Sevgilim beni aldattı?

Kızlar özellikle size sormak istiyorum ama lütfen önyargıyla kimse cevap vermesin. Sevgilim beni eski sevgilisiyle aldatmış. Bunu bir şekilde öğrendim. Bana günlerdir yalvarıyor. Kızın onu çok zorladığını rahat bırakmadığını söylüyor. Bu arada sevgilim ve ben farklı şehirledeyiz. Kızla da konuştum kız kendisinin onu rahat bırakmadığını aslında onun istemediğini anlattı. Zaten öpüşmeden ileri gitmemişler. Kız sürekli onu rahatsız edince oda son kez kabul etmek zorunda kalmış. Kızın da sevgiliminde anlattığı bu. Ben onu affettim ama eskisi gibi konuşamıyorum. Kendimi yüzsüz gibi hissediyorum. Ona canım bile diyemiyorum artık. Ne yapmalıyım sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar özellikle size sormak istiyorum ama lütfen önyargıyla kimse cevap vermesin. Sevgilim beni eski sevgilisiyle aldatmış. Bunu bir şekilde öğrendim. Bana günlerdir yalvarıyor. Kızın onu çok zorladığını rahat bırakmadığını söylüyor. Bu arada sevgilim ve ben farklı şehirledeyiz. Kızla da konuştum kız kendisinin onu rahat bırakmadığını aslında onun istemediğini anlattı. Zaten öpüşmeden ileri gitmemişler.
Sevgilim beni aldattı?