açık tehdit'tir..! Neden mi?
Tamamının çapkın olduğunun düşünülmesi erkek milletini, aralarında fark gözetmeksizin; ''İstisnasız her kadına yönelebilecek kadar basit, çapkın olmasından ötürü tercih ve seçim farkları olmayan ve buna bağlı olarak hepsini çapkınlar zümresi altında toplayıp, tek tip olarak değerlendirme ve pasivize etme çabası'dır''.. Her erkeğin çapkın olduğu sav'ını hatırlarsak, her kadınada ''mutlak'' çapkın bir erkek düşer şeklinde kinayeci yaklaşım her iki tarafıda incitmektir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkeği capkinliga iten, cinsel somurgeci hale girmesine sebeb ve vesile.. genellemesiz bayandir.
Dar, mini, dekolte giyim +makyaj ve kokuyla erkegin dikkatini cekip, birde tahrik edip, psikolojik olarak yipratiyor.
Sabir etsede : evlenene dek zina yapmicam diye.. uzun vadede sabri eriyor ve cinsellige adim atinca , zina, ahlaksizlik, vicdansizlik ve kizi yataga atmak amac oluyor.. tahrik saniyeler aliyor ve tahrik eden cok.. evlilik ise yillar aliyor.
Bayan seviyeli, giyim ve hareketlerine dikkat edip, sadece yuva kurmak icin erkekle gorusse bas basa kalmadan ve onemli konulari konussa, akabi aileler devreye girse vb. sorun kalmaz.20 Yorumla
Bence ne olursa olsun genelleme yapmamak gerek, hepsi aynı değil farklı olan insanlar da var. O tamamen karakter meselesi. Bir insanın kendine saygısı varsa yapacağı şey bellidir ve kendine hakim olmayı bilir
689 Yorumla- +1 yıl
Bana çok veren oldu yapmadım, bazen salakmıyım ben diye düşündüğüm oluyor şahsen :D Kendini düşünmeyen kızı ben düşünüyorum ne gerek varsa :D
- +1 yıl
@kbrks Çok güzel söylemek istediğimi yazmışsın teşekkürler. Yazmama gerek kalmadı.
- +1 yıl
Sorana Genelleme yapmamak gerekir demişsin ama sen neden yapıyorsun? Sana kesinlikle KATILMIYORUM. Erkeğin çapkınlık yapmasını nasıl olur da karaktere bağlarsın saygıya bağlarsın? Eğer erkek çapkınlık yapıyorsa kendine saygısı yok mudur? Ben sevdiğim kızın ilgisini çekmek için çapkınlık yapıyorsam bu benim kendime hakim olmadığımı mı gösterir? Ben bu durumda kendime hakim olmalı mıyım sence?
- +1 yıl
Karakter değil İMAN meselesi
- +1 yıl
iman değil karekter * çapkınlıkla imanın ne alakası var odun * ya.
- +1 yıl
Katılıyorum
+1 yılkızlarımız gevsek oldukları sürece erkeklerde o kadar çapkın olurlar.
144 Yorumla- +1 yıl
Ama bazi erkekler geecekten 1 den fazla kizla cikiyor. Ve o kiz onu sevdiginj dusunen bir psikoloji oluşuyor.
- +1 yıl
o kişinin karakteriyle ilgili canım karaktersiz insan yapar onu
- +1 yıl
alkis
- +1 yıl
teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
552Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl kaşar, motor kız deniliyorsa bence erkeklere de kaşar, motor denmesi lazım. Çapkın demek gurularını okşuyor olmasın? Sonra bir bakıyorum kızlar çapkın diyor. Her yerde o eleman popüler oluyor. Nedense bütün kızlar peşinde dolaşıyor adamın. Yoksa adam yatakta nasıl performans sergiliyor onu mu merak ediyor? Erkekler neden çapkın diye bir soru sormuşsun. Cinsel ihtiyacı var milletin, bu bir gerçek. hem kadının, hem erkeğin. Bunun meşru ve gayrimeşru yolu var. İsteyen meşruyu isteyen gayrimeşruyu seçiyor. Bu konuda genelleme yapmak doğru değil.
10 Yorumla aslında işin özü şu. kızlara güvenmiyoruz. bir kadın her zaman her istediği dakka başka birini bulabilir. bir göz kırpması yeterli. bir erkek için durum hiçte öyle değil ama. ve olası bir durumda oturup ağlayıp zırlamaktansa alternatifle yola devam etmek daha güvenilir. üstelik sizin içinde iyi bişey bu. 2 kızla konuştuğumuzda sizinle yeterince vakit geçiremiyoruz. sizde bunun için uğraşıyosunuz mücadele veriyosunuz. size iyi geliyo. yoksa hep tek kişiyle ilgilensek klasik cevapları alıyoruz. ''çok üstüme geliyosun, çok bunaltıyosun, fazla üstüme düşüyosun vs.. '' ayrıca aslında en önemli şey. vermiyosunuz. vermicem diye klip çekenler bile var ya :) buda bir ihtiyaç sonuçta verene gitmeye meyilliyiz :)
20 YorumlaBence bu duruma tek taraflı bakmamak lazım, erkekler ne kadar çapkınsa kızlar içinde aynı geçerli. Kızlar biraz uslu olsa erkekler yüz bulup ta çapkınlık yapamaz diye düşünüyorum.
52 Yorumla- +1 yıl
Ama bu bazı kızlar icin geçerli diye düşünüyorum. :)
Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Sen çapkın kız görmemişsin... Allah düşman başına vermesin..
200 YorumlaSizin çapkınlık dediğiniz çoğu şey aslında birer karşılaştırma. Erkekler sürekli kendi hayatlarında ki kadınlardan umduklarını bulamadıkları için diger kadınları her gördüklerinde içten içe bir kıyasa girerler. Off bunun kalçaları iyimiş gögüsleri dudakları vs. Yani diğer bir deyişle erkekler her zaman ellerindekinin kıymetini anlayamazlaaarrr
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz once fizigim nasil diye sormus kizin biri. Sonrada erkekler abaza, erkekler sole bole. Herkes ayni degil. Capkinligi hastalik olarak goruyorum ben. s
45 Yorumla- +1 yıl
Capkinlik bence bulasici hastaliik. d. d
Cevap sahibi+1 yılEvet. d. d
- +1 yıl
hay azını opiyim ne güzel konustun
Cevap sahibi+1 yıl=))
+1 yılDoyumsuzlar cunku kizlar birini sevip anlasabildiyse gozu baskasini aramaz hep. o kisiyle ilgilenir. Ama erkekler sevip anlassalar bile baska kizlarla ilgilenip herkrse boncuk dagitirlar devamli aclar..
31 YorumlaGenelde Türk erkeği aşık olduğu ve sevdiği kadını bulamaz, bulsa da evlenemez. Çeşitli kriterleri vardır. Anneleri en büyük örnektir onlar için, kısaca bir kadının evlenebilecek bir özelliklere sahip olması gerekir. Ev işleri, çocuk bakımı, güvenilirlik ve bu devre özel iş yetenekleri yani bütçeye katkısı. Kısaca mantık evlilikleri çoğunluk olduğu için kısa süre sonra çekicilik kaybolur ve belirli bir doyuma ulaşınca her zaman aynı tatlı yenir mi esprisi yapılır. Kısaca bayanlar ve erkeklerde durum bu evlenebilecek insanla, sevip aşık olduğunuz insanla evlenmek arasındaki fark çapkınlıktır. Kısaca aşkı için riske girmeyen insanlar mutsuz ve gözü dışarda olur.
