Sevgilim ve en yakın arkadaşımla aldatıldım?

10ay önceydi onu ilk farkettiğim an. O kadar sakin dürüst ve utangaçtı ki. Herkesten farklıydı onu seviyordum. En yakın arkadaşıma anlatıyordum her şeyi. Onun telefon numarasını buldum wp çevrimiçiliğinden sevgilisinin olmadığını anladım ve tam 7 ay önce bir mucize oldu ve Instagram da benim storyime cevap verdi biz konuşmaya başladık oda beni seviyormuş kuzenime söylemiş aramızı yap vs diye kuzenim yapmamış. 6 ay boyunca rüya gibi bir ilişki yaşadık her bulduğumuz boş dolu zaman da konuşurduk ayılar çiçekler hediyeler oyunlar vs vs 6 ay önce dünya başıma yıkıldı benden bir anda ayrıldı. Ve 1 gün boyunca en yakın arkadaşımın omzunda ağladım. En sonun da ise en yakın arkadaşım ve sevgilim tarafından aldatıldığımı öğrendim bugün tam olarak olayın üstünden 1 ay geçti. Ve canım hala acıyor ve özlüyorum. Bu 1 ay içinde o ikisine de tek kelime yazmadım hesap bile sormadım. Eski sevgilim erkek kardeşim ve babama yakın davranıyor. Dün kardeşime yakın arkadaşımla konuşmasını göstermiş yakın arkadaşıma onun çok kolay bir kız olduğunu ve onunla olmak istemediğini söylemiş. 10 gün önce tüm engellerimi kaldırmış. Bende onun kaldırdığı her yerden onu engelledim. Mesaj atar da yalan söylerse inanırım diye yaptım bunu. Ben çok küçük şeylere bile bütün gün çok mutlu olurdum. Şimdi toparlanamıyorum gülsem bile içten değilmiş gibi. Arkadaşlar ben pişman etmek istiyorum ikisini de nasıl yapıcam.
Sevgilim ve en yakın arkadaşımla aldatıldım?