Sevgilim beni aldatmış olabilir mi yardım edin?

simdi arkadaşlığı bitmiş birisi var geçmişte çok yakınlardi ve o kişi de sürekli şey insandı anlarsınız. Eve çağırıyordu birini sonra benim sevgilimde orada oluyordu ama sevgilim ben balkonda oturdum falan derdi. O arkadaşıyla sürekli bir yerlere giderdi yeri geldi bana nereye gittigini söylemedi sanane diyip durdu gece içmeye giderdi içtiği yeri bile söylemezdi. O arkadaşta çok kalirdi. Bana yalan söylediğini bile yakaladim küçük şeyler için yalan söyleyen biri neler için yalan söylemez ki? Şimdi o kişi ile arkadaşlığı bitti instagramdan falan engellemişler birbirlerini ben noldu gibisinden sorunca panik oldu seni alakadar etmez her şeye burnunu sokma vs dedi sonra da senin öğrenmemen gereken bir şey dedi. Birbirlerinin her şeylerini bilirlerdi bu arada. Kafam çok karışık bu konuda sevgilime guvenemiyorum. İlk cikmaya basladigimiz zamandi benimle ciddi düşünmüyordu zaten. Ben beni bırakma seni seviyorum dediğim de bile yarın ne olacağını bilemem birakmayacagima söz veremem diyordu yani yarın bikabilirim anlamında arkadaşlar farklı anlam değil ne yapmam gerek kendisini çok seviyorum arkadaşı ile ilişkileri bittiginden beri her şey daha çok yolunda. Beni aldatma olasiligi bana göre yüksek. Sizce? Ha bu arada konuşmasını istemedigim bir kız vardı bana yalan söyleyip konuşmuştu sonra biz kavga etmistik ayriydik yoklugumdan yararlanip yemek yemeye bile gitmişler bir arkadaş daha varmış yanlarında. Bunu yapan insan bunun için beni kandiran insan yapmış mıdır?
Sevgilim beni aldatmış olabilir mi yardım edin?