Ayrılık sonrası yaşananlar?

Eski sevgilimle kavga ederek ayrıldık ben ayrılmak istemedim fakat o ayrılmak istedi. Sonrasında hatanın büyük bir kısmının bende olduğunu düşünerek özür dileyerek mesaj attım çokta seviyordum. Tekrar benim sinirli tavırlarımın onu çok yıprattığını ve aynı şeyleri yaşamak istemediğini ve bir müddet görüşmeyerek beni izleyeceğini söyledi. Bende evet haklısın diyip hatalarımı kabul edip bu süre zarfında ben ne kadar yakın davransam da o uzaklaştı her gün eski konulardan suçladı beni ve hep kıskandırmaya çalıştı bende en son artık istemediğini ve soğuduğunu düşünerek mesaj atmayı bıraktım aradan yaklaşıp 1.5-2 ay sonra beni özel numaradan aradı onun öncesinde beni telefon numarasından da silmişti. Aramadan öncede eklemişti whatsappta görmeye başlamıştım. Özeldeki kız benimle tanışmak istediğini söyledi bende bilmiyormuş gibi kıskandırmaya çalıştım ve telefonu kapattı. sonrasında beni telefondan yine sildi 3-5 gün sonra tekrar ekledi bu arada whatsappına duygulu şeyler yazmaya başladı ve sosyal medyada herşeyini değiştirmeye başladı. Merakım şu birbirimizi çok seviyorduk. Hala daha seviyorum ama ağrıma giden şeylerde var ve yaklaşıp 3-4 ay oldu özeldeki konuşma. Eski sevgilimin hala telefonunda kayıtlıyım ne yapmaya çalışıyor bu arada ben hiç silmedim kendisini sizce ben adım atmalımıyım?
Ayrılık sonrası yaşananlar?