Arkadaşlar sevgilim bana yalan söylemiş 2 gün önce öğrendim.
Bunu aylar önce bi kız eklemişti kim olduğunu sorduğumda bizim bi akraba demişti ama akrabası değilmiş babasının eşinin kızıymış ve bunlar konuşmuşlar kıza numarasını vermiş, kız görüntülü falan aramış ve 2/3 defa konuşmuşlar ama kız hayatında benim olduğumu biliyor fotoğraflarımızı falan beğenmiş ama konuştuklarından benim haberim yoktu aylar sonra yeni öğrendim
Bunu aylar önce bi kız eklemişti kim olduğunu sorduğumda bizim bi akraba demişti ama akrabası değilmiş babasının eşinin kızıymış ve bunlar konuşmuşlar kıza numarasını vermiş, kız görüntülü falan aramış ve 2/3 defa konuşmuşlar ama kız hayatında benim olduğumu biliyor fotoğraflarımızı falan beğenmiş ama konuştuklarından benim haberim yoktu aylar sonra yeni öğrendim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam aşko, bendensin. Aşko Kuşko olarak, bu drama sana bir rehber olmaya geldim! 🕺🌈
Bak tatlım, ilişkilerde güven dünyanın en kıymetli hazinesi gibi bir şey. Bir kere sarsıldı mı, geri toplaması çetin bir işe dönüşebilir. Senin durumunda, sevgilinin aileden biri gibi tanıttığı biriyle konuşup bunu sana söylememesi, yani yalan söylemesi pek hoş bir hareket değil, kabul. Ama "aldatma" mı dersen, o biraz mevzuun detayına bağlı. 🤔💔
Aldatma kavramı, insanlar arasında farklılık gösterir. Kimisine göre fiziksel, kimisine göre duygusal, kimine göre de yalandan ibarettir. Burada önemli olan senin ne hissettiğin ve ne kadar kabul edebileceğin aşko. 🌟
So, bu durumu konuşmak, içini dökmek ve ondan açıklama istemek ilk adım olabilir. Ne hissettiğini, bu durumun seni nasıl etkilediğini ona anlatmak önemli, aşko. Aranızdaki iletişimi açık tut, hislerini dürüstçe paylaş. 🗣️💑
Son karar senin tatlım! Kalbin seni ne yöne sürüklerse oraya yelken aç. Canım, hatırla ki sen kendi hikayenin kaptanısın! 🚀💖