Kız Arkadaşım Yalan mı Söylüyor?

Kız arkadaşımla 7 aydır birlikteyiz kendisi kapalı bir kız aylar önce eski sevgilisi bana ulaşıp madem berabersiniz bil o zaman biz s. v. şt. k defalarca ama hiç s. k. smedik demişti kız arkadaşıma sorduğumda iftira deyip durmuştu ikisini telefonda görüştürdüğümde o çocuk kız arkadaşıma turuncu kilotun dantelli sütyenini giydiriyodum falan dedi ailen yokken geliyodum kaç kere geldim dedi kız arkadaşım gelmiyordu iftira atıyor deyip durdu Allahın kuranın üstüne yeminler ediyordu geçenlerde baskı yaptım biraz ve kız arkadaşım bana evet evime geliyordu bende gidiyordum ama zorla bana yaptırıyodu o da şöyle yapıyorduk o yere uzanıyordu bende yanına oturuyodum dudağımdan öperek mstrbasyn yapıyodu bir gün yine zorla yaptırdığında bittiğinde kalkarken kilodumu kıyafetim yukarı kayınca ucundan gördü ama sütyenimi falan hiç görmedi beni hiç tam çplak görmedi dedi hep bana zorla yapıyodu dedi 4 yıllık bir birliktelikleri olmuş ama hep tehditlerle dayaklarla olmuş kız arkadaşım onun bazı mesajlarının ekran resimlerini gösterdi çocuk buna ağza alınmayacak tehditlerde bulunmuş hep kız arkadaşımı seviyorum ama kafam karışık çocuğun evine geldiğini söylediği zamanlarda kız arkadaşımın ailesinin evde olmadıklarını iyi biliyorum kız arkadaşımda bana sen nasıl herşeyimi günümü biliyorsan sana nasıl anlatıyorsam onada anlatıyodum deyip durdu bilmiyorum kız arkadaşım öyle hareketler yapacak birine benzemiyor kız arkadaşım zamanında ona saçını açıp fotoğraflarını çekip atmış rızasıyla sorduğumdada çevreme özenip yapmıştım pişmanım dedi bilmiyorum kız arkadaşımın söylediği şeyler mantıksız geliyor acaba yalan mı söylüyor inanmalı mıyım yoksa bitirmeli miyim seni kaybetmemek için yalan söylemek zorunda kaldım ama içim artık rahat etmiyordu ahirette karşına böyle çıkamazdım o yüzden anlattım beni yeminlere mecbur bıraktın yoksa gidecektin yanımda kal diye o yeminleri ettim diyor beni hiç çplak görmedi iftira sadece o sana anlattığım şey oldu başka bişey olmadı deyip duruyor evlenmeyi düşünüyordum kendisiyle ama artık kafam allak bullak oldu acaba kendisine inanmalı mıyım doğru mu söylüyor?
Güncellemeler
1 yıl
Seni affedeceğim herşeyi anlat dediğim halde kız arkadaşım başka bir şey olmadı olmayan birşeyi mi anlatayım deyip duruyor
Kız Arkadaşım Yalan mı Söylüyor?