1,5 aylık ilişkimiz vardı her şey harikaydı o kadar uyum içindeydık ki sadece filmlerde ruyalarda olurdu zevkler vs her şey aynıydı ruh ikizi gibiydik
yarım ay ise ilişkimiz toksit oldu günlerce yazmamaya başladı mesleği subaydı işi yoğundu diye ona hep anlayış gösterdim 4 gün mesajıma cevap vermezdi yine de neden cevap vermıyorsun dıye hesap sormadım cevap verdiğinde de hep soğuk trıp toksit olurdu
hiç bir şekilde davranışlarından dolayı hesap sormadım ama bitirmek istıyorsan açık açık söyle dedim ve bitirmek istediğini söyledi saygı duy dedi bunu demesine gerek yoktu zaten tamam dedim o günde babasını aradım babası öğretmendi bi proje için aramıştım musaitseniz yakın zamanda sizi ziyaret etmek istiyorum demiştim ama projeden hiç bahsetmedim. Babasını aradığım gün beni 3 gun ne aradı ne yazdı babası benım eski hocamdı ve ailelerimiz uzaktan akraba. Neyse ilişkimiz bitti ama beni terkettiği gibi hemen başkasını buldu gittiği takıldıgı kafede orada barista veya garson olan bi kızla ilişkisi var bı ay oldu ve şu an takip etiği kişilerde akraba abla haricinde sadece o kızı takip ediyor
onunla ciddimi düşünüyordur? Bir erkek ilişkiyi bitirdiği günün 2nci günün ve 5ncı gününde bir kafeye takılıyor 9ncu gününde nasıl hemen başka biriyle olabılıyor.
müşteriyle sevgili olmak ne kadar etik onunla bu kadar kısa sürede sevgili olmuşsa ne kadar güvenilir bi kız? Neden erkekler böyle kızlara değer ve önem veriyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer