Eşimin öfke kontrolü yok ondan soğudum normal mi?

Normalde aşırı iyi biri olan eşim öfkelendiğinde canavara dönüşüyor geçen hafta sırtıma kafasıyla darbe attığı için sırtım ağrıyor zedelenme var galiba olay ise şöyle ben daha öncede öfkelendiği için öfke şeytandandır dedim o da hemen bir hocanın videosunu açtı hoca da o öfke şeytandan diyenlere uymayın vs vs farklı bir konu ama o cümleyi görünce ben de ona sana nasıl güveneceğim öfkeyi savunuyor bu dedim ofladım bakın küfür yok tip atma yok sadece ifade ettim bu çıldırdı sen bana itaat etmek zorundasın kurana el bastırdı ben bunları o geceyi unutamadım sonra zaman geçti sırtımın ağrısı da beni etkiliyor bana niye bana sarılmıyorsun sen beni sevmiyorsun dışarda öpmüyorsun diyor çıldırıyorum ben erkenden uyudum bugün gecenin 12 sinden uyandırıp hıçkıra hıçkıra ağlıyor sen bana sarılmıyorsun sevmiyorsun diyor ben çok yoruldum ya bu normal mi
Güncellemeler
1 yıl
Ben bu olay yaşanmadan önce bir hafta annemin evine gittim aradan bir hafta geçmedi bu olay oldu. Ah ne yaptım diyorum ne düğün ne nişan mehir bile istemedim huzur sevgi ama bu öfke benden çok şeyi götürdü yoruldum annemin evine gitsem yine oraya da gelecek ne yapacağım ya hu ben
Eşimin öfke kontrolü yok ondan soğudum normal mi?