Huzurum olur mu sozlume nasıl davranmaliyim ?

Bir ay önce sozlendim görücü usulü gkaintil isevgilim bunu öğrenince delirdi annemi aramış ve bu işi ya siz Boz'un ya da ben bozucam demiş kimseye yar etmem demiş bana vermednz başkasına nasıl verirsiniz demiş sizi rezil edicem demiş. Babamın duymamamai gerekiyordu onunda aramış söylemiş birsuru yalan şey kendini mağdur göstermiş. Amcami aramış. Sözlümun babasını aramış ailesine söylemiş onunla gezdik tozduk fotoğraflar var falan demiş. Eve geldiler cogu şey yalan dedik beddua edip gittiler babamda ilerde bunu sana laf yaparlar diye nişanı atmak istiyor onlarda istiyodur eminim yarın belli olacak. Herkese rezil oldum ailem çok kötü duruma düştü napicam ben bundan sonra nasıl yasicam iyi değilim bana bir akıl verin? Nişanı attirmadan durmicak zaten. ? eski takıntılı sevgilim gitmiş. Özür dilemiş onlardan bı tamam sinirle falan birdaha olmicak demiş konuyu kapattım falan demiş sözlüm tehdit edip kufredim kapatmış telefnu. . İlerde bunu sürekli karşıma cikarirmi sözlüm yoksa zamanla unutulur mu ona nasıl davranmaliyim. Dün konustuk sınırlıydı sinirle biseyler söyledi bana yok üniversiteye gitsen ne olacaktı. Yok ben hep kendim gibi birini istedim gibi imalarda bulundu. Çok ağrıma gitti ama onun düştüğü durumda hazmedilcek gibi değil tabi ama ona nasıl bı tavırla yaklasmaliyim o laflarına çok üzüldum arayıp sormicamda o ararsa nasıl davranmaliyim?

Huzurum olur mu sozlume nasıl davranmaliyim ?