Bir de lafının arkasında duracak birisi. Kimisi evlenmeden önce çalıştırmıcam der ama sonra tepene çıkar çalış diye. Bunun yasanmasını istemiyorum lütfen dürüst olun.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBen 7 yıldır her şeyi uygun olduğu halde sadece işini bırakmak istemediği için 4 adayıda eledim. 24 saat benimle olsun diye çalışmasını asla istemiyorum.
018 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl21 S yazmışsın bir yerde. Yaşın mı? Diyarbakır lı mısın?
Soran1 yılNeden istemiyorlar ya gözleri hep fazlasının peşınde demek ki benım aile evinde bile üç beş kıyafetim var güzel olmama rağmen. Ayrıca calıstıran olursa aıle evıne donerım
Para sağlamazsa evlenınce yıne boşanma davası açılır kolay şeyler yanı. Bilmiyorum erkek para vermek zorunda dimi evlenınce kanunda? Kadınlar neden işsiz olmaktan korkuyor o zaman? Para vermez korkusu neden? Tek bir sebebi olmalı gözleri hep yüksekte
Soran1 yılBana verilen para yeter mesela. Seviyosa benı ayarlar zaten paramı
Cevap sahibi1 yılHer şey daha güzel bir evde oturmak, daha güzel bir araba almak, telefonun Iphone olması için.
Kadın zaten evle ve çocukla ilgilenerek dünyanın en zor işini yapıyor. Onu çalışmaya zorlamak veya çalışmasını istemek tamamen maddi. Bu konu uzun ve sosyolojik bir konu. Ayrıca yanlış anlaşılacak bir konuda. Ben çalıştırmam, çalıştıranı da kınamam bana ne.
Soran1 yılEvet yaşımı yazıyodum
Soran1 yılHayır batıdayım
Soran1 yılNiye diyarbakır olsun fnfn
Cevap sahibi1 yılKadın içişleri bakanıdır, dışişlerine erkek bakar.
Cevap sahibi1 yıl21 Diyarbakır ın plakası onun için yazdım. Yoksa Doğu Batı diye düşünmedim.
Soran1 yılHa evet erkegin de gözü yuksekteyse karısını da calısan biri ister ki birikim yapabılsınler. Ama önemi yok bence kendı parasını da biriktirebilir. alkol sigara alışkanlıgı yoksa hayli hayli birikir zaten karısını calıstıracagına sigara alkol bıraksınlar. Evet ev işi kadın çalışmıyoken bile bolusulebılır bence ya.
Soran1 yılBen çocuk istemiyorum aslında ipler orada da kopabilir 😂
Cevap sahibi1 yılGüzel düşünüyorsun haklısın ama korkarım sende benim gibi evde kalacaksın bu düşünce yapın nedeniyle.
Cevap sahibi1 yılEvlenip hemen çocuk yapanları bir türlü anlamıyorum zaten. İlk 5 yıl bari gezin tozun birbirinize doyun, her şeyi deneyin. 5 yıl sonra hala sevginiz varsa yapın yapıyorsanız.
Soran1 yılEben kesın evde kalırım zaten de erkekler çocuk ister genelde diye biliyordum 😂
Ya bı de cocık yapmazsam benı sevmez aile olamayız gibime geliyor. Halbuki evlat edinsek mesela? Çare tükenmez bence.
Soran1 yılEvli ve çocuksuz olanlar var mı sence erkek aldatmaz mı bu durumda?
Cevap sahibi1 yılYarın uzun uzun konuşalım olur mu? Söz sana vakit ayıracağım ve aklındaki tüm soruları cevaplayacağım. İyi geceler.
Soran1 yılTamamdır teşekkürler görüşürüz iyi geceler
Cevap sahibi1 yılBen teşekkür ederim, görüşürüz.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Bu konular gerçekten önemli ve hassas meseleler. Herkesin ilişkide eşit haklara sahip olması gerektiğine inanıyorum. Yaşam tarzı, kariyer planları gibi konular, çiftler arasında önceden konuşulmalı ve karşılıklı olarak saygı çerçevesinde karar verilmelidir 😌. Sonuçta, evlilik iki kişinin ortak kararlarla birlikte yürüdüğü bir yolculuktur 🚶♀️🚶.
