Daha önce evlenip ayrılmış birisi ile birlikte olur muydunuz?

Arkadaşlar merhaba. Ben 23 yaşındayım fakat her anlamda çok ağır şeyler yaşadım. 15 yaşından beri çalışan kendi ayakları üstünde duran birisiyim. Aileme çok düşkünüm. Gecen sene ailemin istediği benim istemediğim birisiyle evlenmiştim ama evliliğimiz 2 ay kadar sürdü ve resmi olarakta hemen bitirdik. Çünkü aynı evde hiç bir şekilde yapamamıştık kendisini sevmiyordum. Oda daha fazla zorlamak istemedi ve anlaşmalı olarak boşandık. Boşandıktan sonra aile baskısı toplum baskısı benim psikolojim baya kötüydü. Üç dört ay sonra benden 1 yaş büyük biriyle tanıştım. Kendisini daha öncedende tanıyordum ama hiç muhabbetimiz olmamıştı. Bana çok yakın ve samimi davrandı. Arkadaşık kurduk ve sonra aşka dönüştü. 5 aydır sevgiliyiz ve ilişkimizde tek bir pürüz dahi yok. Sevgisine çok inanıyorum kendisine çok güveniyorum oda bana karşı öyle. Ama onun daha önce başından doğru dürüst bi ilişki bile geçmemiş. Beni tüm ailesi arkadasları biliyor tanıştırmak istiyor ama ben istemiyorum. Çünkü geçmişimden korkuyorum. Benim ailemle tanışmayı bi yola girmeyi çok istiyor. Fakat benim ondan değil kendimden korkularım var. Siz bu durumda olsaydınız daha önce evlenmiş birisiyle birlikte olur muydunuz? Aileniz nasıl bir tepki verirdi?
Daha önce evlenip ayrılmış birisi ile birlikte olur muydunuz?