Herkese merhaba lütfen beni linçlemeyin lütfen kötü söz söylemeyin bunların nasıl olduğunu bende hatırlayamıyorum. Hatırlayabildiğim kadarını yazıcam.
Şimdi biz sevgilim ve arkadaşımızla takılıyoduk İstanbul'da 2 gün önce çok kötü yağmur yağdı bilen bilir hepimiz ıslandık sonra sevgilimin evine geçtik işte eğleniyoruz sohbet ediyoruz. Birden arkadaşım film izlemeyi önerdi işte mısırları falan patlattım evde Brownie vardı hazır paket hepsini hazırladım. Film başladı izliyoruz sonra sevgilim uykusunun geldiğini söyledi bende git uyu aşkım 1 saat falan kaldı bitmesine dedim. Bu olaydan sonra her şey başladı.
Sevgilim uyumaya gitti ve ben en yakın "arkadaşımızla" film izliyodum işte yakındık sevgilimde çok sorun eden birisi değil. Arkadaşımın baldırına basımı koydum koltuğa uzandım bir yandan mısır yerken bir yandan izliyodum. Sonra arkadasım başını kaldırsana bacağım uyuştu dedi kaldırdım. aradan 10-15 dakika geçti Film bitti biz birlikte sohbet etmeye başladık. Sohbet derinleşti kötü konulara gecti yapar mısın yapmaz mısın falan filan.
Sonra ben böyle konuşmamızın doğru olmadığını söyleyince bişey olmaz nolcak dedi yanaştı ben böyle birisi değildim neden karşı çıkmadım bilmiyorum. O an olan oldu çocukla yanaştık bir şeyler yaptık, yaptıktan sonra o direkt yattı bende odaya gidip sevgilimin yanına uzandım. Sabaha kadar uyuyamadım pişmanlık duygusuyla. Sevgilim uyandı ben uyuya kalmısım o sıra uyandırdı. o kadar tatlı sözlerle uyandırdı ki yaptıklarımdan dolayı kendimi parcalamak istiyorum. ne yapabilirim bu durumdan dolayı? İlişkimiz 4 yıllık kaybetmek istemiyorum lütfen.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer