Hoşlandığım kızla konuşmak istedim telefonda.
Tamam yarın ara dedi.
Arayınca; "ya müsait değilim de yarın arasan olur mu" dedi tamam olur deyip kapattım.
Yarın oldu gece 12 de aradım açtı telefonu ; bu sefer de, ya ablamla kavga ettikte onu aramam konuşmam lazım diyip ablasıyla neden kavga ettiğini de söyleyip bugün konuşamayacağını yarın aramamı söyledi.. insan ayıp olmasın diye 2 dakika olsa da konuşmaz mı
Ablası kaçıyor mu sanki seven bir çocuk konuşmak istiyor yaptığı şey bilerek konuşmamak için mi?
Sabah olunca da mesaj attı defalarca özür diledi kusura bakma diye falan ama bir türlü telefonda konuşmama çabası var sanki?
Tamam yarın ara dedi.
Arayınca; "ya müsait değilim de yarın arasan olur mu" dedi tamam olur deyip kapattım.
Yarın oldu gece 12 de aradım açtı telefonu ; bu sefer de, ya ablamla kavga ettikte onu aramam konuşmam lazım diyip ablasıyla neden kavga ettiğini de söyleyip bugün konuşamayacağını yarın aramamı söyledi.. insan ayıp olmasın diye 2 dakika olsa da konuşmaz mı
Ablası kaçıyor mu sanki seven bir çocuk konuşmak istiyor yaptığı şey bilerek konuşmamak için mi?
Sabah olunca da mesaj attı defalarca özür diledi kusura bakma diye falan ama bir türlü telefonda konuşmama çabası var sanki?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Arama arkadaşım niye kendini dusuruyosun
Mesajlaşırken de sıkıntı var mı?
Geç bakıyor evet ama nasıl desem bu son telefonda konuşma olayı yakınlaştıktan sonra oldu ben ona bir iyilik yaptım sonra yakınlaştık telefonda konuşalım gibi bir seviyeye geldi ama yinede konuşmadı yani düşün çok büyük bir iyilik yapıyorum ondan sonra değerimi anlıyor buna rağmen konuşmuyor
Yaptığınız iyiliği pek önemsemiyor yani bir nevi görev gibi düşünün. Ki bu yüzden konuşuyor olması da incitir. Belli ki yavaştan kaçmak istiyor, siz ondan önce kaçın.:)
Peki neden sabah mesaj atıp defalarca kusura bakma deyip durdu gerçekten ablam aramam lazımdı falan dedi hiç yazmayabilirdi sonuçta
Böyle düşünün diye☺
😂😂
Ciddiyim:) uyanın ve kaçın.
Bide şey yapıyor mesela 1 yıldır ilgileniyordum bıraktım yazmayı, mesaj attı beni unuttun falan dedi.
İlk aşkımı açıkladığımda da takmadı pek bende engelledim, 14 gün sonra engeli açtım yanlışlıkla yazıyormuş gibi " ben çıkıyorum" diye mesaj attı bende efendim? dedim, boşver vazgeçtim dedi. Neyi boşver dedim
Sen kime yazdın dedim ay ben seni çıkaramadım kimsin hatırlat kendini belki tanırım dedi 😂 yav profilde herşey belli oysa neyse sonra saçların çok güzel dedim bana bir istek dedi ne isteği dedim Instagram dedi takibi yollattırdı sonra tekrar aynı şekilde umursamaz davrandı
Hayır yok😏 bir dk sı diğerini tutmuyor
Öyle mesela bir kere de uzun süre yazmadım yanıma gelsen konuşsak biraz dedi 🧐 ben şaşırdım tabi gece 12 işten gelmişim yorgunum ve havada buz gibi yarın gelsem olur mu dedim cevap vermedi sabaha kadar takmadı. Ertesi gün oldu ben yanına gelcem adresi at dedim , bu sefer de ya dışarda buluşalım dedi dedim ki geceleyin yanına geliyorum dışarda mi ağırlıcaksın beni? O zaman gündüz buluşalım gerek yok gece gece dedim tamam dedi yazmadık ikimizde sonra
Tuhaf biri
Sen de arayıp durma biraz bekle