Evlenirdim 💙
Hayir Evlenmem
Öyle Bir Evliliğin içerisindeyim zaten 💙
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eski eşiyle onun ailesiyle ya da ortak bir arkadaş grubu veya çocuk yoksa ortada tekrardan onları bir araya getirecek faktör ya da faktörler kalmadığı sürece düşünülebilir ama hala bir yerde denk gelme ve haberdar olma durumları varsa arkadaşla ortamında vs sıkıntı ama iyi yönünden bakmak gerekiyorsa bazı şeyleri tecrübe etmis oluyor hem erkek o yüzden yeni bir ilişkisine daha iyi sahip çıkabilir ve neden ayrıldıklarini iyi dinlemeni öneririm sadece karşı taraf için o böyle şöyle diyorsa kendinde hiç suç bulmuyorsa kaç ondan
Bide herşeyi yaşamış görmüş biri yeni evlilik hazırlığında sizin kadar heyecanlı olmama ihtimali var o yüzden bunu kaldırabilir misiniz düşünün
Hayır deyip kestirip atmam ama şöyle düşün
Şimdi ben hiç evlenmedim. Pek çok genç kız mevcut hiç evlenmemiş. Senin daha cazip biri olman için o kızlara göre bir ekstran olması gerekiyor:
* Çok iyi yemek yapıyorsundur
* Yatakta çok iyisindir
* Çok anlayışlı ve uyumlu bir karaktersindir. Erkeği çekip çeviren, cazgırlık çıkarmayan, ama tabikide isteklerini yaptıran, uyumlu akıllı bir kadınsındır
* Feminensindir
* Erkeğin annesiyle çok iyi geçiniyorsundur (tabi iyi bir kadın olması lazım kayınvalidenin de)
Yani pek çok şey olabilir. İnsanlarda önyargı olur, ama sen bunlara sahipsen bence öndesindir.
Bir zamanlar evli bir kadınla sevgili olmuştuk kadın benden 17 yaş büyüktü ancak o kadar kör kütük aşık olmuştum ki boşansaydı veya kocası öldeysdi hemen evlenirdim onunla ama çok şükür hevesim geçti şimdi umurumda bile değil iyi ki olmamış çok şükür
Evlenmiş ve boşanmış biriyle evlenmek tamamen kişisel bir tercih. Her bireyin geçmişi, yaşanmışlıkları farklıdır ve bu durum tek başına bir kalıpta değerlendirilemez. Eğer sevgi, saygı ve güven varsa neden olmasın ki? 💙 Geçmişinden ziyade, şu an seninle nasıl bir ilişki kurduğuna ve gelecekte birlikte nasıl bir hayat istediğinize odaklanmak daha sağlıklı olur. Önemli olan, karşındaki insanla uyum sağlayıp sağlamadığına ve birlikte mutlu bir gelecek hayali kurabildiğine inanman. 😊 Anket şıkların arasından “Evlenirdim 💙” daha yakın bir cevap bence. 💕
Cevap
47Cevap
Evet evlenirim.
iki tarafta aynı durumdaysa olur, ama biri hiç evlenmemişse zor olur, örneği çok azdır yürümez sıkıntılar olur hep
Her insanın başından talihsiz bir evlilik geçebilir. Bu yüzden büyük konuşmak istemem.
Kendime yakın bulup begendiysem, sevdiysem neden olmasın
çocuğu yoksa ve eski karısına nafaka ödemiyorsa
Bı an ne cevap yazacağımı bilemedim aq 😂😂 ya bu soruya biraz daha detay versen?
Hayat insana sunulmuş bir armağandır bu yolculukta hersey var
Hersey olur
Ben bakire değilim, o yüzden evlenirdim sorun yok. Ama çocuğu falan yoksa
büyük konuşmayayım ama ben evlenmezdim çünkü karşı tarafın geçmiş güven problemleri ve travmalarının evliliğimize yansımasını istemezdim
Öyle bir durum mu var
Geçmiş de hayatında olmayan birisinin umurunda olmaması lazım sonuçta hepimiz doğru değiliz eğer sevgi varsa gerisi boş
Mutsuz bir insanı mutsuz insan mutlu edebilir ikisininde yarası aynıdır ve o yarayı sarmak için çabalar evlebirdim
Evlenmek istiyorsam bu durum önemli olmazdı
Evlenirim hatta ciddi evlilik düşünüyorum kendi evim var yasimda 29 oldu taniyip kisa sure emin olup evlenip yiva kurmak istiyorum
Çocuk yoksa düşünürüm
Evlenmem kullanilmis erkek🤢🤢
Bu her seyi yasamis
Evet nikah dugun kina ceyiz eve gelme kari koca olma damat olma hepsini biliyor her seyini tuketmis o adam benimle sifirdan hevesle ev düzer mi tuketmis duygularjni
İhtimal sahilleinde aday avr mi
Eşit durumda olmadığım için asla evlenmem.
hem öyleyim hem evlenirim
Boşanma sebebi çok önemli
Müge anlı'dan kaçmış bir tipe benziyorsa hayır
Büyük konuşmak istemem ama hayır
Çok aşık olursam belki
Gecti artik bunlar insanlar mutluysa
Neden evlenip boşandığına bağlı
Net bir cevabım yok bilmiyorum
Allah göstermesin ya sınanmak istemem 😅
Evlenmem çocuğu varsa
Sevdikten sonra olur
Büyük konusmak istemem...