Nedensiz Ayrılık Varmıdır?

Az çok Tanıyanlar bilir beni.. cok hızlı yogun bır aşk yaşadım...

Şimdi ise 15 gündür kendimi toparlayamıyorum..

Gizlide yazabilirdim.. bilmem istemedim sanırım..

Durum şu ki.. 2 aylık sure içerisinde sevdiğim insanda ani değişiklikler oldu.. Ve hiçbir sebep yokkken sadece bahaneler üreterek benden soğudugunu ve benden ayrılmak istediğini soyledi..

Aklım mantığım almıyor.. Telefonda ağzına geleni soyleyen insana karsıma gecınce susup kalıyor..

Yuzume karsı soyluyemıyormus.. yaklasık 1 haftadır ne mesaj ne telefonla aradım.. en son dun mesaj yazdım.. Benım yuzumu dahı gormek ıstemedıgını soyledı anlamadım yuzumu gormek ıstemeyecek ne yaptım?

Yemın edıyorum hıc bırsey yapmadım..

Yaptıgım en buyuk aptallıksa canımdan vazgecmek oldu.. gariptirki Allahın sevgili kuluymusum.. kurtuldum..

Şimdi soyleyin dostlar bir insan sebepsiz yere neden ayrılır?

Nedir bunun altındaki sebep?

Bana Sen benım herseyımsın dıyen benı bıraksan kpında sabahlarım dıyen kişi.. Simdi Ne olduda boyle oldu?

Gizli Sende Gel..
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi Sorumu guncelliyorum.. Son Aldığım Bilgiler doğrultusunda.. Bu Sevip Değer verdiğim mahlukat..

1- Ona Aldıgım Yuzugu satmıs Aılesıne gerı verdım demıs Banada kaybettım dıyo..

2-Benden Ayrıl Ayrılmaz O ara bozan ağbisi İle Çıkıyomus..

Şimdi Ben Bu Allahsıza Ne yapayım? Ben BU Yaratığı Aılesine Rezil Etmıyeyım mi?

Yedığı Bokların tek tek Anlatmayayım mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Ara Bozan Kızın Ağbisi ile Çıkıyomuş..Sinirden karga burga yazmısım..
Güncellemeler
+1 yıl
Bu son guncelleme.. Hıc bırsey yapmak ıstemedım.. Yapmadımda fakat bana yıne yemınler ederek yalan soyleyen bırı vardı karsımda.. Yıne yalan soyledıgını ogrendım.. Aılesı ıle gorusecegımı soledım.. olaylar bıraz karıssada.. Bu korku ona yeter dıye dusunuyorum.. Bırdaha Kımsenın onuru ve gururu ıle oynamaya cesaret edemez..

Yorum yapan bna destek olan Fıkırlerını sunana Herkez benım ıcın en ıyı cevaptır.. Hepınıze tesekkur ederım..
Güncellemeler
+1 yıl
Konuyu Son kez Güncelliyorum Zaten 1 ayı devirmişim:))

Bırak karşındaki sana yalanlar söylesin,oyunlar oynasın;

Bu senin sorunun değil ki.

O eksik kalsın, sen tam yaşa..

Aşık OLma,

Aşk OL !

demiş ''Osho" .. Bence Güzel Demiş.. Sevilin Ve saygı duyulun ks canlar ;)

Nedensiz Ayrılık Varmıdır?