Boşanmış biriyle evlenir misin
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Boşanmış biriyle evlenir misin
Açıkçası Ben hayatım boyunca daha hiç evlilik yapmadım evlenip boşanmış birçok insan gördüm ve psikolojik olarak da çok normal kişilikler olduğunu söyleyemem tabii ki her insan aynı değildir ama şahsen geçmişteki evliliğinde sorunlar yaşamış hala sorunlarıyla boğuşan birisine ben tekrar öyle güven sağlayıp da uğraşmak istemem, Bir de mesela benim bir arkadaşım vardı evlenmiş boşanmış aşırı rahattı tabii herkes aynı olur demiyorum ama ben yok istediğimde yatarım istediğimle kalkarım istediğimi yaparım kafasıyla geziyordu
Evlenilir dedim ama çocuk sıkıntı. Şu yönden sıkıntı. Ben boşanmış ve çocuklu biri ile evlendiğim zaman ilerde yok çocuğu babası görmek istiyor ya da çocuk babasını görmek istiyorum diyerekten eşim dediğim kişi bu adamla irtibata gececek ister istemez ee bu durumda beni rahatsız eder. O yüzden boşanmış ve çocuksuz olursa olur
Kişinin kim olduğu aramızda nasıl bir bağ var yaşı kaçtır çocuğu var mı bunlar cevabı etkileyecek sorular ama bekar biri boşanmış biri ile genelldr evlenmez ama evlenmede bir sakinca yoktur hatta bu konuyla ilgili peygamber efendimizin bir sözü vardı sanki
Ben de genç yaşta evlendim ayrıldım psikolojik sorunlarım yok ve gayet bakımlı güzel bir kadınım. Evet boşanmış biriyle olurdum neden olmasın kendine güvenen çalışkan ve güvenilir biri olacak insan olarak kriterlerin var boşanıyor boşanmamis olayına bakmam . Bu evlilik işi de biraz şans evlenmeden önce altında yatan canavar bilinmiyor memleket maşallah sonradan ortaya çıkarınca da sonu hüsrana uğruyor.
Cevap
60Cevap
Evet aşıksam evlenirim tabi ki de yani bu benim için evlenmeye engel bir durum değildir ama herkesin düşüncesi farklı olabilir bu konuda
Boşanmış olup olmaması sorun değil ki zamanında birini sevmiş mutlu olmak için evlenmişler ama işler öyle yurumemis ortada atıyorum benim ileride zarar gorecegim bir şey yoksa tabiki devam ederim kendisi ile.
Bir de evlilik durumunu atlatmış olmasi lazım yoksa bu hem onu hem beni üzer
Çocuğu varsa çocuğun alışması benim alışmam vs nasıl olur bilmiyorum. Olumsuz değilim sadece süreç nasıl olur bilmiyorum
Hayır neden evleneyim öyle bir şey olabilmesi için benim de evlenip ayrılmam gerekir
Büyük konuşmayayım ama hayır yani o adam yaşamış görmüş ön yargıları bile olabilir kıyaslama yapabilir ama ben daha ilk yani vs vs eski es muhabbetlerine musallat olma durumlarına maruz kalmaya gerek yokkk
Valla belli yaştan sonra ipe ipe boşanmışa bakıyorsun artık. 1 Çoğu evlenmiş oluyor yad aboşanmış oluyor aday bulamıyorsun 1 tabne vardı hatta boşanmış çocuğu yoktu ona şey yaptık ama karı görüşmeye bile gelmedi tipimizi beğenmedi heralde.:)
Evlenilir tabi doğru kişiyi bulduğun zaman neden olmasın tabiki herkes kendisiyle aynı şartları yaşamış insanla evlenmek ister mesela ben bekarım o da bekar olsun ya da ben zenginim oda olsun ama bunu amaclamak yanlış bişey siz sadece karşınızdaki insanın sizi anlaya biliyorsa sizi dinleyip düşünce sizinle aynı şekilde çalışıyorsa evlenilir tabi
Hayır diyenlerin kafasını anlamak zor (!) Sevgilisi olmamış biriyle evlenmek istiyorlardır belki de. Farksız çünkü
Ne icin boşandığı önemli...
Şiddetli geçimsizlikten boşandıysa sinir sorunu olabilir. Eşine şiddet uygulamış ve bana hiç belli etmemiş olabilir. Yani sebep önemli.
Evlenirim tabii ki sonuçta boşanmış olmak suç değil ki.
Boşanma sebebi nedir neden boşandı boşandıktan sonra başkalarıyla görüştümü birşeyler yaşadımı bunlara bakarım ve ona göre bir karara varırım
Evlenirim neden evlenmiyeyim oda insan, boşanmış farklı bir insan mı oluyor. Aslında hayatı daha iyi biliyor, tecrübeli derim.
Her konuda senin mutlu ve memnun e der.
Evet evlenirim hatta yaptım bunu. Sonra ayrıldık şimdi bende evlenip ayrılmış biri haline geldim
Aslında cevaplar eksik. Hayalimdeki gibi bir kadın olursa evlenirim boşanmış bosanmamis
Gayet tabi.
O insan değil mi.
Hata yaptı diye yanlış yapacak değil ya.
Eğer bende evlenip ayrıldıysam olur ama tepe tepe kullanılmış bı erkeği kendime koca diye almam.
Evet neden olmasın ki? En azından ben ona o bana bir bahar yasatir
Çocuğu varsa evlenmezdim çocuk faktörü önemli
Bu bir kriter değil tabiki çocuğu varsa durum değişir
Nasıl değişir
Çocuğu olan bir adamı tercih etmem
Mantıklı bence de
Çocuğa varsa bilemiyorum ki ben bırak öz babalık yapmayı üvey baba olmayo bile beceremem yani :D
Evlilik icin engel degil ki bebekde olsa seviyorsak birbirimizi olur yani
Ben daha evlenmedim o yüzden ilk evliliğin boşanmış biri ile olmaz.
Evlenmezdim diyen arkadaşlara şunu söylemek istiyorum, peygamber efendimizin ilk eşi hem yaşça kendinden büyüktü hemde iki eşten ayrılmış çocuğu vardı. Efendimizin ise ilk evliliği idi. Sorarım size bundan büyük sünnet var mı?
Boşanmış bir insan diye ayırmak bile hata o halde 5 yıllık ilişkiler flortler de bir nevi evlilik degilmi o ilişkiler de neler oluyor hersey yaşanıyor ve ayriliniyor aynı sey
Bu yaşta zaten normal bekar bir erkek bulmak zor o yüzden sevip seviliyorsun evlenirdim.
Takıldığım bi ayrıntı değil bu gibi şeyler 🦉
Bilmiyorum, asla hayır diyemiyorum. Neye asla desem karşıma çıktı.
Yok sadece sevisir oral yaparim sadece zevkine
Boşanma sebebi önemli. Onun dışında evlenirdim veya evlenmezdim diyemiyorum. O zamanki duruma ve şartlara bağlı.
Neden boşanmış önceki evliliğinde sorunlar neydi sorun mu vardı bunların cevabına göre değişir ama evlenirim neden evlenmeyeyim
Çünkü bende aynı durumda olabilirdim. Kimse boşanmak için evlenmiyor sonuçta
Kesinlikle katılıyorum 😊👍
hayır neden evlenim ikincil neden olim hiç gerek yok öyle şeye.
Kesinlikle olmaması gereken bir şey dilerim böyle canım evlilik yapanlar tez zamanda son bulur.
eğer boşanma sebebi ölüm vs ise evet ama ailesi de önemli o kişinin
evlnemem sürekli sorun çıkar yok eski aşkı yok şu bu çocugu varsa hele.
asla evlenmem neyim ben tercihe düşen yedek adaymıyım da öyle 2. oluyorum.
Ben de boşanmış olsaydım olabilirdi ama ben öyle değilim
Seversem, kafa dengiyse neden olmasın
Birlikte yaşarız, imzaya takılma
Evet neden olmasın ki
Çocuk yoksa belki düşünürüm.
Hayır
Evet çünkü ben de evlendim ayrıldım
Evet evlenirim hic bir sorun yok
Neden olmasın herkesin mutlu olmaya hakkı vardır!!
Genç bir kız olsaydım evlenmezdim.
boşainca ne oluyorki ne alaka yani
Sorun yaşamamak için eşit şartlar olmalı bence...
Zor o iş ama sevişirim bak 🤪
Neden dolayı boşanıyor bilmem gerekirs
Evet neden evlenmeyim seviyorsam eğer
Aşk bu belli olmaz.
boşanmış biri nedne evlenmek ister?
niye boşanmış kişiyle evlenince ne oluyor?
Seviyosam 2. Evliliği baş gitsin EVET!
İnsan olması yetiyor ve zeki
böyle bir kriterim yoktu evlenmeden
O dediğin eskiden di şimdi yüzde 90 evlenir takmaz
Geçmisi değil geleceği önemli benim için
Evet evlenirdim
Belli olmaz nasip kısmet tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?