En yakın dostumla sevgilim aldattı?

8 ay önce falan birini gördüm uzaktan böyle o kadar dürüst efendiydi ki ona aşık oldum. Araştırmaya başladım buldum da tabi bunları en yakın arkadaşıma da anlatıyorum. Sonra onun telefonunu buldum. Wp son görüşmelerine bakıyordum sevgilisi var mı falan diye. Yoktu sonra Instagramdan takipleşmeye başladık bir gün bir mucize oldu ve storye cevap verdi. Dostumu arayışımı hatırlıyorum mesaj attı diye. Herşey çok güzeldi flört sevgililik ayıcıklar çiçekler saatler vs vs tabi herşeyi arkadaşımı anlatıyorum o kadar mutluyum ki arkadaşıma sevgilimi sevgilime arkadışımı övüyorum sürekli ikisine de çok güveniyorum. Bir gün bir anda ayrıldı sevgili gerekçe göstermeden tabi ben yine arkadaşımı arıyorum özledim diye. 2 gün geçti ve bir mesaj attı eski sevgilim dostumu sevdiğini söyledi. Dostumun sevgilisi var bu arada çocukluk aşkıyla birlikte. Dostuma söyledim bunu ve hiç şaşırmadı sonra biraz biraz kafam çalışmaya başladı aynı anda wp girip çıkıyorlardı sonra herşey ortaya çıktı dostum ve arkadaşım tarafından aldatıldım. Kaldıramıyorum bu acıyı ikisiyle de konuşmuyorum ikisinden de intikam almak istiyorum. Akıl verin
En yakın dostumla sevgilim aldattı?