Evet arkadaşlar ve özellikle beyler gerçekten bir darbe aldıktan sonra mı çapkın oluyorsunuz yoksa doğuştan gelen bir özellik mi 😂
Soruyu beğenmeyi unutmayın 😂
Soruyu beğenmeyi unutmayın 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınlar erkeklerden daha çapkındır aslında. Sadece kadının bir erkeği elde etmek için harcayacağı efor 100 üzerinden 10 ise erkeğin bir kadını elde etmek için harcayacağı efor 100 üzerinden 90'dır.
Kadın istediğini çok kolay elde edebildiği için adı çapkına çıkmaz :)
Doğuştan Poligamik dürtü yüzünden Uzmanlar Atalardan kalma miras olduğunu söyler. Yani Erkeğin soyunu devam ettirme zorunluluğu olduğu için "Ki insan neslinin devamında büyük rolü var"Bundan dolayı çok fazla kadına ulaşıp olabildiğince çocuk sahibi olmak zorunda kalırdı. Çünkü eski çağlarda 50 çocuğun varsa kıtlık hastalık vahşi hayvan saldırıları coğrafi ve hava koşulları gibi pek çok nedenden ötürü çoğu yitip giderdi. Sürekli bunu yapıyor olması Erkekde çağlardan bu yana gelen bir poligamik dürtü oluşumuna sebep oldu. Dinimiz dahil pek çok farklı din ve kültürlerde de Erkeğin çok eşli oluşuda bunun gibi nedenlerden ötürü ortaya gelmiştir. Özetle günümüzde buna çapkınlık doyumsuzluk diyoruz.
@Muratt001 Mlaesef insanlar iki satırda dahi odağını kaybedecek kadar dikkat bozukluğuna sahip
Cevap
15Cevap
sapık oldukları için ve karaktersiz oldukları için
Valla bana sağlam koydular. Gözlerini intikam bürümüştü bir ara. Günü birlik takılıyodum. Görüşüyodum sonra irtibatı kesiyodum. Ama sıkıldım sonra böyle hayat geçmiyor.
İsteğimiz Türk kadınları tarafından çok değişkenlik gösteriyor
Çapkın değilim o yüzden üstüme alınmadım. Yapanlarda neden yapıyor anlamıyorum
Aslında darbe yedikten sonra oluyor genelde emekler boşa gidince artık emek vermiyorsun ha doğuştan gelenler de var hovarda derler 😂
Genelde darbeden sonra ahahaha sen mersinli misinn
Sonradan güncelleme geliyor iyileştirme gibi
Çapkın olmak suç mu :))
Suç mu dedim 😂
Arada çapkın olmakta lazım :))
Ben darbe yedikten sonra piv olmayı tercih ettim
kanında vardır o ablacımm🥸
Boş yapma eğer ki kız bi acı yaşattıysa değişebilir de herkes genetik olarak çapkın değil
intikam için yapar diyorsun?
İntikam ne alaka o kız gitti bitti yani artık kızlar böyleyse değer vermeye gerek yok der yani önem vermez hiçbirine
Yasanmisliklar
Uzun hikaye
Doğuştan sanırım.
her gördüğü deliğe girmek ister çünkü
Doğuştan
Ssks icin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?