İnstadan bi kizla konustum ankaradayim dedim oda almanyadaydim ama 1.5 yildir ankaradayim dedi numara istedim alman numarais verdi tr numarasi dedim yok dedi kullanmiyorum alman numarasi yetiyo dedi
Dogru soyluyodur bilemedim
Yalanini s... 1.5 yil tr de yasayanin tr numarasi olmaz mi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Dogru diyordur ama yinede ne olur olmaz alman kizlari fenadir cok guvenme
Almanlari tanirim
Kiz turk aga ama bana yediremez o yalani. Sen almanyada yasayan türksün türkiyrdr yasamaya basladin 1.5 yil once turk numaran olmaz mi? Biz bunu arastirdik siberden gercekten tr numarasi yok buda demek oluyoki almanyada yasiyo turkiyeyle alakasi yok cunku 1.5 yildir tr de olan birisi yedi sulalesini s. sen tr numarasi alir her turlu
Neden sana yalan atiyor o vakit amaçi ne bu kizin cok sacma yani yalan atiyorsa bunun icin
1- mantıksız şeyde mantık aranmaz mal olduğu için 2- ilgiyi kesmemem için
Bende fransada yasiyorum gurbeyciyim ama o kiz degisik valla
Ben turkiyeye taşınmış olsam turk numaradi kulanirim
Su an fransadayim fransiz numarasi kulaniyorum
Belkit diycem kimsesi yok turkiyede ondan mi hat almadi ki
Kardeşim alakasi yok ablalariyla annesi yedi sulalesiyle bana Ankara'da yasiyorum diyor sesli konusurken arkadan sesler geliyor. O ev almanyada iste Ankara'da degil
Degisik valla konum atsin iste kizdan
Atamaz😅
Kiz 15 yasinda felan mi
Sana tavsiye simdiden yalan söylüyorsa birak gitsin
Ama emin ol yalan attığına
ailem bugun almanyaya gidicek dedi. Ve okan diye biriyle bulustum normal arkadasim simdide kuzenim bende dedi. Ben bi erkekle konustum oda dediki ben az once goruntulu konustum evde kimse yoktu dedi. Ayrica Ankara'da hava kapanmak uzereyken penceresinden gunes vuruyodu. Kiz almanyada ailesi turkiyeye geldi dogrusu bu yani.
Sen olayi başdan cözmüsün bence kiz neden yalan atiyor biliyormusun
sen onu almanya için kulanma diye
Bu yüzden yalan atiyor olabilir kiz
Ben bile bazen turkiyedeki turk insanlarila konusunca demek istemiyorum fransada yaşadimi sonra hepsi fakrli yaklaşior
Ben amerikada doğdum vatanima kavustum diye zil takip oynuyorum almanyada napiyim bu 1 ikinciside alakasi bile yoktur emin ol
3. Süde 1.5 yildir tr de yasayan bir ayagi almanyada olan bir kizi yine kullanmak isteyebilirsin hatta daha kolay olur
Alakasi vardir buna emin olabilirsin
Su an turkiyedeki insanlar hepsi yurt disina cikmak istiyor
Ben bile turkiye gidince öyle gorucu gelior sirf avrupa icin
Ben sude degilim bi kere
kiz yalan atiyorsa kafasinda bir bildi vardir
dogrudur knk ne diyeyim benim işim olmaz uzak iliskide her kadin aldatir %97
Sacmaladin
Kadin aldatiyorsa erkekde hayli hayli aldatiyor ozmn
Ayrica kiz benimlr ayni anda baskalariylada konusuyomus ztn
Kiz gönul eglendiriyor engele gitsin
Hayir alakasi yok, nürnbergde yasayan neval diye bir kiz turkiyedeki furkan diye sevgilisini benimle aldatti cocuk nurnberge 9 gunlugune gidince mesajlari yakalatip rezil oldu. Erkekte bu olay uzerine ayrilmadi😅bana derdim baska benim diyodu derdi kesin almanyaya gitmek😅b** var sanki almanyada
Sen niye hep gurbetcilere takiliyon anlamis degilim
almanya maddi ve imkanlari iyi yoksa boş
Ben onlara takilmiyorum onlar bana takiliyor ben hayatimda hicbir zaman 1 kiza ilk mesaji atmadim bu bahsettiklerimde dahil onlar beni bulup yazdi