Sevgilim beni yakın arkadaşıyla aldattı?

sevgilimle uzun zamandır birlikteyiz , 2 hafta önce şehirden uzaklaşalım diye hafta sonu için bir gezi ayarladık. Onun yakın arkadaşlar ve benim yakın arkadaşlarım vardı. Akşam bişeyler içmeye gittik herkes zil zurna sarhoştu zaten. Sonra herkes odalara dağıldı. Bende sabah çok erken kalkmıştım. Bu arada bizim odada yakın arkaşımla ben kalıyodum. Sevgilim kaldığı odaya gittim. Kapıyı çaldım baya uyansınlar diye. Kapıyı sevgilimin yakın bir kız arkadaşı açtı zaten onların o hallerini görünce direk odaya gidip eşyalarımı toplamaya başladım. Odaya geldi ve hiç bir yere gitmiyosun sarhoştum beni suçlayamazsın dedi. Dinlemeyip devam edincede sinirlendi eşyalarımı fırlattı. Hiç bir yere gidemezsin sen benimsin sözümü dinlemek zorundasın dedi. Bana malıymış gibi davrandı zaten hep öyle davranır. Şimdi zoraki bir şekilde yanında dolanıyorum. Gitmeme izin vermiyo. Ben onu çok seviyorum. O anlarını görüp beni gözünün önünden hala ayırmaması canımı çok yakıyo. Ne yapıcagımı bilmiyorum çok çaresizim
Sevgilim beni yakın arkadaşıyla aldattı?