Kız arkadaşım yalan söyledi?

Merhaba arkadaşlar,
Gecenin bu saatin de sevgilimin bir yalanını yakaladım ve gözüme gram uyku girmiyor. Kafayı yemek üzereyim.
Kız arkadaşımla 1.5 senelik bir ilişkimiz var. Onu çok seviyorum ve oda beni seviyor ya da ben öyle biliyorum. Bugün başımdan bir olay geçti ve kafam çok karışık.
Denize ailesi ile birlikte gittiler. (Amcası, annesi, ablası ve kendisi)
Olayı baştan sona noktası virgülü ile anlatayım ki bana yardımcı olun. Eski çıktığı çocuk aynı zamanda abisinin de arkadaşı olur Ahmetbeyli'de plajda çalışıyor. Çocuk geçtiğimiz ay face üzerinden kız arkadaşıma onu hala unutamadığını söylemişti bende onu biraz kabaca tatlı dille uyardım. Ve o günden sonra yazan falan olmadı. Bugün kız arkadaşım Çeşme'ye denize gittiklerini söyledi. Ama Ahmetbeyli'ye gitmişler. Sonradan söyledi bana bunu. Aileside yanında. Abisinin olaylardan haberi olmadığı için eski sevgilisinin çalıştığı yere gitmişler abisinin isteği üzerine. eski sevgilisi abisi ablası ve kız arkadaşım oturup biryerde yemek yemişler.
Bana bunları başta anlatmadı. Ve ben eski sevgilini gördün mü diye sorduğumda amcamla abim görmüşler ben görmedim ve onunla konuşmadım dedi. Aklıma takılınca eski sevgilisini aradım durumu sordum. Oda aynen şu şekilde anlattı;
Abisi geldi acıktıklarını söyledi bizde ablası seninki bide abisi oturduk yemek yedik. Ailesi falan olduğundan bide seninle birlikte diye konuşma girişiminde bile bulunmadım. Bütün gün bizim burdalardı hatta denizde ayağına birşey batmış bağırdı ayağıma birşey battı diye bende birşey var mı geleyim mi dedim oda gelme buraya uzak dur dedi onun dışında bir muhabbet olmadı dedi.
Sizce çocuğa ne yapmalıyım? Sinir dengesi bozuk bir insanım.
Ayrıca kız arkadaşım bu sabah kahvaltıya bize gelecek ve evde sadece ikimiz ol
Ayrıl
Devam et
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce çocuğa ne yapmalıyım? Sinir dengesi bozuk bir insanım.
Ayrıca kız arkadaşım bu sabah kahvaltıya bize gelecek ve evde sadece ikimiz olacağız. Bu konuyu oturup onunla konuşmak istiyorum. Güvenim tamamen sarsıldı. Acaba başka yalanlarıda var mıdır? Yardımcı olun lütfen bana nasıl bir yol izlemeliyim?

Edit; Kız arkadaşıma neden yalan söylediğini sorduğumda kızmamdan korktuğunu söyledi ve hala o çocuğu görmediğini ve onunla hiç konuşmadığını söylüyor.
Kız arkadaşım yalan söyledi?