AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
554Cevap
erkeğin orospusuna çapkın.. kadının çapkınına o* denen bir ülkede yaşıyoruz..
Cevabı basit kızlar her ihtiyacını karşılayacak bir erkek ister erkekler ise tek ihtiyacını karşılayacak her kadını ister :)
Erkeklere çapkın etiketi vuranlar! Şunu bilmelidir ki erkekler çapkınlığı yine bir bayanla yapıyorsa bu Dünya'da kadının düşmanı yine kadın oluyor, irdelenmesi gereken bazı kadınların basitliği
e açık cevabı vereyimben. kızlığımız yok bizim. evlenene kadar nereye girip çıkarsak kardır mangıyla konu üstünde yogun şekilde çalışıyoruz. açık ve samimi
Erkeklerin çapkın olması hayatındaki kadının başarısızlıgının eseridir.
Bu soru insanlık tarihinin en eski ikinci sorusudur..
Kızlarımız tesettürlü olmayıp aşırı derecede dikkat çekme çabasında oldukları için olabilir mi?
Bu dediğime üstü Mekke altı Paris olanlar da dahil.
Erkekler mukemmel kadını yaratmak için capkın, her kadında farklı bir tat buluyorlar onu kafalarında birleştiriyolar hooop merhaba mutluluk :)
Erkeğin çapkını iyi yine bir yandan tutulur kadının halk tabirince follofoş olmuşuna ne yapacaz sen asıl onu düşün ::)
sadece erkekler çapkın değildir bu soruyu sorarken şunu eklemek lazım yetersizlik nedir neden yetemiyoruz.
Açık yüreklilikle söylüyorum. Çok pis terkediyorsunuz bizleri... Biz de intikam alalım derken buna alışıyoruz :))
İnsanlar Sevilmek ister kız veya erkek farketmez. Bnce Biz erkeklerin Çapkın olması Sevilmek istemesindendir
çapkın olan erkek yavşaktır.. asıl olması gereken din iman ve duadır ama maalesef aptal insanlar oldukça fazla..
Kadinlarin sapkinligindan, albenisinden, sürekli erkeklerin nefsini zorlamasından...
Bence sen erkekleri değil kadınları sorgula...
Kadınlar her ihtiyacını karşılayacak tek erkek isterler, Erkeklerse tek ihtiyacını karşılayacak her kadını :)
benim arkadaşın 7 tane vardı hergün farklı takiliyodu sonunda yakalansada bişeyler yapıp paçayı sıyırıyodu oda bir meziyet herkez yapamaz
herkes*
@vsyenersintatlım tdk artık kabul ediyor herkez de olur herkes de. Herkez yerine her seferinde yi kullanabilirsiniz diyor tdk. bir tek dil dernegi kabul etmiyor.
vsyene kaldı oyle bunada cevap ver hıyar :D
Kendi nicklerine, yazdıklarına bakmayanların şu kelime takıntılarına bitiyorum ya.
Bir de üşenirler şöyle yazılmalı demezler direk kelimeyi yazarlar.
Trajikomikler :D
Sizinde çapkınlarınız var bir tanesi ayak üstü götürcekti beni :)
Anlamadim?
Kızlar bizi aratmıyor diyorum :)
Sanki kadinlar cok farkli. la birakin bu isleri capkin olmakda neyin nesi. birlikdelik yasarsin baktin olmuyor ayrilirsin. herseyin bir kurali var hayatta.
Benim üni. de kizlar erkeklerden daha çapkın ve sapık.. bence devir bozuluyor keske erkekler çapkın olsa... bide tüm erkekleri aynı kefeye koymamak lazım..
Aslina bakarsan erkekler capkin olamaz. Kadinlarda boyke bir onyargi var. Capkin olmayan birirni illa sen capkin olacaksin diye taciz etmekden cekinmiyorlar.
Sevgilisyle yürürken karsıdan gelen yakisikli cocugu görünce gözleri 180 derece dönebilen kızlar da var. Genelleme yapmiyorum bu erkeklerde de kadinlardada mevcut durum.
yakısıklı erkeklere atılan bı ıftıra bu :) capkın degıller rağbet cok ıster ıstemez gozlerı etrafa kayıyor ama kalbı bı kısı atar bu ınce ayrımı bılmek gerek ;)
hiç çapkın biri değildim hatta şuana kadar kimseyle çıkmadım ama nedense sosyal olarak tanıştığım kızlar sen çok fenasın çok çapkın birine benziyorsundur diyor bende bunu anlamıyorum :)
Kendinize aşık edemiyosunuz, beklediği ilgiyi göstermiyosunuz
Varsa yoksa gezdirsin yedirsin içirsin hediyeler alsın. Sizde bişey yok
Adama sevdiğinizi hissettirin önce, sonra niye böyle oluyo diye düşünürsünüz
Yani elimizdemi bu kadar guzel kizin icinde bakmamak mumkunmu
bende sana soruyla karşılık veriyorum! bazı kızlar niye böyle güzel?
gerçekten seven erkekte cok kızda cok genelleme yapmayın artık ya
Dişi köpek kuyrugunu salllamaz ise erkek yanaşmazmış diye bir atasözü var
Siz kızlar özellikle bu erkekleri seçtiyseniz bunu sorgulamaya da hakkınız yok.
erkekler çapkın çünkü hayallerine ulaşmayı severler bir kadın onun hayalini gerçekleştiremiyosa başka kadınlarla ilgilenmeye başlar farketmişssindir bazı adamlar var bir hatunla 60 70 yıl geçiriyo bazılarıda yapamıyo
neden sadece erkekler mi çapkın
kadınlar erkeklerden daha çapkın bence
Sizin gibi güzel bayanı bırakıp nasıl başkasına bakiyor
erkekler i*ne olmadıkça çapkınlığı hatunlarla yapıyor :))), erkeklerinde sadece %4 ü i*ne
benimde birlikte oldugum kız sayısı coktur ama hiç bir zaman biriyle cıkarken başka biriylede cıkmayı düşünmedim
soruyu erkeklere sorup eig olarak kadını seçiyorsan ben susuyorum.
kızlar teşvik veriyo şahsen düşüncem bu ve çokça karşılaşıyorum bu durumla
genlerınde var erkeklerde 1 kızlar vardır 2 futbol mac 3ıse arabalardır erkekler bu ucunden ılgılenır daha cok erkek olmayı sevıyorum :)
Hiçte değilim, sevdiğim kişiyle beraberken takıyordum at gözlüğünü öyle çıkıyordum dışarı :D Görmem ben başkasını.
Capkin diyerek capkinlari kusumsemeyin
Capkin basarili olandir herkese sarkana pesinde kosana capkin denmez ;)
çünkü hiç bir kız bir erkege tam aşık olmaz ya eletmek ister ya da hep kaçınır ve cıvır ki tek gerçek sevmek
Kadınlar neden erkekleri hep mahrum bırakirlar
bir erkek Kadından her seyi alırsa baskasına gerek duymaz
ya yeterince ilgi görmezler ya da gerçekten severlerde çapkınlık yaparlar ondan heralde bilmiyorum hiç çapkınlık yapmadım yapmam da
bir kadini 1000 erkek ister 1 erkek alir.
bir erkegi 20 kadin ister yirmiside o erkegi alir.
Cunku erkek yufka yureklidir. Hic bir kadini kiramaz :)
Eden her zaman bulur capkinlik derken bunlari yapan kizlarda var genelleme. yanlis bence
Kizlar ne yapmis soyler misin?
Amcaoglumun basina geldi sevgilisi aldatti bu da kizlardan nefret etti capkin dedigin cezasini cktigi butun kizlara uyguladi o eski aldatan sevgiliside geri donmek istiyo amcaoglumda gel bundan sonra pecetem olursun dio
peki siz neden çapkın olanları seviyosunuz onlara dayanamıyosunuz neen sizi sevenlere tekmeyi basıyosunuz? bu sorunun cevabını verebilir misin?
Tanrı erkeği yarattı ve sonra dediki: ben bunun daha iyisini yaparım dedi ve kadını yarattı.. sonra ilk modelde sorun çıkaran parçaları kullanmadı...
bizler hayvani basit canlılarız ve hormonlarımız her gördüğümüz dişiyi döllememiz için bizi zorluyor bu yüzden.
Bizim sadece bi' kızla olmamız diğer kızlara yapılmış bi' haksızlık çünkü..
Kadinin veremedigi mutlulugu baska kadinlarda ararlar. bu sadece cinsel anlamda degil genel
Ben çapkın değilim. Öylece dururum aşık olan aşık olur madam. ^^)
sağol ben çapkın değilim sadece sevdiğim bayana ait im
Hatun canımı sıkmadığı sürece çapkın yanım uslu durur 😄
Hiç çapkın değilim şahsen çevremdeki kızlar hemen hemen hepsi birbirinden yavsak !
Bu devirdeki kizlar erkekleri tetikliyor bence ondan hakim olamiyoruz kendimize...
Çapkın değiliz safız biz her kuyruk sallayanın peşinden gidiyoruz o kadar bizim bir suçumuz yok
cok yapasım gelıyo ama yapmıyorum kendıme yedıremıyorum
erkekler capkin olabilir ama adamlar olmaz genellemeye vurmasak...
seven erkek çapkın olmaz sadık olur ama sevmeyen her şeyi yapar
Avcı.
Bir avın heyeacanı biter
Diğerine gözü döner
aşkım erkekler bir tane buldumu onunla idare ediyor ama kızlar çogu bir tane ile yetinmiyor