Eşime olan öfkemi nasıl dindiririm?

Sinirden öleceğim dün tartıştık agzindan çıkanı bilmedi bende sen benimle ne biçim konusuyosun defol git aklını başına toplamadan ağzından çıkanı kulağın duyacak seviyeye gelmeden bu eve gelme dedim kovdum konu basit bı konuydu aslinda ama onun üslubu yüzünden büyüdü. Akşama kadar sinirden öldüm. Akşam oldu kapı çalıyor elinde kocaman bı ayı kocaman bı çiçekle gelmiş zerre içim atmadı hoşuma da gitmedi çünkü çok kırıldım. Uzatmamak adına sustum kabul ettim ama icimden konuşmak dahi gelmiyor şu an. Dün uyurken sarıldı icimden yataktan itip defol git demek geldi onu bırak kafasını küçük tüple ezesim var. Bu öfkeyi nasıl dindiririm seviyorum ama hazmedemiyorum içim affetmiyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar beni babam büyüttü annemden bı haberim babama çok duskunum dün onun ailesinin bı hatası yüzünden başladı tartışma sonra konu büyüdü büyüdü senin benden başka kimin var gitsen kime sigacaksin o. pu anana mi yoksa karısının ağzına bakan babana mi dedi çok gururum kırıldı kendimi çok kötü hissettim bende benim Allah'ım var kimse yoksa dedim. O an istemsizce ağladım kendi ailesine laf getirmemek adına resmen beni ezdi konu bu. Özetle bu detayina girersek daha kaldiramicagim bir sürü laf
Eşime olan öfkemi nasıl dindiririm?