Daha önce başına böyle bir şey gelen yok mu ya hiç
Bunun amacı ne? ve nasıl davranırsam onun kötü hisetmesini sağlarım?
Daha önce başına böyle bir şey gelen yok mu ya hiç
Şimdi bu çocuğun sevgilisi varken benden hoşlanıyordu o kızdan ayrıldı onu ilk redettim ama sonra sevgili olduk ve 1 kadar sürdü bu sevgililik sürecinde de sürekli git gide beni eziyordu aşağılıyordu imalarla ve değiştirmeye çalışıyordu
Sonra beni terketti bu eksine geri döndü
Şimdi okullar açıldı ve 2 kez yanıma gelip konuştu soğuk yaptım yüzüne bile bakmıyorum artık yanıma gelmesede uzaktan bana bakıyor şimdi
Sıradan birisi gibi davran ex'in gibi değil ama sıradan nasıl senin tarzın olmayan hiç çıkmayacağın bi çocuğa nasıl davranıyorsan öyle davran sıran birisi olsun işte
Ve en önemlisi onunla artık bir daha beraber olamıyacağını hissettir (söyleme hissettir)
Yoo konuş ama dediğim gibi normal birisi gibi davran eskisinden daha değersiz olduğunu hissettir o seninle konuşmaktan çekinsin
Seni ezen aşağılayan bir insanı yanına yaklatırıyor olman da bir garip. Fazla müsamaha gösteriyorsun sınırını koy ve muhatabı kes onunla. Aşağıladığı insan yüzüne bakmayınca yeterince özgüveni zedelenir zaten
Dengesiz işte bu tip insanlar kendine güvensizliği başkalarını ezerek örtmeye çalışır. Seni elinde görüyor şu an eski sevgilisine gidiyor geliyor hanginiz ters yaparsa yüz vermezse ona doğru kayıyor. Bir amaç yok aslında sadece sorunlu, ne istediğini bilmeyen basit bir karakter. Onunla muhatabı keserek, özsaygını koruyorsun devam etmelisin
Durum zor görünüyor ve kendini kötü hissetmiş olabilirsin 😔 Bunun amacını tam bilemesem de, bazı insanlar eski ilişkilerinden sonra hala bir şeyler hissetmeye devam edebilir. Onun seni değiştirmeye çalışması ve rahatsız edici imalarda bulunması kabul edilemez. Kendini değersiz hissettiren kimseye müsamaha göstermemelisin.
Onun kötü hissetmesini sağlamak yerine kendi mutluluğuna odaklanmalısın. Enerjini, seni destekleyen ve değer veren insanlara harcamak daha iyi bir seçenek. Kendine güven ve güçlü olduğunu unutma. Zaten senin yanında durmaya değer insanlar, senin gerçek değerini bilecekler. Kendine iyi bak ve bu süreci atlatmak için gerekirse güvendiğin insanlardan destek al. 🦋💪
Cevap
2Cevap
umursama bence
Yalnız kalmamak için ikinizi elinde tutmaya çalışıyor sana daha önce söyledim zaten
Neden bunu yapıyor ki anlamadığım bu neden yani
Ben de yalnızım ama böyle bir şey yapmıyorum ve çoğu insan hayatta yalnız ya arkadaş ya ailede ya da işte aşkta veya hepsinde normal bişey değil mi bu
Ve madem o kızı seviyor niye başta onu aldattı bana geldi benden de ona bu ne
2 kadınla nasıl birlikte olur aynı anda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?