10 Yorumla
+1 yılErkek olmak zor, şahsen ben bir gencim ve sevgilim de yok. Olduğunda kimseye bakmazdım ama şimdi yok, ne yapalım :). Tabi benim işim çapkınlık raddesinde değil. Sadece kıza bakarım, güzelse ikinci defa bakarım, bitti. Ama gidipte onu ayartıp, onla olup sonra bir başkasıyla olmam, ancak ne yalan söyleyeyim, hemcinslerim bana katılırlar, hormonlarım hiç ama hiç rahat durmuyor...
00 Yorumlaher erkek capkindir.. yapan vardir yapamayan vardir beceren vardir becermeyen vardir. erkek capkin olmazsa ciftlesme dürtüsü yol bulamaz.. farkli bir insan toplulugu olusurdiu o Zaman.. yani gayet normal. burad karakter duygusu ön plana cikmakta.. eger erkegini öyle istemiyorsan onu zekan ile alt etmen gerekecek. her rkek kontrol altina alinabilir. yeter ki sen Dogru adimlari at ve onun la konus. dedim ya fethetmen gerekecek. o Zaman kale tamamen senin
00 Yorumla
+1 yılNeden kızlar, genelleme yapmamak üzere, kendilerini gerçekten seven, kendilerine değer veren erkekleri bırakıp da boyu uzun kaslı kimselerin peşinden gidiyorlar. Ve “Neden ben ve sevdiğim herkes bize hiçmişiz gibi davranan insanları seviyoruz.” Saksı Olmanın Faydaları (film) (The Perks of Being a Wallflower)
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin çapkın olduğu falan yok. Tamam 10 erkekten 6 sı çapkın ama sevgilin çapkın değil, tabi onu iyice tanıman ve uzun zaman geçirmiş olman gerekiyor. Ki, çapkınlıklarını gördüysen başka kızlarla takılıp vakit geçirdiğini bu senin sorunun arkadaşım, erkeğini besleyemediğin doyuramadığın için çapkınlık yapıyor. Doymak beslenmek istiyor e bunu da sen karşılayamıyorsun, başka ekmek uzatanlara gidiyor haliyle.
10 YorumlaEn çapkın erkek birl günü geliyor aşık oluyor evleniyor.
En doğru kızı bulmanın en dogru yolu çok deneme ve tecrube.
Doğru düzgün kız arkı olmayan erkeklerin evliliklerinide goruyoruz. Mutsuz bir evlikil cunku secmeyi bilmiyor.
Erkek adam çapkın olabilir ama sevdimide sever kıymet bilir.10 Yorumla
+1 yılçapkınlık derecesı cok önemli. birisi sadece güzel hos giyimli alımlı bırı görünce sadece bakar geçer. erkeklerde bu bir yerde istemsizdir. ama bir taraftanda baktıkdan sonra aklından cok daha ilerisini geçiren erkekler vardır. onlardan kork ıste onlar tehlıkelı :)
10 Yorumlaerkekler çapkın çünkü hormonlarımız var.. kadınlar erkeklerden daha çapkın çünkü boşalma olayı bayanlarda daha sık görülmekte.. çünkü testesteron hormonu salgılanması gıdalarla yavaşlar ama östrojen hormonu gıdalarla desteklendiğinde bomba etkisi yapıyor..
