Sevgilim beni yakın arkadaşımla aldattı yardım? Gerçekten düşüncelerinize ihtiyacım var lütfen?

Yks sınavına çalışırken lisede yıllardır flörtleştim kızla sevgili oldum. Normalde lise boyunca ilişki istemediğimden kızı reddettim. 12. sınıfta geçmişteki notları görünce notları kıza gösterdim ve sevgili olduk. Yksden dolayı fazla ilgi de gösteremedim. Kızı öpmedim. Benim de yakın arkadaşımla ara sıra geziyordu ama aklımın ucundan geçmedi böyle bir şey yaşanacağı. Sonra bir gün bana ayrılmak istediğini söyledi ki ben de zaten ilişki istemiyordum yine de etkilendim gözüm doldu bir parkta. Akşamına yakın arkadaşım onu dışarı çağırmış ayrıldıgımızı öğrenmiş ve öpüşmüşler. 3 gün içinde 5 kere öpüştüklerini söyledi kız bana. Sonra ben bunu bir tahmin üzerinden düşünüp çıldırmıştım ve her şeyi ortaya çıkardım. Elim ayağım titriyordu ve bu olayı okulda yaydım. Bana bunu nasıl yapabilirdi bilmiyorum. Karşısında gözüm dolmuş akşamına o cocukla öpüşüyor. 5 kere nasıl öpüşebilir aklım almıyor o anı görmedim ve bu beni çıldırtıyordu. Yks bitti ünileri kazandık sonra tekrar bu kızla geçmişteki olayları konuştuk çünkü artık hiçbir önemi değeri kalmamıştı. O o zamanlar kız arkadaşlarıyla arasının bozulduğunu çok kötü bir psikolojide olduğunu bu yüzden saçmaladığını söyledi. Psikolojik yardım aldığını ve hayatını anca düzene soktuğunu anlattı. O an o çocukla öpüşmenin ona o an iyi hissettirdiğini söyledi. Bu arada çocuğun eski sevgilisi de bu kızın yakın arkadaşıydı. Çocugun onu yolda yürürken 4 kere öptüğünü söyledi. Sonra bu kızla upuzun konuştuk ve tekrardan deneme kararı aldık ama benim içim içimi yiyor. Gerçekten seviyor olmam bile beni korkutuyor. Her an tekrar aldatacak gibi. Bazen onu kendi kafamda savunuyorum zor zamanlardı ve ben ilgi vermedim yeterince diye ama olmuyor. Ben daha onu öpmemişken başkasıyla o günün akşamı öpüşmüş olması beni çıldırtıyor. Olayın üstünden 5 ay geçti tekrar konuşmaya başladık. Kız hep ileriden de bahsediyor simdi 3 ay oldu. Evlilik çocuk zart zurt ama ben dayanamıyorum böyle biriyle hayal etmeye. Ne yapmalıyım 2. bir şansı hak eder mi gerçekten pişman ve yanlış şeyler yaptığının farkında mı sizce yoksa yine aynı şeyleri mi yaşayacağım?

Sevgilim beni yakın arkadaşımla aldattı yardım? Gerçekten düşüncelerinize ihtiyacım var lütfen?