@DuruHanımcık aldatıldıysa aldatmasını tebrik ettim aldatılmadan yaptıysa da çok çirkin bir şey olduğunu söyledim. Sadece tesettürlülerin böyle bir zorunluluğu yok Müslümansan senin de aynı usturuplu davranışı sergilemen gerekiyor. Tesettürlülere özel bir durum değil aynı şeyler açıklar ve erkekler için de geçerli. Başının açık olması seni günahlardan muaf tutmuyor. Bu arada kısas güzel şeydir her konuda.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
843İyi yapmışsın. En azındansa büyük ders almış oldu. Birde sizin gibi tanıdıkları varken düşmana gerek olmadığını anlamıştır
dimi ya iyi ki varım
Didim gitti 😅
Fantezilerde ben de sınır tanımam. İyi yapmışsın. Güzeliydi bari. 😎
Keyf aldıysan gerisini salla sevgilinde seni seviyorsa mutlu olmanı ister zaten
Ne güzel. Sevgilinin arkadaslariyla iyi anlaşıyorsun. Olaya birde dolu tarafından bakmak lazım
evet kavgada edebilirdik alt üstü yattık
Memnun musun pişman mı. ya da duyguların var mı o çocuğa karşı. ya da çıktığın çocuğa karşı duyguların var mı
sevgilimin kankasını
Alakasız bir kişiyle daha yat. Konunun o çocukla ilgili olmadığını anlasın. Beni kullanabilirsin
Kızdımı bence çok abartmış söylede bir dahakine başından tutsun:/
:D :D :D :D yaş 11 anonim veletin sordugu sorularda bugün
sensin velet kanck.
Yahu niye kızıyor ki, arkadaş arkadaşın p. vekidir. onlar şeyse o zaman sen ne oluyorsun😂
O seni aldattıysa iyi yapmışsın da o sana böyle bir şey yapmadan sen yaptıysan çok çirkin bir şey.
Çüş. Bir tesettürlüden böyle bir yorum geldiyse :D
@DuruHanımcık tesettürle alakası nedir anlamadım?
Ne bileyim sizin daha usturuplu olmanız gerekmiyor muydu ya :D kadın bir erkeği aldatıyor ve tebrik eder gibi konuşuyorsunuz :)
@DuruHanımcık aldatıldıysa aldatmasını tebrik ettim aldatılmadan yaptıysa da çok çirkin bir şey olduğunu söyledim. Sadece tesettürlülerin böyle bir zorunluluğu yok Müslümansan senin de aynı usturuplu davranışı sergilemen gerekiyor. Tesettürlülere özel bir durum değil aynı şeyler açıklar ve erkekler için de geçerli. Başının açık olması seni günahlardan muaf tutmuyor. Bu arada kısas güzel şeydir her konuda.
he yani sevgilin ve ya kocan seni aldatırsa sen de aldatırsın o zaman.
@DuruHanımcık elbette aldatırım.
Çok canım konuşuyorsun ama umarım farkına varırsın :)
@DuruHanımcık sende canım 😄
Sevgili @Kamperastil cesaretine hayran kaldım senin
hay sen gene beee amaaan, bıktık artık şu s2k trollerinizden be bi kaybol git tak emziğini yat uyu
Allah bin türlü biiipinizi versin
İki yakanız bir araya gelmesin
amin
sevgilin kızıyor mu inanılır gibi değil daha çok bağlanması lazım bi daha aldat istersen
Yooo çok iyi yapmışsın. Elin degmisken kasap manav uğra bir yerlerede.😊😁
aldattıysanız ayrılın aldattığınız kişiyle hayatınıza devam edin
Çok iyi yapmışsın oda seni annenle aldatsın söyle ona
Sevgilin niye kızıyor anlamadım. Gayet normal bir kah. Pelik bu
İyi yapmışsın bence neden kızıyor sevgilinde yahu başka arkadaşı varsa onlada yat
başka arkadaşlarıyla daha aldat iyice alsın dersini
Başarılarının devamını diliyorum babasıyla falan da aldat
Aferin sana ödül mü bekliyorsun 😂
Nasıl kızıyor ne diyor ki