Eşlerden birinin çalışmak istememesi ya da istemesi kişisel bir tercih olabilir ama bu tür kararlar tek taraflı olmamalı. İki taraf da açık ve dürüst bir şekilde bu konuyu tartışmalı. İstediğiniz harmoniye ulaşmak öncelikle açık iletişimden geçiyor 💬. Duygularınızı net ifade edin ve partnerinizle bu tür kararları birlikte alın. Dengeli bir ilişki için sağlıklı iletişim hep başta gelir 💖.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
26Cevap
Genelde karısını çalıştırmayıp eve tıkanların gözü dışardaki daha bakımlı, güzel ve donanımlı karılara kayıyor haberin olsun xcxx
01 Yorumla
Soran1 yılÇalıstırmayıp eve tıkan bir hanzo olmayacak işte ordaki ince çizgi bu. Sadece kararı bana bırakan birisi olacak. Ne zorla çalıstıracak ne zorla çalıştırmayacak. İkisi de sağlikli erkek değil zaten bence. benım de bunu ayırt etmem gerekıyor işte tanısırken
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBence erkeğin maddi durumu yerindeyse bu kararı kadına bırakmalı.
Benim çalışmama engel olacak biriyle ben evlenmem mesela.
03 Yorumla
Soran1 yılNeden calısmana engel olacak biriyle evlenmezsin rahat olmak daha güzel değil mi? Yanı senin aklına bu soruyu sorunca şey geldi sanırm otur oturduğun yerde kadın dısarı mı çıkar diyen bir erkek modeli 😂 bu kafayı ben de istemem tabiki. Sadece kararı bana bırakan anlayıslı biri ile aralarında çok fark var zaten. Sadece çalıstırmyan ama geri görüslu bulursam zorla calıstırmayacak biriyse bu özellikle daha da vahim. Benım kararım olan bir durumu nasıl zorla çalıştırmaz veya zorla çalıştırır. İkisi de abes şeyler. O yüzden onlara denk gelmek istemem
Sadece kararı bana bırakan birisi olacak.- 1 yıl
Bana kalırsa senin çalışma ve kariyer mevzusuna bakış açın biraz yüzeysel kalıyor.
Herkes para için çalışmıyor.
Ben alanımda çok yetenekliyim, her gün yeni bir şeyler yapmaktan, ortaya bir iş koymaktan, yeteneğimi ve becerimi kullanabilmekten çok zevk alıyorum. Günün sonunda potansiyelimi istediğim kadar olmasa da gösterme ve kullanma fırsatı etmiş oluyorum.
"İşleyen demir ışıldar." Ben paslı kalmak istemiyorum. Potansiyelim varsa bunu bunu neden tüm ömrümü oturarak çürüteyim ki?
Günün sonunda kadın ya da erkek olmam farketmez, ben bir insanım. Herşeyden Önce insan. Bir insan olarak hayatıma alacağım insanın benden üstünlüğü yok. Yani benim kim olduğumu bile bile benim tercihime müdahale edemez. - 1 yıl
Kendimi gerçekleştirmek istiyorum.
1 yılTabii ki karımı çalıştırmayacağım yani karısı çalışan erkeklerin %90'ı eşi tarafından aldatılıyor otursun oturduğu evinde
02 Yorumla
Soran1 yılStaj yaparken çok şahit oldum. iş yerinde fingirdeşiyolar vakit geçmesi için. Ama ben evde kişisel gelişimime önem vereceğim evden çıkan bırı degılım zaten şuanda da. Kendı sehrımı bıle bılmem 21 S
- 1 yıl
E tabii ki yani evli olup da bizim iş yerinde de var hatta kendisi söylüyor İş çıkışında bugün tanıştığın birisiyle kahve içeceğim falan yani o sadece kahve içmiyor yani biliyoruz hepimize biliyoruz O yüzden bence eşin şanslı olacak aldatılmamış dürüst bir kız bulduğu için Keşke bize de nasip olsa senin gibi tatlı
1 yılBazıları kendi çalışmak ister onları çalıştırmazlar o da yanlış isteyen de çalışabilir.
12 Yorumla
Soran1 yılHarbi o da var
- 1 yıl
Bu zamanda sadık bulmak zor anlaşmak zor. Mutlu olursun inşallah
Ekmek aslanın gôtünde, çalışacaksın bi' zahmet. Evliliğe ihtiyaç yok, birlikte yaşarken de elin ekmek tutsun, erkeğe sırt dayamak ne
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılİyide bizim ne istedigimiz çalıştırıp çalıştırmamakla senin ne alakan var onu anlamadım
02 Yorumla
Soran1 yılBabam annemi zorluyodu parasını alıyodu napayım suphecı oldum
Soran1 yılSenin aklına bile gelmedi belki bunlar. Kadının kendı kararı diyorsun ama bunlar oldu bizim evde o yüzden bir de insanlar değişken bundan da korkuyorum sen şuanda bunu aklına dahi getiremiyorsun ama kim bilir belki ilerde babama donusebılırsın garantisi var mı?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılMesleği olan bir kadının işini engellemem çalışmak isteyeni engellemem
07 Yorumla
Soran1 yılİstemeyene peki seni seviyorsa
- 1 yıl
Saygı duyulmalı ama geçinemiyorsa
o çift destek beklersin yalan yok
Soran1 yılNasıl geçinemiyorsa. Senle mi? Yanı senle geçinemiyorsa calıssın mı diyorsun.
Soran1 yılBilmiyorum anlasmazlık hep olabilir bu aklına gelmesin bence. Ben korkarım böyle diyenden. En ufak anlaşmazlıkta calıs mı dicen yani
- 1 yıl
Zorlukla baş etmeyi öğrenmek gerek
Soran1 yılAl işte zaten güvensizim
- 1 yıl
Neden
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. istemiyorsa çalışmaz, istiyorsa çalışır. zaten onun varlığının motivasyonuyla ben çalışırım.
04 Yorumla
Soran1 yılİşte erkek. ben de güçsüz hissediyorum bilmiyorum insanlar çok stres yapıcı geliyr bana çabuk hasta oluyorum stresten. Evde olsam yine erken kalkarım tabiki onu uğurlarım falan gelmesini beklerım sonra. Kadınların güçlü olmasına bir şey demiyorum tabiki ama ben açıkca söylüyorm güçsüz biriyim insanları kafam kaldırmıyır calısmak istemiyorum çok hasta oluyorum stresten.. Evde mutlu olsam çok mutlu ederim zaten karsı tarafı. Mutsuz bir hayat sürerek güçlü kadınım ben diye gezmeme gerek yok bence.
Soran1 yılHem erkekler için çalısmak kadınlar kadar zor değil psikolojik olarak bile iş yerınde olan şeylere daha dayanıklılar. Ben insan yüzü görmek bile istemiyorum nefret ediyorum insanlardan
Soran1 yıl:))
1 yılBen calistirmicam kesinlikle calisacam diyen biri ile evlenmem herhalde
05 Yorumla
Soran1 yılOha nasıl böyle dusunuyorsunz tahmin ettiğimin tam tersi siniz erkekler bu konuda baskıcı degıl mı ben babamdan bunu gördüm anneme çalış derdi hep çalsıınca parasını alırdı. İyi birisidir belki de babam olduğu için iyi geliyor gözüme bilmiyorum ama ben bunun yaşanmasını istemiyorum ya
Cidden erkekler böyle mi düşünüyormus tam tersi sanıyordum para getir karı falan bu senaryo yasanıyo sanıyodum çünkü siz erkekler yedirmeyi sevmiyosunuz. Yine de aldatmaması için para yedirmeye okeysınız yanı öyle mi?- 1 yıl
Yinede aldatmamasi icin para yedirmeye razisin derken o nasil bi tabir
Soran1 yılYanı sız aldatır ç alışınca diyosunuz ya. Aldatmaması için evde durması lazım. Ama erkekler genelde parasını yedirmeyi sevmeyip ( evli de olsa karısı da olsa) çalıstırmaya zorlayabilir zihniyet gereği çünkü ben çalışıyorm o paranın değerini bilmiyor o da calıssın para mı yemesin kafasnda olan erkekler var. İşe gidince aldatmaz diye düşünen sensin ya hani ben de ddim ki evde paranı harcayan bir kadın olması sanaa batmayacaksa ve artı olarak evde oturup aldatmadıgını düşünmene sebep olacaksa çok iyi değil mi bu? Hem paranı harcaması batmıyor gözüne senın hem de evde oturup aldatmamıs oluyor. Çalıssa aldatır belki paranı yemez evet ama aldatır diyor erkekler ben demiyorum buna baglıyorlar. İşte buna dayanarak da şey dedim dısarda aldatma ihtimali olmasındansa çalışırken evde senın paranı harcayan birisi olması daha iyi degıl mı dedim.
