Olabilirim ama neden boşandığını açıklıkla bilmem gerekir önce.

Olabilirim ama neden boşandığını açıklıkla bilmem gerekir önce.
Olmam böyle insanların genelde dağınık bir ailede büyümüştür anne babası da boşanmıştır bir bakmışsın kişinin de evliliği dağılmış ve genelde psikolojik sorunları olur boşanmak demek bir yandan da yarı yolda bırakmak demek başkasını yarı yolda bırakan beni de yarı yolda bırakabilir hiç isim olmaz bana sağlıklı mutlu ilişki lazım
Hayatta her şey mümkün.
Hayatında hiç evlenmeyenler çok mu masum bir geçmişleri va sanki. Sanırsın evliler ama her haltı da bilirler. Ama kimse de bir şey demez. Kimse kusur görmez ama Boşanan birini yerden yere vururlar onu ayıplarlar. Kimse kendi kusurunu görmez.
İnsani insan yapan Güzel Ahlâktır. Bunu muhafaza eden kişi ile bir hayat kurulur. İster bekâr olsun ister boşanmış olsun fark etmez.
Niye olmasın.
Siz onunla anlasabiliyor musunuz?
Bunu daha dikkatli inceleyin.
Karşınızdakini iyi analiz edin.
Size sürekli eski eşinden bahsetmiyorsa hatalarını biliyor ama sürekli onu karalayan biri ise kendi hatalarını göremeyen biri ona göre dikkat etmenizi tavsiye ederim.
Tabi tercih ve hayat sizin.
Neden olmasın. Bir cahillik yapıp evlenmiş de olabilir Her şey iyi giderken bir anda kötüye gidip ayrılmış da olabilir. Bunun Ceremesini hayat boyu çekmek zorunda değil Eğer benim için uygun birisi ise Evet olurdum.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Olurum. Boşanma sebebini öğrenirsem, sorun yok.
Ben boşanmış biriyim ne yani bu sorun mu problem mi? 😭boşanma sebebimi herkes biliyor geçirmiş olduğum kazadan sonra o benim yanımda olmadı olmak istemedi ailem sülalem, konu komşu bizi bilem ve tanıyan herkes de biliyor bunu
şu an ki sevgilim o durumda zaten. Ama ben durumundan, yaşından, boyundan çok karaktere, dürüstlüğe önem veririm. Kisacasi karşımdakinin insan evladı olması benim için en önemli kriter hele ki bu zamanda
Yani düşünsene affedersin karşındaki kişi hiç evlenmemiş ama yemediği haltta kalmamış ve sen bunları sonradan öğreniyorsun
Boşanmış insanlar uzaylı mı oluyor anlamadım ben bu mantığı bekar bir İnsanı da tanıyamazsın ona bakarsan karakter meselesi
Erkekler olur, bakirelik nazi yok, kolayca is görür yok demez, ama bosanmis kadin ciddi bir iliski sonu evlilige ciksin diyorsa, biraz zor, genelde ilgi bakire olmayan kadinla rahat sorunsuz devamli kabul edecek bagimsiz seks.
Hayır olmazdım büyük konuşmak istemiyorum ama yaşı yaşıma uygunsa ve bir aldatma sonucu eşinden boşanmamışsa evlenebilirim
Öyle bir sormuşsunki, sanki bu bir kusur gibi...
Olabilirim ama boşanmış olduğundan emin olmam gerekiyor, bir de sebebi önemli tabi 🌸
Hayır olmam bekar biriyim öyle bir durumum da hiç olmadı kendim gibi biri olması gerekiyor.
Tabi ki olabilir neden olmasın. Benim de başıma gelebilir
Kimse boşanmak için evlenmez.
Bosanmis olmak bir kusur degildir.
Olmam. Neden boşandığı önemli desem yalan söyleyecektir. İnsanlar kendini pazarlamada usta olmuş artık. Herkes yalan söylüyor ve o yalanı yakalandığında da çamuru onu terk edene atıyor.
hacı herkesten her şey olur imkansız die bişi yoktur
Benden de ayrılmayacaksa neden olmasın yeter ki ikimiz birbirimizi karşılıklı sevelim 😊
Sevgili olurum hatta is bile görür öyle kadın ama evlenmem:D :D
sevgili olunur tabi kide neden olmasın hiç problem olmaz giden gitmiştir
Çocuğu yoksa olurum
evet ama neden boşandığını bilmek isterdim
Olurum benim gibi ayrılmışsa tabi
Olunur neden olmasın ki
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş