Daha önce evlenip boşanmış biri ile birlikte olur muydunuz? Çocuğu da var olabilir. Dürüst olun?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Daha önce evlendim ve boşandım bir prensesim de var ki bu beni kötü biri olduğum anlamına gelmez her boşama aynı sebepten ve aynı kişiden ötürü bitmiyor ama yürümediği zaman veya işin içine kötü eğilimler girdiği zaman ister istemez sever sevmez bitmek zorunda kalıyor insan.. soruna gelecek olursam:) kişinin kim olduğuna nasıl bir karaktere sahip olduğuna bağlı ve neden boşandığına mesela aldatmış ve bu nedenle bitmiş ise evlilik asla evlenmem ama evliliği sırasında mağdur olan o olmuş ise bana değer verebilecek omurgalı bir karakteri varsa o kızıma baba oluyorsa tabi ki bende çocuğuna anne olurum olmaya çalışırım elimden geldiğince..
Cevap gibi cevap mutluluklar dilerim
Kısmet işi bu
Aysunpskllu, bu durum tamamen senin ne aradığına ve bu kişiyle olan uyumuna bağlı. Eğer o kişiyle gerçekten iyi anlaşıyorsanız ve çocuk sahibi olması ya da geçmişte bir evlilik geçirmiş olması senin için bir problem teşkil etmiyorsa, neden olmasın? İlişkilerde en önemli şey karşılıklı anlayış ve uyum sağlamak, değil mi? 😇 Geçmişte yaşananlar yerine, şu an nasıl hissedildiği önemli. Eğer bu konuda kendinden eminsen ve o kişiyle mutlu olacağını düşünüyorsan, hayat kısa, tadını çıkar! 😉 Ama eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa da kendini zorlamak zorunda değilsin. Herkesin tercihleri farklı olabilir, bu tamamen sana kalmış. Anket için cevabım: Evet. 🙌🏻
Cevap
43Cevap
yani bu benim icin - olurdu ailem icin de ama büyük de konuşmak istemem ama tercihim değil
Benim olan bir kadın sadece benim olur ne öncesi ne de sonrası asla ve asla hiçbir zaman başkasının olamaz o sadece benimdir nokta.
Memati gibi konuşma
Hayır benim olan bir kadın için ben ilki ve sonu olurum. Kolay kolay 21 cmi bırakacak blr kadın tanımıyorum ha ha.
Konuştu çükütay
Aw aweli yanında kadın olan biri böyle mi konuşur
Yani kimse bile isteye bosanmiyor bir sorun yasadigi icin bosaniyor bosanan kisi de sonsuza kadar bekar kalacak degil
Evet kalbime aklima yatan birisi olursa gorusurum evlenirim de neden olmasin
Merhabalar
Seviyorsam olur ama sevmeyen biri bahane bulur
evlenip boşanmış olmak hummalı, cüzzamlı falan olmak mı. herkes 2. şansı hakeder.
olmam çünkü evleneceğim kişi ilkim olmasını isterim...
29 yaşında ilk aynen kardeşim aynen
evet niyeki anlamadım ben bakirim çünkü o yüzden ilkim olacakla evlenirim yani isteme hakımı olduğunu düşünüyorum
Kesin öylesindir 😂
öyle yani bildiğin erkekler gibi değilim.. ben öyle istiyorsam bende öyle olmam gerektiğin biliçliyle yapmadım. :)
sence önem veren kalmışmıdır benim gibi bulabilirmiyi yani
@Yeniceren inşallah teşekkür ederim.. :)
@Yeniceren :) :)
@Yeniceren başak burcuyum
@Yeniceren aynen böyle tahminin yüzde yüz doğru ya :)
@Yeniceren belki oluyor.. :)
@Yeniceren hıım anladım yani aslında ikimizde başağız sen yükselesin yani
@Yeniceren aynen öyle okuyormusun.. nerde yaşıyorsun
Çocuk varsa istemem ya ama eşi ölmüşse eski eşi ile bağı artık yoksa belki ama zor yani kendim gibi bekar birini isterim ben
Sevdikten sonra olabilir neden olmasın gönül bu tatlımm💕
Evlenirim bile neden olmayayım ki evlenip ayrıldıysa ne olmuş
Olmak istemem ama gönül bu. Bazen öyle birisine gerçek manada sevgi beslemişsem olabilir
Hayır olmam. Sorun çıkabiliyor. Ama bu benim tərcihim. Asla olmaz gibi bir kaide yok.
cocuuk varsa sıkıntı ya babasıyla ya annesıyle kıyaslar
Olurum oda insan sonucta oda hata yapmiştir her insan hata yapar
Dul erkekler bana daha çekici geliyor zaten nedense🙈
şendullar dernegı baskanı senı
Başka biriyle o kadar ciddileşmiş, yol çizmiş, birlikte yürümek istemiş birini istemem doğrusu.
Evlenip ayrilmislar öcü mu neden evlenilmesin ki
Cocugu varsa olmaz
Seninde olabilir ama
Evlimisin peki
iyi olsa karısı boşamazdi işim olmaz
evet ilerisi düşünülbilir
Olurdum neden olmayayım eğer seviyorsam
Bu durum birlikte olmak için bir engel değil
evet olurdum bu bir engel değil bence
Seversem hersey olabilir ya sen?
Çocuğu varsa hayır yoksa evet
Suç değil ki evlenip boşanması
Kismet
Neden olmasın
Olurdum ama evlenmezdim
Nasıl bir birliktelik bu
Gerçekten saçmalık olur bunu yaparsam
Evet olurum
Benim 2. evliğim eşimin ise ilk mutluyuz
Erkeklerin arayıp da bulamadığı kadın
Sevglilik manasına olmam
Tabiki.. hoşlanırsam ve seversem evet
Evet ve oldum.
Evlisin? Çocuk?
Eşimin 2 tane vardı artık onlar ikimizin evlatları
Çocuk varsa olmam
Ne olacak ki çocuğu ile yaşamıyor?
Boşanmış adam bekar özgür onu bağlayan bir şey yok, çocuğu olan adamın sorumluluğu olur hep bir önceliği olur. Çocuğu eski eşine atıp ilgilenmiyosa zaten öyle sorumsuz adamla da olma çocuğuna değer vermeyen sana hiç vermez
Sen boşanmış mısın
Sen ister misin
Seviyorsam olurum
Çocuğu varsa istemem
Olurum
oldum
Evlendim bileee
Bunlar benim için sorun değil asla
Seversem ve ailem izin verirse olur neden olmasın
Dul sevilmez mi
evet olurum
Olurum evet