00 YorumlaÇünkü 10 nefsin 9 u nu kadına yönelik vermiş Allah.. napsınlar 😁
82 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmaya ben capkin kiz bile gordum sen ne diyonnn:))
34 Yorumla- +1 yıl
bir tek ben görmedim:) capkin kiz nasil oluyo abi ya:))
- +1 yıl
Valla bebegim ben gordum gormez olaydim kiz 5 kisiyi ayni anda idare ediyo:)
- +1 yıl
Masallah Allah bozmasin :) ama var ya kiz sadace cikmak icin cikiyodur
- +1 yıl
Dogrudur valla biz biriyle idare edemeyiz millet 5 taneyi goturuyo ahaha
+1 yılcapkınlıklarını yiyim ya allah aşkına dişi kuyruk sallamazsa erkek ne yapabilirki asıl kızlar çapkın bence yakışıklı bir erkek gördümü hemen bakışmalar tanışmalar eee erkekte bu sefer bari gelmiş geri cevirmiyim bari götüreyim zihniyetinde sonrada olan oluyor asıl düşüneceğimiz şu sevdiğindede ne ararsan var yani bir bayanda ne varsa sevgilindede karındada aynısı var aldatmak onun gururuyla oynamak niye
00 YorumlaHayatın şartları desek daha dogru olabilir sanırım. Genellikle dediğin durum bariz dogrudur. Konuya kendimi dahil edecek olursam eğer kimseyle uğraşamam. Peşinden koşmam. Tanışmak için meraba bile demem. Sorun sende diyeceksiniz belki ama tercih görüş meselesi. Doğru zamanda doğru insanla umulmadik planlanmadik bir şekilde bir ömür yaşamak.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılCunku biz kadinlar erkegi elde ettikten sonra alan aldi satan satti tribine girip saliyoruz kendimizi.
31 Yorumla Aynen çok çapkınlar hele terazi burçları acayip sevdiği kızdan az bişicik ilgi alamadığında hemen gözünün önünde başka kızın yanına gidiyor :/
31 Yorumlaartık kadınlar da erkekler kadar çapkın fakat erkekleri + olarak bu eğilime iten asıl neden genleri dna'ları hormonları
erkek yaradılışı gereği liman li, man gezmeye keşfetmeye daha meyillidir kadınlarsa gemisini demirleyecek liman arar
fakat yüksek uyum ve çekimde karşılıklı beklentiler uyuşuyorsa kaybetmek istemez elindekini hiç bir erkek
kadın veya erkek kimseye tamamen ona ait sonsuza dek seninim hissi vermemek gerek00 Yorumla
+1 yılçapkınlık aldatma ve zevke düşkünlüğü Erkeğin hormonlarında var. Bunu bir savunma olarak algılamayın Dünya geneli araştırmada Adem ve Havva dan gelen ve Erkeklerin genlerinde olan hormonlardan kaynaklandığı tespit edilmiş.
Tabii her erkek yapacak veya yapar diye bir durum söz konusu değil.00 YorumlaBir çoğu sadık olduğu zamanlarda canları yandığı için, bir kısmı da içlerindeki pi*likten :) kalan kısım MALESEF hala saf. Gerçekçi olalım beyler bayanlar. Kadınlarımız erkeklere tam anlamıyla hitap edebiliyor olsa, can damarımızdan yakalıyor olsalar o kadını baş tacı ederiz. Aynı şey kadın içinde geçerli. Sorun zihniyette. Biraz fedakarlık ömür boyu aşk demektir. (Yanlış anlaşılmasın hepsi kadından kaynaklanıyor demiyorum ) :) daha yazarım da şimdilik yeterli :)
00 Yorumla
+1 yılBunun açıklaması çok uzun.
Ama bazı erkekler için bunun sebebi kadınlar
Doğru düzgün bir kız arkadaşım olduğu zaman her şeyi onda yaşadığım veya onla paylastigim o zaman yapmiyorum çapkınlık ama
Erkek yani iste sevdiğin kadında yasayamadiklarini başka yerde ariyorsun
O yüzden düzgün ve uzun sureli bir ilişki olursa ve çok şey paylasirsa erkek çapkınlık yapmaz.
(Evlenince bu durum değişebilir başka kriterler giriyor araya zira)00 Yorumla
+1 yılbir şey sorcam profile baktımda çok tanıdık geldin belki tanıyorumdur birde neden çapkınız erkekler bir yaşa kadar bütün kızlar benim olsun bir kaçını idare ediyim gönül eğlendiriyim millete hava atıyım tavırlarındadır bir yaştan sonra böyleleri ya düzelir ya baya ilerletir mesleğini ama düşünce şudur evlenme yaşına geldiğimde bir kızı bulurum ve hepsini bırakırım
00 YorumlaÇapkınlıktan kastın ne bayanlarda çapkın ama şu erkeklerin horman meselesi lafına sinir oluyorum nefsime hakim olmayan idaresiz herifin tekiyim de de kurtul hormanmuş
35 Yorumla- +1 yıl
Bilime inanmiyorsan, hasta oldugunda doktora gitme evde iyilesmeyi bekle o zaman
- +1 yıl
neden pislik konusuyosun ben kadınlarda var diyorum elbet tamam hormonlar hepimisde var ama irade başkla bişi hissedersen ama hormonlar seni soymaz bu senin iradenbayan icin soyliyorum bir erkekle ten tene yakınlaştığında elbet bişi hissedersin ama uzaklasmaya bileceksin yok doktora gitme yok yememişsin hey allahım
Kişilik & Karakter konusunda 10,2b cevap paylaştı. Sevdigimde ve sevildigimde capkinligim tarih olur..
10 Yorumla
+1 yılÇapkın olmayı seviyorum çocukluğumda kadir inanır, nuri alço filimleri izleyerek büyüdük belki onunda etkisi var. Bide benim amcam var zamparanın önde gideniymis çok babamla eski anıları anlatırken herkes gülüyodu bende galiba bu ıyi bişey diye diye yoldan çıktım amcama çekmişim :D
00 Yorumla
+1 yılher kadına aşk ı tattırmak istiyoruz belkide cinsellik yönünden bakmayın herkes güzel sözler duymayı guzel duygular yaşamayı sever ama bunu bir kişide yakaladıysanız karsınızdakı eşiniz sizi tamamlıyorsa her yonden eksik yoksa karakteri saglam olan tamam allahım buda benim payım diyip sever. çapkınlık yaptın onun cezası dogacak olan cocugundan cıkarsa dıye korkacan. yanlış yaşama ki dogru hayatta gerçekten gül ;)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye'de erkeklere verilen rol çapkınlık. toplum böyle yetişiyor çünkü övünülecek bir şey erkekler arasında. Çapkın kadınsa hor görülür toplumda her zaman bunun sebebi yüzyıllardır oluşan tabular. dünyanın genelinde de bu durum çok farklı değil gerçi.
00 Yorumla
+1 yılBen capkın degilim ve capkın olmayan kaybediyor diye siz kızlar yüzünden capkın oluyor cogu erkek
81 Yorumlayetinmeyi bilmiyoruz hep daha iyisi daha güzeli daha çok değer vereni seçiyoruz veya bize verilen değerin az olduğunu düşünüp başka kapılarda bize daha fazla değer verilmesini bekliyoruz bu yüzden çapkın oluyoruz diyebiliriz hakettiğimiz değeri bulamadığızda başkasından medet umuyoruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞöyle söyliym aslında bence erkeklerin çapkın olması ya da olmaması kızların elinde olan bişey. Kızların çoğu gördüğüm kadarı ile çünkü çapkın erkeği istemediğinden bahsederler ama çapkın birinden bahsederken sanki diğerlerinden daha üstün tuttukları sözlerinden anlaşılır. Bence burada sorun yani çapkın erkekten hoşlanmakla birlikte kendisini aldatacağını düşündüğü için yaklaşmaz.
00 Yorumla
+1 yılDoyumsuz erkekler capkin. yetinemeyen eksik arayis icinde olan erkekler capkin. birde kendi aralarinda capkin erkek olmalarini ovunc meselesi saymalari da var ( bir kadin olarak bence cok sacma ve luzumsuz)
10 Yorumla
+1 yılOnu bunu bilmemde surekli değisik kizlarla cikmak super bişey. Bir kiza bağlanip kalmak zor iş. Simdi eskisi gibi değil ki butun kizlar bakimli seksi. İnsan hepsi benim olsun istiyo. Bizde daldan dala konup duruyoz azicik ondan azicik bundan diye diye hayat gecip gidiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe yapsin sabicik ler gordumu dayanamiyorlar onlarinda sucu yokk hormonlar rahat birakmiyo gariplerii :)))
41 Yorumla- +1 yıl
işte bu
+1 yılelde ettikleri yetmiyor ve daha iyisini arıyorlar olay genelde fizikte bitiyor. daha ince bel dolgun göğüs herzaman daha çekicidir
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılher erkek çapkın değil kalbına sığmayan su taşar.. önemli olan yediğin kabı tekmeleme.. sagılarımla
20 Yorumla
+1 yılbir kere bile çapkınlık yapmıslım yok :D inş karşılığını alırız bunun soruna gelirsek sende manyagın tekiyle aynı vücutta yaşasan inan kendini zor tutarsın öyle dominant bir arzu ki beynini ele geçirdiği dklar oluyor yani inan bana :D
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. her zaman derim bir ilişkide gaz pedalı erkektedir fren pedalı kızdadır. o yüzden demem o ki kız erkeğin nasıl davranmasına izin verirse erkek öyle davranır. biraz cinsimi korumuş gibi olacam ama kız taviz vermese erkek asılmaz :)
00 Yorumla
+1 yılÖyle olmak en iyisi, çünkü siz kızların gözünde daha değerliler. sadık kalınca , hayatına bir ya da iki kişi girmişse , iyi biriyse daha değersiz oluyor. O yüzden bu saydıklarım gibi olmamak daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılAteşe bozulmayan altın, altına bozulmayan kadın, kadına bozulmayan erkek iyidir.. Kadınlar neden paraya, giyime, takıya düşkünse erkekte tabi kadına düşkün olacak.. Biz soruyoz mu düğünde neden takı istediğinizi :) ?
00 Yorumla
+1 yılBöyle soru mu olur bacım? Genelleme kimseleri. Bak ben finallere çalışıyorum. Kap bi' kahve beraber çalışalım ne güzel. Gerek yok efenim o çapkın öbürü yollu vb. Hadi ablacım bütlere bırakmıyoruz tamam mı? 👍
00 Yorumla
+1 yılÇoğalma Y kromozomu ile gerçekleşiyor ve bunu da taşıyan erkişi... İçgüdüleri belki de ona sürekli çoğalmasını söylüyordur, beyler daha iyi bilir... Toplumun erkeğe tanıdığı cinsel ayrıcalığın da katkısı olabilir...
00 Yorumla
+1 yılkızlar da çapkın. ama erkekler neden çapkın diyorsan sende istediklerini bulamamıştır. tabi bulduğu halde çapkınlığı saplantı haline getirenlerde var çok yönlü bir soru bu. ama temel nedeni büyüdüğü ortam.
00 Yorumla1- Ego
2- Daha önce aldığı büyük bir darbeyi başkalarından bu yolla çıkartma isteği
3- Sapkınlık
4- Yalnızlık
5- Özgüven tatmini
BU SEBEPLERDEN DOLAYI. KİM İÇİN HANGİSİ GEÇERLİ ONU ONA SORACAKSIN
NOT: Herkeside bir tutmamak lazım..00 Yorumlaaslında çapkınlık erkeklerin kanında vardır yapmayan erkekte bile bu dürtü doguştan gelir ama önemli olan bu dürtüyü içinde tutabilmektir çünkü ben yaşadım erkeklik bir çok kızla değil bir kıza dünyanın bütün mutlu duygularını hissettirebilmektir...
00 YorumlaErkek kadınlar gibi değil, cinsel hazırlığa ihtiyacı yok. her zaman hazır olduğundan arı gibi çiçek dolaşmayı sever. Ama her erkek bunu yapmaz. kiminin karakterindendir kiminin kanından
10 Yorumla
+1 yılAslında hepsi değil güvenecek birini bulamadığımız için kendimizi hiçe sayıyoruz açıkça itiraf etmek gerekirse bazende çok aptal oluyoruz bunu söylemem lazım gözümüzün önüne belki en kıymetli hazine konuluyor biz değer bilmiyoruz bunu çok rahat itiraf edebilirim kim ne derse desin yalan söylüyor değer bilmeyi öğrenen erkek çapkın değildir ama bazı farklı duygulanımlar içinde hareket eden erkek çapkındır buda ayrı bir mantalite
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu burnu havada zengin yakışıklı koca triplerine giren, insanları aşağılamaya bayılan kızlarımız var ya ben onları çok üzdüm benimkine çapkınlık der misiniz bilemem ama işte ben onların aradığı tipim aslında yani param var yakışıklıyım kendimi anlatarak ifşa etmeyeceğim burada da onlardan bir kaçı var onları üzmek en büyük hobilerim arasında yani onlar başkalarını ben ise onları aşağılıyorum yaptığımı yanlış bulabilirsiniz biraz robin hoodluk sanırım ama keyifli :)
00 Yorumla
+1 yılbenm bugüne kadar hiç sevgilim olmadı ve birisiyle tanıştım gerçekten çok aşık oldum ondan başkasıyla konuşurken bile midem bulanıyodu ama ne oldu acılar içinde kalan ben oldum =(
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılHepsi pipilerimizin suçu inan ki.! :):
https://i.hizliresim.com/oYrrl9.jpg10 Yorumla Çünkü erkeklerde biyolojik olarak çok eşliik durumu var yani hayvanlardaki gibi birden fazla eşle beraber olmayı örnek verebiliriz kısaca suç bizde değil :D
02 Yorumla- +1 yıl
Suc bizde mi? Yani
+1 yılkişiliğe göre çapkındır veya değildir sebebi ise kişiden kişiye değişir bazıları anlık hatalar bazıları ise aradığı ve istediği hissleri bulamamasından.
00 YorumlaYalnız işin şöyle bir yönü var: çapkınlık yapmak da epey nitelik ister; para, tip vs. vs. Dolayısıyla herkes çapkın olamaz. Bu yüzden "Erkekler neden çapkın" değil de, "Bazı erkekler neden çapkın" sorusu daha yerinde olurdu herhalde.
00 YorumlaErkekler capkin degil siz kiskirticisiniz.
Biz capkinlik yapalim diye adeta birbirinizle yarisiyorsunuz... Giyminizi ona gore kuruyor ana gore isveli oluyorsunuz dikkatleri uzerinize cekmek herkesi oldugu gibi sizleride hoşnut ediyor bunedenle sizi bizleri etkilemek icin birbirinizle yarisa sokuyor00 YorumlaŞu soğuk gunlerde elimizi vicdanımıza koyup Antalyalı kardeşlerimiz için de 1 avuç kar bağışı yapalım. Yıllardır kar tatili olan şehirlere bakıp iç geçiriyorlar. Onlarda yazın bize rus gönderir ödeşiriz
00 Yorumla
+1 yılBİR ERKEGİN ÇAPKINLIGI BENCE KARŞISINDAKI SEVGİLİSİ VE YA EŞİ ERKEK SEVGİLİSİNİ VE YA KOCASINI İSTEDİKLERİNİ VERMESE YAPMASA GÖZÜ KAYAR BAŞKASINDAN BEKLER. ONLARI
00 YorumlaKadınlar neden parayı gördüklerinde değişirlerse erkeklerde kadını bulduklarında değişir. Tabiki herkes bir değil lakin herkeste de lanet bir nefis var. Erkekler aleni yapabiliyorken kadınlar gizliden yapıyor, çokta ayırmamak gerek bence
00 Yorumla- Devamını Gör (524)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat