Ayrılık sonrası hareketlerine anlam veremiyorum?

Ayrıldıktan sonra 3 gün çabalamama hatta 3. gün yanına gitmeme rağmen seni hiçbir yerden çıkartmak istemiyorum bana bunu yaptırtma senin gözünde nasıl göründüğümü önemsemiyorum diyen kıza ilgimi tamamen keseceğimi belirtip kestim. Aynı gün sadece bana açık olan son görülmesini kapattı ve annemi instagram hesabından çıkardı. Ertesi gün spotify blendimizi iptal etti, normalde story atmayan kız günde 2-3 story atmaya başladı ve ben hala yakınlarında ekliydim. İlk başlarda baksam da sonradan bakmayı bıraktım. Bakmayı bıraktığım günün ertesinde whatsapp instagram ve tiktok dan tamamen çıkardı ama engellemedi. Ertesi günün de whatsapptan tekrar ekleyip akşamına snapten çıkardı sonrasında da 4 gün sessizliğe gömüldü. Dün akşam üzeri whatsapptan story atmış ki tanıştığımız günden beri 1 kere bile atmışlığı yoktur. Gecesinde de numaramı silmiş ama spotify üzerinden hala takipleşiyoruz gerçekten anlam veremiyorum

Güncellemeler
1 yıl
Beni sevdiğini gerçekten hissetmiştim hatamı telafi etmek için de cidden uğraştım ama ayrılığı kafaya koyduğu için beni anladığını görüyorum çabanı da görüyorum ama geç gelen bir çabayı istemiyorum demişti. Ancak tanışma süremiz 4 ay ilişki süremiz 2 aydı birbirimizi anlamamız zaten zaman alırdı normal bir süreçti bana göre
Güncellemeler
1 yıl
Geri dönmesini istiyorum hatta ayrılık kararı aldığında bununla ilgili 3 gün kadar uğraşmıştım ama ikna edememiştim ilk günler olur da geri gelirsem bana kızma diyen insan ben çabaladıkça kararımdan eminim yokum gibi sert cümleler kurmaya başlamıştı
Ayrılık sonrası hareketlerine anlam veremiyorum?