- 1 yıl
Aldatan kadin her yerde aldatır calissada calismasada ben kadinimi yormak istemem evinde çocuğunun egitimi ile ilgilenmesini daha uygun gorurum ayricam köpek mi besliyoz ben alacam o yapacak hep birlikte yiyecegiz nasil binaile ortaminda buyudun sen 😾
Soran1 yılHa evet en aza bile razıyım ben maalesef öyle büyüdüm. Ama tabiki beraber yemek daha güzelmiş :)
1 yılKarısını çalıştıran erkek, boynuzu yemeyi göze alsın, güzel kardeşim prensestir.
01 Yorumla
Soran1 yılCidden erkekler böyle mi düşünüyormus oha tam tersi sanıyordum para getir karı falan bu senaryo yasanıyo sanıyodum çünkü siz erkekler yedirmeyi sevmiyosunuz. Yine de aldatmaması için para yedirmeye okeysınız yanı öyle mi?
Esler arasinda calisip calisilmamakla alakali fikirler değişkenlik göstere bilir.
03 Yorumla
Soran1 yılEvet ya çok sevdiğim birisi olmuştu ama çalışır benim eşim diyordu soğudum ondan
Soran1 yılBabam annemi zorluyodu ondan korkuyorum. huzursuzluk çıkarıyodu. Gençken annem calısırken parasını alıyomus annem bu yüzden çalışmıyo. Babam da tepesıne çıkıyo hala calıs diye. En sonunda kabul ettti ama açmıyor bu konuları. Annem 0 masrafsız birisi zaten kuaföre bıle gıtmez. Ben de masrafsızım. Bana da böyle yapan biri çıksın istemiyorum dürüst birisi olmalı. Çok sevdiğim biri vardı o eşim çalısacak kafasındaydı nekadar sevsem de onu soğudum cidden. Hem annemin kimsesi olmadığı için katlanıyordu babama. Ben bana böyle baskı yapan ya da sözünden dönen olursa aile evine giderim. Ben kimsesiz degılım öyle bir avantajım var. Ama bir gün onlar da ölecek. Ondan sonra baskı yapmayacagını nerden bilcem bilmiyorum. Belki erken ölürler ozaman çalış dıyr baskı yapılınca dönecek bir evim olmaz. Ama şimdilik garantideyim öyle yaparsa dönerim
Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. Ben çalıştırmam kendisi isterse de bir şey diyemem ama gene de istemem
015 Yorumla
Soran1 yılOha geneliniz çalıstırmam diyor beklediğimin tersi oldu baya.
Soran1 yılErkekler genelde para yedırmeyı sevmez o yüzden karısı da calissin ister bekarken bunu görüyorum ben erkekler para düşkünü kadın sevmiyor. Yanı kendı parasını kazanan kadın olunca kullanılmadıgını hissediyorlar sanırım. Tek sebebı bu olmalı ama evlenınce işler değişiyor aldatmaması faktörü giriyor işim içine. Sen de çalısırsa aldatır diye mi istemiyorsun? Bekarken kadınlars para yedırmeyen erkekler birden evlenınce karısını çalıstırmam diyor. Bunun sebebi aldatılma korkusu mu?
Soran1 yılBence de çok mantıklı evde oturmalı. Bekarken para yedırmekten korkan erkeklerin evlenınce karısına evde otur demesinin tek sebebı aldatma konusu olmalı. Yanı sonuçta ona da para yedırmıs oluyosun ama o karın oluyor farklı olarak aldatmasını istemezsin.
Soran1 yılAnladım para yedirmeye karsı bukadar takıntılı erkekler görünce her yerde acaba evlenınce demi böyle para yedırmekten korkacak diye düşünüyor insan. Sizin yaptıgınız o muhakemeyi bilmiyorum çünkü karım sonuçta diyerek paragöz kadın olarak gormuyormussunuz bu güzel ama ben gördüklerime göre düşününce erkekler paragöz kadına dikkat eder en çok evlenmeden önce. Yanı sürekli param için mi benlesin deyip duruyorlar. Böyle brisi de evlenınce para vermez lafını yapar gibi hissettiriyor. Yanı okadar korunmacı yaklasıyorsunuz ki paraya karsı evlenınce sorun yapmayacağın bir konu normalde ama kadına evlenınce para vermeyeceksin izlenimi veriyor. Çünkü daha şimdiden böyle paragöz kadınları elemeye baslamıs. Ondan diyorum temkininizin ayarı yok bence. bana evlenınce para vermez eşine gibi hissettiriyor erkekler.
Soran1 yılEvet
Soran1 yılEn çok dikkat etmem gereken nokta da bu sanırım. Paragöz olmamam tabıkı önemli onun için ama abartıyorlar suphecılıgı.
Soran1 yılBu sefer de ben guvenmemeye başlıyorm evlenınce para vermez mı acaba diye.
Soran1 yılTamam
Soran1 yılAttım istek
Gizli Üye(30-35)1 yılCalissada olur calismadada kendi isteycegi bilecegi durum
01 Yorumla
Soran1 yılBen fazla harcama yapan biri değilim zaten aile evinde bile üç beş kıyafetim var guzelım aslında bedenimi güzel kıyafetler ile süslemek hakkım ama maalesef almıyoruz. Ben de istemem zaten. Yetiyor azla yetinen biriyim. Oyle dusunuyorsan çok güzel benım kendı babam mesela anneme çalısma baskısı yapardı çalsııncs parasını alırdı. O yüzden korkuyorum bu tip erkekten. Böyle yapan olsa anında aile evine dönerim zaten. Yeter ki çalıştırmıcam deyıp çalıstırmasın dönek olmasın. Aşkımı kaybeder valla. Çünkü çalışmayı sevmiyorum işte ya neden üstüme gelsin ki. Güçsüzüm yani daha ne diyeyim ben yeterli bir sebep değil mi bu?
1 yılYapacağı işe çalışacağı yere bağlı fabrikaysa istemem
06 Yorumla
Soran1 yılHiçbir yerde çalışmak istemiyorum insan görmek istemiyorum insanları sevmiyorum sabahları kalkıp işe gitmek istemiyorum. Hayat çok stresli geliyor bana. İnsanlarla çatışma gücüm yok dayanıklı degılım. Psikolojim hemen bozulur güçsüz biriyim unı zamanı bıle zor bıtırdum stajımı zor dayandım kafayı yiyordum calısmak çok zor geliyor bana. Yine erken kalkarım tabiki ama işe gitmek istemiyorum ya
- 1 yıl
Bu biraz psikolojik gibi sanki seni mutsuz ediyorsa çalışma seni mutlu edecek şeylerle uğraş kafana takma bence
- 1 yıl
Hem belkide fabrika yani kalabalık ortamlar değilde sakin masa başı iş yaparsan belki daha rahat edebilirsin
Soran1 yılMasa bası hep üniversite okuyunca olmuyo mu okumadıysan yine çalıştırırlar insan içinde bence
Soran1 yılOlsun insan her yerde var ya o stresi yaşarım illaki.
Soran1 yılEvet hem ömrüm boşa gidiyor gibi hissediyorum. Bazı erkekler calısmanın bedeni için sağlıklı olduğunu düşünür. Öyle düşünn bırıyle evlenebılırım mesela. Çünkü o ömrünün boşa gittiğini düşünmez. Ben düşünce olarak da çalışmaya uzagım psikolojik olarak da her türlü uzağım.
1 yılBenim maddi durumum iyi olsa, asla eşimi çaliştırmam ama iyi değil maalesef
00 Yorumla
1 yılBen düşünmüyorum evlendiğimde. Benim kazancım yeter zaten. Evine baskın yeterli..
00 Yorumla
1 yılBen de istemem ama kendisi zorla isterse napayım ki
00 Yorumla
1 yılBana çalışma diyecek adamla evlenmem.
08 Yorumla
Soran1 yılNeden ki ya bunu anlamıyorum işte. Az para yetmiyor mu size.
Soran1 yılTamam daha fazla para kazanmanız daha mantıklı ama benim kişiliğimle alakalı çok para harcamıyorum belki ben de çok para harcasaydım çalışan biri olurdum
- 1 yıl
Az parayla nə alakası var? Kəndi ayaklarımın üzerinde duruyorum, kimsəye de eyvallahım yok. Bu da benim karakterim.
Soran1 yılSize para vermemesinden mi korkuyorsunuz? Zaten geçımınızı sağlayacak kadar para vermek zorunda ben de lüks şeyler isteyen biri değilim. Ama ne zaman ki geçimi sağlayacak kadar bile para vermezse ( kişisel bakımımı bile yapamaz hale gelirsem) o zaman dava açma hakkım var zaten bosarım. Ama normal geçinirken para vermezse sorun etmem
Arada para verenin Tadından yenmez zaten.- 1 yıl
Həm kəndi paramı həm kocamın parasını yerim.😸
Soran1 yılO da doğru da para sorun olmamalı işte öyle birisini bulursam para için ezmemiş de olur değil mi? Siz sanıyorsunuz ki size para veren her seyı yapar döver para vermeyı keser falan. Bunu yapmayacak bir erkek yok mudur mesela? Eyvallahım olmamasına gerek kalmayan biri mesela?
- 1 yıl
Ben çalışmayı seviyorum prenses. Ben anı yaşarken geleceğime de yatırım yapıyorum. Bu da benim tercihim.
Soran1 yılAnladım teşekkürler
1 yılValla calistirmam dedim , evlendim çalıştırmadim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılNeden çalıştırayım ki zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılcalistirmam param var zaten..
02 Yorumla
Soran1 yılPeki sadece geçimini mi saglarsın o kadının yoksa arada para verir misin git istediğini al diye
Soran1 yılGeçimin altnda olursa olmaz zaten boşanma hakkı var kadının o zaman. İnsan gibi yaşamalı en azından. seviyosa erkek bi de arada para da verir zaten. Ama ben lüks şeyler için para vermeyene bile razıyım
Sevilecek biriyim zaten bu yüzden. O yüzden zaten arada para verilmesini hak eden biriyim sadece geçinmeyle yetinen kadını adam sevmiyodur zaten.
1 yılÇalışmasın hayatta istemem çalışmasını
08 Yorumla
Soran1 yılSonradan degısır mısın ki
- 1 yıl
Yok ya ben biriyle tanışırsam yani ciddi olursa asla izin vermem çalışmasına hasas noktam çünkü
Soran1 yılErkekler bu konuyu dusunebılecdk kadar hassas mı ya 😂 kadınların düşündüğü bi şey en çok nasıl senın hassas noktan oluyır. Yorumlarda hayatında bu konu aklına gelmemiş erkek bile var ndkd
- 1 yıl
Anlamasınki ben ezelden beri istemyrm kadının calismasini
- 1 yıl
Sebep peki
- 1 yıl
@mathmaxeil ya şu anki iş ortamlarının kadınlar için uygun oldugunu düşünmüyorum yani ben evleneceğim kişinin her ihtiyacını karşılarım maddi yönden gözünü birseyde bırakmam
- 1 yıl
@mathmaxeil yani oncedende gönlüm yoktu yine çalışma acsndan
- 1 yıl
Anladım
Bu devirde zor bulunur
02 Yorumla
Soran1 yılYorumda ki herkes çalıstırmam diyor ne zoru
1 yılBen kesinikle çalıştirmam
02 Yorumla
Soran1 yılNede
- 1 yıl
Hem ev hem iş kadin kaç parça olsun yazık günah değil mi
Ben çalıştırmam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.
1 yılBenn
00 Yorumla
1 yılben varım ksınlıkle hem de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılEvettt
00 Yorumla Var ben
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri