Güzel ya da yakışıklı mı durmalı yoksa ağır ve oturaklı mı olmalı ya da herhangi başka bir şey… Etkilendiğiniz profil hangi özellikleri içeriyor? #reda
Karşı taraf sizin ilginizi çekmeyi nasıl başarabilir?
Birinin ilgimi çekmesi için önce samimiyeti ve kendine güveniyle öne çıkması gerekiyor. Yapmacıktan uzak, kendisi gibi olan ve kimseden onay beklemeyen biri hemen dikkatimi çeker. Konuşmalarında derinlik ve anlam bulduğumda, özellikle de klişe ve yüzeysel konular yerine kendi fikirlerini özgürce ifade edebildiğinde ilgim artar. Ayrıca, karşımdakinin zekasını ve espri anlayışını ortaya koyan küçük nüanslar her zaman etkilidir. Kısacası, beni kazanmak istiyorsa, özgün olmalı ve "kendini farklı göstermek" yerine gerçekten farkını yaşatabilmeli.
Soruya soruyla cevap gibi olacak ama neden karsi cinsin ilgisini cekmeye calismak gibi bir primatlik yapiyoruz veya yapmam bekleniyor. Bu tuhaf birsey degil mi? Magaradan cikali bin yillar oldu ve halen daha icgudusel avlanma vs gibi bir durtuyle mi hareket etmemiz gerekir. Modernlesme, edebiyat vs bunlar bosuna seyler midir, ne bileyim sanat;
Mesela hic Zuhal Olcay, Haluk Bilginer izlememek ve o hazzi almadan yasayip olmek. Seks arzusunu anlayabiliyorum, dizginleyin demiyorum fakat bunlar ozel assetler degil midir? Cok mu ust perdeden yazdim. Mesela Ferhan Sensoy, Bertolt Brecht veya Haldun Taner hk birsey bilmemek. Bilemiyorum.
Hiç tanımadığım biriyse tabi ki eli yüzü düzgün olmalı başta ilk görüşte hoşuma gitmeyen birini tanımaya da çalışmam çünkü. Ama sonrasında eğlenceli güvenilir kafa dengi ve tabi ortak ilgi alanlarımızın olduğu biri ilgimi çeker
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ağır başlı olması kesinlikle dikkatimi çeker Farklı hissettirmesi ve bakması da aynı şekilde Çok yok böyle insanlar ama karşıma çıktı Bu dediğim özellikler olunca dahasi da geliyor Saygı da çok önemli